Andreea Bălan, clipe de groază în vacanță. A ajuns la spital cu mezina familiei: „Mi-a stat inima în loc”

Andreea Bălan, clipe de groază în vacanță. A ajuns la spital cu mezina familiei: „Mi-a stat inima în loc
Publicat: 08/01/2020, 10:45

Andreea Bălan își ține la curent fanii cu evenimentele din vacanță. Artista s-a confruntat cu un zbor extrem de obositor în care Clara, în vârstă de 10 luni a plâns: „George a zis că nu mai vine niciodată. Vacanța asta dacă o supraviețuim, ori ne despărțim ori ne despărțim”, a spus Andreea Bălan în vlogul ei de călătorie.

Când a ajuns la destinație, Andreea Bălan nu s-a putut bucura de peisajul superb și de temperaturile de 28 de grade, pentru că fiica ei cea mică s-a simțit rău, așa că a trebuit să o ducă la spital, unde a fost anesteziată pentru perfuzie. Artista i-a criticat pe medicii care au îngrijit-o pe Clara:

„Pentru că n-au putut să-i ia sânge, n-au găsit venele, n-au reușit să îi bage perfuzie în vene și a trebuit să îi facă o anestezie de 10 minute cu gaz ca să îi pună o perfuzie în vena de la tâmplă. I-au pus un furtun la guriță… Îi scădea pulsul. Ajunsese la 80, 60, m-am speriat, îmi venea să intru peste. Nu știam ce se întâmplă. Timp de 10 minute mi-a stat inima în loc, a fost traumatizant”, a povestit Andreea Bălan.

Artista le-a mărturisit fanilor pe Instastory că în loc să se bucure de plajă, caută farmacii și lapte fără lactoză. Totuși, artista se bucură să fie mamă a doi copiiși, deși este foarte dificil, Bălan nu ezită să-și exprime fericirea.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase