„Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător”, pe primul loc în box office-ul nord-american – TRAILER

Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător, pe primul loc în box office-ul nord-american - TRAILER
Publicat: 04/06/2012, 12:19
Actualizat: 11/06/2012, 13:16

Filmul „Albă ca Zăpada și Războinicul Vânător/ Snow White and the Huntsman” a debutat pe prima poziție în box office-ul nord-american, cu încasări de 56,3 milioane de dolari în primul său weekend de proiecții, potrivit cifrelor provizorii publicate duminică de societatea Exhibitor Relations.

Potrivit AFP, noua ecranizare a celebrei povești clasice este regizată de Rupert Sanders, le are în distribuție pe actrițele Charlize Theron și Kristen Stewart și abundă în efecte speciale. În această peliculă, un vânător care a primit misiunea de a o răpi pe Albă ca Zăpada devine în cele din urmă protectorul ei, contrar scenariului clasic imaginat de frații Grimm.

Cel de-al treilea film din franciza „Men in Black”, care spune povestea unor agenți secreți aflați în luptă cu extratereștrii invadatori, a pierdut poziția de lider și a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 29,3 milioane de dolari de vineri până duminică. Această comedie SF, regizată de Barry Sonnenfeld, îi are în distribuție pe actorii Will Smith, Tommy Lee Jones, Emma Thompson și Josh Brolin.

Lungmetrajul SF „Răzbunătorii/ The Avengers”, regizat de Joss Whedon – creatorul și scenaristul serialului TV „Buffy, spaima vampirilor” și scenaristul peliculei „Toy Story” -, a pierdut un loc și a coborât pe poziția a treia, cu încasări de 20,3 milioane de dolari în cel de-al cincilea weekend de exploatare. Această peliculă a devenit cel mai mare succes de casă din istoria studiourilor Walt Disney, cu încasări totale de aproape 1,4 miliarde de dolari, ocupând locul al treilea în box office-ul mondial din toate timpurile.

Pe locul al patrulea în box office-ul nord-american s-a situat filmul de acțiune „Battleship”, în care pușcașii marini americani luptă împotriva unei invazii extraterestre. Această peliculă SF, care îi are în distribuție, printre alții, pe cântăreața Rihanna și actorii Alexander SkarsgÃ¥rd și Liam Neeson, a obținut încasări de 4,8 milioane de dolari de vineri până duminică.

„The Dictator”, o comedie cu accente satirice și rocambolești în care Sacha Baron Cohen caricaturizează rolul unui dictator, a coborât o poziție și a ajuns pe locul al cincilea, cu încasări de 4,7 milioane de dolari.

Comedia „Hotelul Marigold/ The Best Exotic Marigold Hotel”, regizată de John Madden, a urcat două poziții față de săptămâna trecută și a ajuns pe locul al șaselea, cu încasări de 4,6 milioane de dolari. Având în distribuție trei actori excepționali – Judi Dench, Maggie Smith, Bill Nighy -, filmul prezintă aventurile unor pensionari britanici care decid să se retragă la bătrânețe într-un hotel exotic din India, care arată mult mai bine în broșurile publicitare decât în realitate.

Comedia „Ce înseamnă să fii părinte/ What to Expect When You’re Expecting”, ce prezintă povestea a cinci cupluri care se pregătesc să devină părinți, s-a menținut pe locul al șaptelea în box office-ul nord-american. Avându-i în distribuție pe Cameron Diaz, Jennifer Lopez, Dennis Quaid și Matthew Morrison, această peliculă a avut încasări de 4,4 milioane de dolari în al doilea său weekend de proiecții pe marile ecrane nord-americane.

Pe locul al optulea s-a situat comedia SF „Umbre întunecate/ Dark Shadows”, cel mai recent lungmetraj regizat de Tim Burton, cu actorul Johnny Depp în rolul principal, transformat de această dată într-un vampir celebru, eliberat dintr-o greșeală din mormântul său și care descoperă o lume total transformată față de cea pe care o cunoștea. Această peliculă a generat încasări de 3,9 milioane de dolari de vineri până duminică.

Filmul horror „Jurnalul terorii/ Chernobyl Diaries”, o peliculă despre câțiva turiști care se aventurează în orașul abandonat Pripyat, aflat foarte aproape de o centrală nucleară, și care descoperă că nu sunt singuri acolo, a pierdut patru poziții și a coborât pe locul al nouălea, cu încasări de 3 milioane de dolari.

Filmul „Cristiada/ For Greater Glory”, care relatează evenimentele din timpul Războiului Cristeros-ilor (1926-1929) din Mexic, a debutat pe locul al zecelea în box office-ul nord-american, cu încasări de 1,8 milioane de dolari.

Florin Badescu, [email protected]

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Kim Jong Un ar fi fost dispus să renunțe la armele nucleare: „Am o fiică...
Facerea de bine este... știți voi ce! O bucureșteancă i-a donat canapeaua unei femei. Ce...
FOTO. Cea mai bogată româncă are o avere de peste 800.000.000 de euro și arată...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
Iranul a cerut și ajutorul SUA după prăbușirea elicopterului care a dus la moartea președintelui...
S-au luat la bătaie în ultimul hal, în Parlamentul României. VIDEO EXCLUSIV
Cum a aflat Monica Tatoiu că are CANCER! „Pierd un litru de sânge la trei...
EXCLUSIV. Florin Piersic, mesaj emoţionant de pe patul din spital: "Să ştiţi că nu vreau...
Breaking news despre Florin Piersic!
Cât costă o porție de mici în piața Obor. Nimeni nu se aștepta la un...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Prima Dacia PREMIUM... păcat că nu va fi produsă niciodată
Nu-ţi mai face patul dimineaţa! Un medic te sfătuieşte să-l laşi dezordonat
Descoperire HALUCINANTĂ în testicule umane! Este de necrezut
INTERZIS PRIN LEGE pentru toată lumea. Legea adoptată astăzi, 21 MAI: Să fie sancţionaţi
Tavi Colen și Alin Oprea, scandal fără sfârșit. Vorbe grele aruncate de cei doi
Mesaje si felicitări de Sf. Constantin și Elena 2024 cu „La mulți ani”. Cele mai...
Bunicul Florentinei, fata ucisă la Sibiu, detalii șocante! "Nu a..."
Tavi Colen, mărturisiri despre trădarea din trupa Talisman. Artistul nu îl poate uita Alin Oprea....
Alin Oprea a ajuns într-un suflet acasă la soția lui. Medana, dărâmată de trecerea în...
BANCUL ZILEI. Două măicuțe în mașină. Deodată pe parbriz sare un VAMPIR mic
Analiza regelui Carol al II-lea după atacarea Franței de către Germania. „Turcia este singura noastră...
×