Alain Delon a vorbit din nou despre MOARTEA sa: Un erou trebuie SĂ ȘTIE să moară. Care sunt ultimele DORINȚE ale marelui actor

Redactor:
Razvan Tupa
Alain Delon a vorbit din nou despre MOARTEA sa: Un erou trebuie SĂ ȘTIE să moară. O SĂ-MI PLACĂ să mor. Vezi care sunt ULTIMELE DORINȚE ale marelui actor

Alain Delon a vorbit de mai multe ori pe parcursul acestui an despre moartea sa. Actorul, în vârstă de 83 de ani se arăta liniștit în ceea ce privește încetarea din viață: ¨un erou trebuie să știe să moară. „O să-mi placă să mor, pentru că e un punct final”, spunea Alain Delon pentru publicația Le Monde, în septembrie, informează Le Figaro.

La emisiune, vedeta a adăugat: ¨Ce știu sigur e că nu o să-mi las câinele singur. Dacă moare înaintea mea, ceea ce sper, nu o să-mi iau altul. Dacă mor înaintea lui, o să-i cer veterinarului să plecăm împreună.Prefer mai degrabă asta decât să știu că îl vor lăsa să moară pe mormântul meu de atâta suferință”.

Actorul din filmul „La Piscine”, care a trăit întotdeauna înconjurat de femei, trăiește singur în casa de la țară din Loiret. „Nu pot muri și să las câinele în urma mea. Am avut 50 în viața mea și toți sunt înmormântați aproape de mine”, a precizat el.

„Se știe unde voi fi înmormântat, dar nu există instrucțiuni. Mă vor înmormânta ca pe toată lumea, dar în niciun caz la fel ca pe cei pe care i-ați citat”, s-a referit actorul la omagiile naționale aduse lui Charles Aznavour și Johnny Hallyday.

În ianuarie, Delon și-a exprimat dorința de a fi înhumat în cimitirul din Douchy, nu departe de actuala locuință.

Delon a revenit și asupra acuzațiilor de violență împotriva fostei sale partenere, Rosalie Van Breemen, formulate de fiul său, Alain-Fabien Delon. ¨V-ați purtat urât cu femeile?”, l-a întrebat moderatoarea Catherine Ceylac. ¨Mi s-a întâmplat de multe ori, de câteva ori, sunt sigur că da”, a răspuns actorul.

Alain Delon preferă să-și eutanasieze câinele ca să moară împreună și refuză onoruri la înmormântare

¨O palmă e un lucru macho? Da, am fost macho. Am și primit palme, chiar de la femei”, a explicat Alain Delon.

Alain Delon a jucat în pelicule precum „Rocco și frații săi” (1960), „În plin soare” (1960), „Eclipsa” (1962), „Ghepardul” (1963), „Laleaua neagră” (1964), „Samuraiul” (1967), „Borsalino” (1970), „Notre histoire” (1984), „Pe cuvânt de polițist” (1985).

Actorul s-a născut pe 8 noiembrie 1935 și a fost curtat încă de la începuturi de industria hollywoodiană, însă, deși i s-a oferit șansa de a fi distribuit într-unul dintre filmele lui David O. Selznick, Delon decide să-și înceapă cariera în Franța, unde se lansează în 1957, în „Quand la femme s’en mêle”, regizat de Yves Allégret.

În 1964, Alain Delon a fost nominalizat pentru prima dată la Globul de Aur. În 1977 a ajuns pe lista favoriților la premiile César, pentru rolul principal din „Mr. Klein”, de Joseph Losey, iar interpretarea din „Notre Histoire”, de Bertrand Blier, i-a adus, în 1985, premiul pentru cel mai bun actor. La Festivalul de la Berlin a primit Ursul de Aur onorific în 1995, iar, în 2005, a fost numit Ofițer al Legiunii de Onoare de președintele francez Jacques Chirac.

Alain Delon are propria linie de accesorii și parfumuri de lux și apare pe coperta albumului „The Queen is Dead” al celor de la The Smiths. „Beautiful Killer”, piesa Madonnei de pe albumul „MDNA”, este un tribut adus actorului.

Anul trecut, Alain Delon a venit la Cluj-Napoca, unde a primit premiul de excelență la gala Transilvania International Film Festival (TIFF).

Foto: Hepta

Inchide