A plătit 115 euro pentru o noapte de cazare în Amsterdam. Când a văzut unde trebuia să doarmă, a plecat imediat la hotel – FOTO

Redactor:
Florin Jinga
A plătit 115 euro pentru o noapte de cazare în Amsterdam. Când a văzut unde trebuia să doarmă, a plecat imediat la hotel – FOTO
Un turist britanic care a plătit 115 euro pentru o cameră închiriată prin Airbnb în Amsterdam a rămas șocat când a văzut că trebuie să doarmă într-un container de pe marginea drumului.

Pe platforma de închirieri cazarea era descrisă drept „o casă curată în Amsterdam, cu baie privată”, scrie The Sun.

Totuși, Ben Speller a aflat la fața locului, spre surpinderea lui, că este vorba despre un container amplasat pe un trotuar cu trei saltele puse pe jos și o toaletă portabilă înăuntru.

„Am rezervat o casă curată cu baie privată. Când eram în tren, proprietarul mi-a dat mesaj să-mi spună că e o problema cu apa curentă și dacă vreau să anulez rezervarea. Am spus nu pentru că nu aveam altă variantă atunci. Când am ajuns, am trecut cu taxiul de trei ori pe acolo pentru că nu ne venea să credeam. Când m-am uitat din nou la anunț, fusese schimbată descrierea cu casă container”, a declarat turistul.

„Am deschis ușa și m-am uitat înăuntru, am încuiat și am plecat la un hotel”, a adăugat Ben.

Bărbatul a fost nevoit să plătească 230 de lire pentru o cameră la hotel, iar proprietarul containerului a refuzat să-i dea banii înapoi. Compania Airbnb a reacționat însă și l-au despăgubit cu 330 de lire.

Compania a precizat că anunțul a fost scos de pe site ca nu cumva alți turiști să treacă prin același șoc ca Ben.

Foto: Syahrin Abdul Aziz/ Facebook

Inchide