Andreea Bălan a făcut anunțul: Facem nuntă și botez. Cum l-a cunoscut pe cel care i-a dăruit două fiice

Andreea Bălan a făcut anunțul: Facem nuntă și botez. Cum l-a cunoscut pe cel care i-a dăruit două fiice
Publicat: 28/06/2019, 09:37

După momentele crtice din luna martie, Andreea Bălan s-a recuperat formidabil, a urcat din nou pe scenă și s-a decis să facă pasul cel mare alături de George Burcea: se căsătorește și în România.

Cântăreața Andreea Bălan a anunțat într-un nou vlog că în septembrie îi va face botezul celei de-a doua fiice ale sale, Clara Maria și în aceeași zi se va căsători cu George Burcea.

Andreea Bălan a povestit că în 20117 i-a pregătit o surpriză lui George Burcea, o ceremonie în Sunset Beach. După acel moment, rudele și prietenii i-au certatat pe cei doi că nu au primit invitații la nuntă. Acum, Andreea Bălan lansează invitația: „Rude, prieteni, veniți la nuntă!”

Andreea Bălan a povestit, de asemenea, că l-a cunoscut pe cel care a devenit tată pentruu fiicele ei, prin prisma profesiei. Când suferea în urma despărțirii de Keo și se afla într-o relație-pansament, actorul George Burcea a luat castingul pentru a juca în videoclipul „Rece”, în care Andreea Bălan își cânta suferința: „L-am ales din poze”, a declarat artista. De atunci, între cei doi s-a înfiripat o frumoasă poveste de dragose și în prezent sunt părinți a două fete.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase