Andreea Bălan, experiență de coșmar cu fiica ei: Nu am mai simțit suferința aceasta nici când am fost înșelată, nici când am pierdut bani. Mi s-a tăiat respirația

Andreea Bălan, experiență de coșmar cu fiica ei: Nu am mai simțit suferința aceasta nici când am fost înșelată, nici când am pierdut bani. Mi s-a tăiat respirația
Publicat: 22/11/2019, 18:08

Andreea Bălan a povestit că a primit vestea că fetița ei a leșinat înainte de un concert, la orele 15:00, când se afla la probele de sunet. După ce a coborât de pe scenă a primit un telefon de la soțul ei George, care i-a spus cu o voce tremurândă că mezina familiei a leșinat, după ce ar fi înghițit un obiect. În momentul acela Andreea Bălan a luat-o la fugă spre ieșire și a cerut disperată să i se dechidă ușile strigând că i-a leșinat copilul.

Andreea Bălan a povestit că a condus atât de repede încât în doar șapte minute a ajuns acasă, iar în tot acel timp, care i s-a părut o eternitate, a avut o mulțime de gânduri îngrozitoare:

„În cele 7 minute de la Romexpo până acasă, mi-au trecut foarte multe gânduri prin cap. De la cele mai oribile gânduri, cum că Clărița ar putea să moară pentru că se sufocă, până la faptul că nu i se mai oxigenează creierul. Conduceam și abia respiram. N-am simțit niciodată ce am simțit în cele șapte minute”, a povestit Andreea Bălan în vlogul ei.

„Pe drum am sunat la salvare. Am și spus că sunt Andreea Bălan, cântăreața, să fiu sigură că trimit repede. N-am simțit niciodată ce am simțit în acele șapte minute. Panica, tristețea, furia, supărarea, suferința. Nici când am pierdut bani, nici când am fost înșelată, nici când am pierdut casa, nici când m-am despărțit de fostul nu am mai simțit așa ceva”

Andreea Bălan a povestit că în momentul în care a ajuns acasă și-a văzut fiica trează și cu fața umflată din cauza plânsului. Medicii au spus că fetița este în stare stabilă, dar după câteva ore, Clara a început din nou să tușească. Andreea Bălan a chemat din nou ambulanța și au plecat la spitalul Grigore Alexandrescu, unde fetița urma să fie investigată.

La spital a venit și George Burcea care a rămas acolo, în timp ce Andreea Bălan s-a dus să susțină concertul pentru care semnase contract. În final, medicii nu au depistat niciun obiect înghițit de fiinca Andreei și a lui George și ziua s-a terminat cu bine.

Dpă această experiență, Andreea a mărturisit că a înțeles ce înseamnă cu adevărat „să te doară sufletul” și că nicio altă suferință, sau greutate nu se compară cu suferința de părinte, în momentul în care copilul este în pericol.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase