Acum câteva ore AM DAT VIAȚĂ băiatului meu! Maria GRAPINI, o nouă gafă pe Facebook

Redactor:
Gabriel Pecheanu
Maria Grapini, o nouă gafă pe Facebook. La aniversarea a 39 de ani a băiatului său, eurodeputatul scrie că i-a dat viață "în urmă cu câteva ore".

„Azi este cea mai importantă azi din viața mea! Acum câteva ore, am dat viață băiatului meu! La mulți ani copilul meu! Dumnezeu ne-a ajutat să crești mare, sănătos și să ai parte de familia ta: Luca, Anna și Anca! Te iubim și pentru noi ești sensul ultimilor 39 de ani! La mulți ani, așa cum îi dorești! Sănătate și fericire!”, a scris pe Facebook Maria Grapini.

Maria Grapini, fost ministru pentru IMM-uri și Turism și actual europarlamentar, a fost criticată de mai multe ori în presă pentru greșelile gramaticale din postările pe care le-a publicat pe rețeaua de socializare.

Referitor la inundații, Grapini scria pe Facebook: „Am văzut imagini înfloritoare cu dezastrul facut de inundații. Bunurile strânse de-o viață au fost luate de apă! Trebuie sa manifestam solidaritate cu acești români! Nu am văzut vreo declarație a mai marilor Romaniei. Presedintele si-a lansat candidatura, în loc să cheme de urgență CSAT, să facă o declarație de presă cu ce propune pentru a ajuta românii bătuți de soartă! Sunt bani în bugetul UE pentru calamități! Solicit autorităților române să facă demersurile necesare! Să se facă urgent o situație cu pagubelele la nivel național și întocmită documentația necesară. Autoritățile locale să se mobilizeze să sprijine familiile afectate! Asta înseamnă solidaritate și bună organizare!”


 

O altă gafă a lui Grapini a survenit în timpul ninsorilor abundente din 2014: „Bună dimineața. Ninsoarea și vântul a adus din păcate dimineți mai puțin bune la mulți oameni„, a scris aceasta. „Să sperăm că vom trece cu bine și peste aceste zile dificile. Cred că intervenția autorităților dublată de solidaritatea oamenilor și cu ajutorul lui Dumnezeu putem să evităm accidentele legate de oameni. Până la urmă cel mai important lucru este viața oamenilor”.

Jurnaliștii de la recorder.ro au scris că „Viața între scrieri și transcrieri”, carte pe care Maria Grapini a publicat-o în 2012, conține fragmente copiate de pe Wikipedia, de pe forumul Sfatul Bătrânilor și de pe site-ul Info Travel Grecia, fiind asumate drept creație personală. Acestora li se adaugă dialoguri siropoase și considerații despre viață, fericire și reușită în afaceri, despre care avem toate motivele să credem că sunt originale și aparțin autoarei. Laitmotivul romanului, repetat de mai multe ori pe parcursul cărții și așezat, ca o cheie de boltă, la începutul, dar și la finalul poveștii, este, țineți-vă bine!, propoziția următoare: „Viața e frumoasă dacă știi să o trăiești”.

Maria Grapini a abordat într-un interviu subiectul greșelilor sale de pe Facebook. „E important dacă am pus sau nu virgulă și că am bătut tasta alături sau e important mesajul?”, a întrebat Grapini.

 

Inchide