Acest copil va trăi 105 ani. Care este explicația

Acest copil va trăi 105 ani. Care este explicația
Ea este Megan, fetița britanică ce va ajunge să trăiască mai bine de 100 de ani.

Copilul a avut norocul să se nască în liniștita suburgie britanică Northumberland unde se înregistrează cea mai mare speranță de viață în rândul femeilor din Regatul Unit, scrie The Telegraph.

Fetița ar putea să ajungă astfel să trăiască până la vârsta de 105 ani.

„Sunt foarte bucuroasă că ea ar putea să trăiască până la 105 ani”, spune mama lui Megan. „Imaginați-vă câte lucruri poate să realizeze în tot acest timp. Are 20 de ani în plus să călătorească prin lume și să își realizeze visurile”, adaugă ea.

Potrivit datelor furnizate de Institutul Britanic de Sănătate Publică, în unele comunități speranța de viață la naștere depășește media națională de 82 de ani în rândul fetelor și de 79 de ani în rândul băieților.

Motivul pentru care experții se așteaptă ca fetița să atingă această vârstă este unul simplu. Atât bărbații, cât și femeile trăiesc cu 30 de ani mai mult decât cu un secol în urmă, în principal grație îngrijirilor medicale de mai bună calitate de care pot dispune, dar și datorită dietei pe care aceștia o au și a condițiilor în care ei locuiesc. În perioada de viață a fetiței va deveni un lucru normal ca femeile să ajungă până la vârsta de 100 de ani, mai scriu jurnaliștii britanici.

×
Inchide