Alte cinci femei îl acuză pe Dustin Hoffman de hărțuire sexuală. Reacția actorului

Alte cinci femei îl acuză pe Dustin Hoffman de hărțuire sexuală. Reacția actorului
Publicat: 15/12/2017, 12:06

Dintre cele cinci femei, una spune că a fost hărțuită sexual în urmă cu peste trei decenii, pe când avea 16 ani și era prietena fiicei actorului, potrivit publicației americane Variety. Mai precis, spune aceasta, actorul a stat gol în fața ei și i-a cerut să îi maseze picioarele. Femeia spune că a făcut ce i-a cerut actorul, pentru că nu știa că poate să refuze.

Celelalte două femei, dintre care una a dorit să rămână anonimă, spun că Hoffman le-a abuzat sexual pe platourile de filmare ale producției „Ishtar” (1987).

Variety a publicat declarațiile acestor trei femei care afirmă despre actorul în vârstă de 80 de ani că le-a hărțuit sexual, însă avocatul starului a declarat pentru publicația americană că este vorba de „afirmații false defăimătoare”.

O a patra femeie a declarat pentru publicația The Hollywood Reporter că l-a întâlnit pe Hoffman pe când ea avea 15 ani, în 1973, și lucra într-un magazin de haine. Femeia spune că Hoffman a stat gol în fața ei și s-a masturbat.

Tot The Hollywood Reporter a publicat mărturia unei a cincea femei, care spune că l-a cunoscut pe Hoffman în 1975, pe când avea 21 de ani și lucra ca ghid turistic la Washington. Aceasta spune că actorul a obligat-o să facă sex oral.

La începutul lunii noiembrie, Dustin Hoffman a fost acuzat de o femeie că a hărțuit-o sexual în 1985, pe când ea avea 17 ani și lucra ca asistent de producție pe platourile de filmare pentru „Moartea unui comis-voiajor/ Death of a Salesman”. Ulterior, starul a declarat pentru The Hollywood Reporter că respectă femeile și și-a cerut scuze acesteia pentru faptul că anumite gesturi ale sale i-ar fi produs un disconfort.

Tot în noiembrie, alte două femei, una producător pentru National Geographic și cealaltă actriță, l-au acuzat pe actor de hărțuire sexuală.

The New York Times a publicat, la începutul lunii octombrie, o anchetă despre comportamentul de „prădător sexual” al producătorului de cinema Harvey Weinstein. Peste o sută de femei l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărțuire, agresiune sexuală și viol. Trei anchete sunt în curs, deschise de autoritățile din Londra, New York și Los Angeles.

De asemenea, în ultimele luni, numeroase vedete americane au fost suspendate sau concediate în urma acuzațiilor de hărțuire sexuală ori comportament nepotrivit. Jurnalistului Charlie Rose, în vârstă de 75 de ani, i-au fost anulate brusc contractele cu CBS, PSE și Bloomberg. Matt Lauer, starul „NBC News”, în vârstă de 59 de ani, vedetă a matinalului de 20 de ani, a fost concediat recent, chiar înainte să intre în emisiune, pentru „violarea flagrantă a principiilor companiei”. La Fox News, Bill O’Reilly, în vârstă de 68 de ani, a fost concediat, în aprilie, pentru fapte similare. Iar conducerea The New York Times l-a suspendat pe unul dintre reporterii săi politici, în urma unor acuzații de hărțuire sexuală.

Printre vedetele acuzate de abuz sexual se numără și actorul Kevin Spacey și regizorul Bryan Singer.

Dustin Hoffman și-a câștigat celebritatea cu rolul studentului timid îndrăgostit de o femeie în vârstă din filmul „Absolventul”, care i-a adus prima nominalizare la Oscar, în 1967. Au urmat apoi roluri memorabile, printre care s-au numărat cel al travestitului din „Tootsie” (1982), al tatălui nevrotic din „Kramer contra Kramer” (1980) și al bărbatului bolnav de autism din „Rain Man” (1988).

Actorul american, al doilea copil al unui cuplu de evrei cu rădăcini românești și ucrainene, s-a născut în Statele Unite ale Americii, la Los Angeles, în 1937. Dustin Hoffman a fost recompensat cu două premii Oscar, cinci Globuri de Aur, trei premii BAFTA și un premiu Emmy.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto