AEG: Acesta este motivul pentru care a vrut să se sinucidă fiica lui Michael Jackson. Avem și dovezi

AEG: Acesta este motivul pentru care a vrut să se sinucidă fiica lui Michael Jackson. Avem și dovezi
Publicat: 07/06/2013, 14:52
Actualizat: 30/03/2019, 04:50

Compania organizatoare de concerte AEG Live afirmă că va prezenta la tribunal o serie de dovezi potrivit cărora Michael Jackson nu era tatăl biologic al primilor doi copii ai săi, iar această amenințare ar fi cauzat tentativa de suicid a fiicei cântărețului, Paris Jackson, relatează dailymail.co.uk.

Paris Jackson, în vârstă de 15 ani, se află în prezent sub supravegherea psihiatrilor în spitalul West Hills din Los Angeles, iar tentativa de sinucidere a ei pare că a reușit să aducă în sfârșit unitate în familia Jackson, întrucât toți membrii ei doresc însănătoșirea fiicei megastarului, se afirmă la începutul acestui articol publicat pe site-ul tabloidului britanic Daily Mail.

Potrivit presei americane, adolescenta a încercat să se sinucidă tăindu-și venele de la încheietura mâinii drepte și luând multe pastile analgezice, după care a telefonat la un număr special creat pentru persoanele care încearcă să se sinucidă.

Încercând să afle motivul pentru care Paris Jackson a comis un astfel de gest, tabloidul Daily Mail avansează numeroase ipoteze.

Paris a trecut printr-o perioadă foarte grea în ultimele luni – fotografiile din ultimele opt săptămâni o arată purtând de fiecare dată în jurul încheieturilor manșete largi. Deși acestea pot trece uneori drept accesorii vestimentare, atunci când fiica megastarului nu le poartă, pe pielea din jurul încheieturilor pot fi văzute multe cicatrice.

Unele surse spun că Paris era foarte stresată pentru că se afla în mijlocul examenelor de sfârșit de an. Alții spun că adolescenta a fost extrem de supărată după ce familia Jackson i-a interzis să meargă la un concert al rockerului Marilyn Manson.

De altfel, Marilyn Manson a postat un mesaj de sprijin pentru Paris Jackson, pe site-ul TMZ, în care a scris: „Sper că te simți mai bine. Vei fi pe lista mea de invitați oricând vei dori acest lucru”.

O altă cauză ar putea fi bătălia care este pe cale să înceapă și care vizează desemnarea persoanei care să preia rolul de mamă pentru Paris. Tânăra a ales să se îndrepte spre mama ei biologică, Debbie Rowe, cu care a început să se întâlnească tot mai des în ultimele luni. Această legătură nu pare să fie pe gustul bunicii sale Katherine Jackson, în vârstă de 83 de ani. Nu este deloc un secret faptul că mama megastarului nu are deloc încredere în Debbie Rowe.

Potrivit Daily Mail, care citează surse din echipa de avocați a familiei Jackson, Katherine Jackson se așteaptă să înceapă din nou în acest an lupta în justiție cu Debbie Rowe pentru custodia asupra lui Paris. În joc va fi o parte din pensia lunară de 75.000 de dolari cu care Katherine este plătită de avocații care administrează averea lui Michael Jackson, pentru a avea grijă de cei trei copii ai starului. Dacă Debbie Rowe va primi custodia lui Paris, ea va avea dreptul să solicite la tribunal o parte din această sumă.

Paris și-a petrecut ziua de naștere alături de mama ei naturală, iar apoi a mers în vizită la ferma acesteia, unde a petrecut întregul weekend și a părut foarte fericită, jucându-se cu câinii și caii de acolo. Însă acea vizită a făcut ca Paris să lipsească de la petrecerea organizată cu ocazia zilei de naștere a bunicii sale, Katherine. În schimb, fratele ei, Prince, în vârstă de 16 ani, dorește să nu aibă niciun contact cu Debbie Rowe.

Potrivit unei alte surse, Paris Jackson ar fi amenințat că va solicita emanciparea legală, adică o ieșire a sa de sub custodia tutorilor ei – Katherine Jackson și vărul ei TJ, fiul lui Tito Jackson – înainte de a deveni majoră din punct de vedere legal, la vârsta de 18 ani.

Presa americană afirmă că adolescenta era „deprimată” și foarte nervoasă în ultimele săptămâni, cerând să petreacă cel puțin o lună în vacanța de vară la ferma mamei sale biologice, în Palmdale. În reședința ei actuală, administrată de Katherine Jackson, care este membră a cultului Martorii lui Iehova, tânăra este adeseori criticată din cauza coafurii sale, a prietenilor, a faptului că se machiază și a muzicii pe care o ascultă.

În ultimele săptămâni, Paris Jackson adoptase un stil rebel, vopsindu-și părul în culori îndrăznețe – portocaliu și roz – și purtând tricouri cu solistul trupei Nirvana, Kurt Cobain, care s-a sinucis. Fotografia principală de pe contul ei de Twitter reproduce tabloul „Starry Night”, de Vincent van Gogh, pe care celebrul pictor a realizat-o în perioada în care era internat într-un azil.

Potrivit presei americane, Paris pare îngrijorată în plus de imaginea lăsată de tatăl ei, dorind ca lumea să își amintească de Michael Jackson ca de un artist excepțional, nu ca de un dependent de medicamente.

Într-un interviu acordat săptămâna trecută, Paris a spus că dorește să transforme celebra fermă Neverland într-un parc de distracții pentru copiii provenind din familii sărace. După ce a început să folosească serviciul de microblogging Twitter, Paris a fost bombardată cu o serie de mesaje agresive și insultătoare din partea unor persoane care i-au reamintit de acuzațiile de pedofilie cu care s-a confruntat Michael Jackson.

Anumite surse afirmă că Paris este totodată „îngrozită” de faptul că ar putea să fie chemată să depună mărturie în procesul pe care familia Jackson l-a intentat companiei AEG Live, organizatoarea seriei de 50 de concerte pe care megastarul urma să le susțină la Londra începând din iulie 2009. Familia Jackson a acuzat compania AEG de neglijență atunci când l-a angajat pe medicul Conrad Murray, condamnat în 2011 pentru omucidere involuntară și considerat vinovat de moartea cântărețului Michael Jackson, și susține că Michael Jackson nu se afla într-o stare fizică corespunzătoare pentru a putea să susțină acele concerte.

Compania AEG afirmă că deține o dovadă „irefutabilă” care atestă faptul că Michael Jackson nu este tatăl biologic al primilor doi copii ai săi – Prince și Paris – și dorește să prezinte la tribunal această dovadă. Avocații familiei Jackson consideră că această problemă este irelevantă, iar AEG încearcă doar să discrediteze familia Jackson.

Anumite surse susțin că această amenințare a reprezentat detaliul care a determinat tentativa de suicid a lui Paris Jackson, care a emoționat o lume întreagă atunci când a spus, în timpul ceremoniei funerare a megastarului, că Michael Jackson a fost „cel mai bun tătic din lume”.

În anii care au urmat, Paris Jackson, care avea 11 ani atunci când tatăl ei a murit, a acordat interviuri în emisiunile de televiziune realizate de Oprah Winfrey și Ellen DeGeneres, a apărut în articole din numeroase reviste și a strâns peste 1 milion de admiratori pe Twitter. Adolescenta și-a exprimat intenția de a începe o carieră muzicală și intenționează să joace și în filmul „Lundon’s Bridge and the Three Keys”.

După moartea lui Michael Jackson, în 2009, mama acestuia, Katherine, în vârstă de 83 de ani, a fost numită tutorele copiilor starului, conform dorinței acestuia, exprimată în testamentul său. Bunica celor trei împarte custodia copiilor cu vărul acestora, TJ, care a devenit tutore temporar, după ce Katherine Jackson a fost dată dispărută, în luna iulie a anului trecut. Rudele lui Katherine Jackson au raportat absența acesteia după ce femeia nu i-a mai văzut pe nepoții săi timp de 10 zile. Ulterior, mama lui Michael Jackson a spus că, în această perioadă, s-a relaxat într-o stațiune.

Principalii beneficiari ai averii lui Michael Jackson sunt copiii lui Michael Jackson, mama cântărețului și câteva organizații de caritate. Avocatul John Branca și producătorul muzical John McClain au fost numiți administratori ai fondului, într-un testament pe care Michael Jackson l-a semnat cu mult timp înainte de a muri.

Michael Jackson a murit la vârsta de 50 de ani, în 2009, în urma unei „intoxicații grave” cu propofol, un anestezic puternic utilizat în spitale și în clinicile medicale, pe care starul îl folosea la domiciliu ca somnifer, cu complicitatea medicului Conrad Murray.

Găsit vinovat de ucidere involuntară, medicul Conrad Murray a primit pedeapsa maximă în noiembrie 2011, fiind condamnat la patru ani de închisoare.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O celebră influenceriţă pe TikTok a fost asasinată în fața casei sale. Atacatorul s-a prefăcut...
Povestea care a făcut ocolul lumii. Ce au găsit părinții în camera fiicei lor, în...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
Vești proaste pentru șoferi! Riscă amenzi de cinci ori mai mari. Greșeala care le poate...
Dieta Monicăi Anghel. A slăbit enorm în ultimii ani: alimentele la care a renunțat total!...
Cine sunt românii care trebuie să plătească "taxa pe lux" pentru locuinţele şi maşinile pe care...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
O cisternă cu etanol s-a răsturnat pe carosabil, în Vrancea! Șoferul a decedat
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
Răsturnare de situaţie din piaţa muncii. Exodul a luat sfârşit: Procentul românilor care caută activ...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
O NOUĂ TAXĂ obligatorie în România. Trebuie să dai banii până pe 30 APRILIE
Vacanța perfectă e în acest oraș. Cea mai bună destinație de mers pe jos
Cine a câștigat a 11-a gală Te cunosc de undeva!. Punctele concurenților de la canapea...
A început livrarea pensiilor pe luna mai. Data exactă când intră banii pe card. Poșta...
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
De ce Lora nu a devenit mamă până la 41 de ani: "Eu mă simt...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Veniturile gigantului Microsoft au explodat!