Andreea Bălan, experiență de coșmar cu fiica ei: Nu am mai simțit suferința aceasta nici când am fost înșelată, nici când am pierdut bani. Mi s-a tăiat respirația

Redactor:
Laura Cojocaru
Andreea Bălan, experiență de coșmar cu fiica ei: Nu am mai simțit suferința aceasta nici când am fost înșelată, nici când am pierdut bani. Mi s-a tăiat respirația
Andreea Bălan a povestit în vlog-ul său că recent a trecut prin cea mai îngrozitoare experiență din viața ei de până acum. Artista a povestit cum în timp ce se afla la repetițiile pentru un concert a aflat că fiica ei cea mică a leșinat, veste care i-a tăiat respirația cântăreței. Bălan a declarat că această experiență a făcut-o să realizează ce înseamnă cu adevărat suferința.

Andreea Bălan a povestit că a primit vestea că fetița ei a leșinat înainte de un concert, la orele 15:00, când se afla la probele de sunet. După ce a coborât de pe scenă a primit un telefon de la soțul ei George, care i-a spus cu o voce tremurândă că mezina familiei a leșinat, după ce ar fi înghițit un obiect. În momentul acela Andreea Bălan a luat-o la fugă spre ieșire și a cerut disperată să i se dechidă ușile strigând că i-a leșinat copilul.

Andreea Bălan a povestit că a condus atât de repede încât în doar șapte minute a ajuns acasă, iar în tot acel timp, care i s-a părut o eternitate, a avut o mulțime de gânduri îngrozitoare:

„În cele 7 minute de la Romexpo până acasă, mi-au trecut foarte multe gânduri prin cap. De la cele mai oribile gânduri, cum că Clărița ar putea să moară pentru că se sufocă, până la faptul că nu i se mai oxigenează creierul. Conduceam și abia respiram. N-am simțit niciodată ce am simțit în cele șapte minute”, a povestit Andreea Bălan în vlogul ei.

„Pe drum am sunat la salvare. Am și spus că sunt Andreea Bălan, cântăreața, să fiu sigură că trimit repede. N-am simțit niciodată ce am simțit în acele șapte minute. Panica, tristețea, furia, supărarea, suferința. Nici când am pierdut bani, nici când am fost înșelată, nici când am pierdut casa, nici când m-am despărțit de fostul nu am mai simțit așa ceva”

Andreea Bălan a povestit că în momentul în care a ajuns acasă și-a văzut fiica trează și cu fața umflată din cauza plânsului. Medicii au spus că fetița este în stare stabilă, dar după câteva ore, Clara a început din nou să tușească. Andreea Bălan a chemat din nou ambulanța și au plecat la spitalul Grigore Alexandrescu, unde fetița urma să fie investigată.

La spital a venit și George Burcea care a rămas acolo, în timp ce Andreea Bălan s-a dus să susțină concertul pentru care semnase contract. În final, medicii nu au depistat niciun obiect înghițit de fiinca Andreei și a lui George și ziua s-a terminat cu bine.

Dpă această experiență, Andreea a mărturisit că a înțeles ce înseamnă cu adevărat „să te doară sufletul” și că nicio altă suferință, sau greutate nu se compară cu suferința de părinte, în momentul în care copilul este în pericol.

 

FOTO-ŞOC! Şi-a înşelat iubita însărcinată, cu o bombă sexy de doar 18 ani. Cum arată...
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
Ilie Năstase, reacție șocantă din cauza Simonei Hale: „Suntem proști rău de tot!” Ce l-a...
Ce avere uriașă avea Sean Connery! Cine sunt cei doi moștenitori ai faimosului actor
Ilie Năstase dă vina pe Klaus Iohannis pentru că Simona Halep s-a îmbolnăvit! Explicația ULUITOARE
VIDEO Ciocniri în centrul Barcelonei între protestatari şi poliţie în urma restricţiilor de circulaţie
Simona Halep s-a infectat cu noul coronavirus. Mesajul postat de sportivă
Ce a pățit un bucureștean după ce a fost într-un bordel și a făcut amor...
A intrat în baie peste soție și a găsit-o așa! Ce făcea femeia? Nici n-a...
Sexul din spatele porţilor lagărului de la AUSCHWITZ era ”răsplata” naziştilor pentru deţinuţi. Existau, desigur,...
Secretul bine ascuns din vila Elenei Ceaușescu. Cum își teroriza angajații. Viclenia ei nu avea...
CARANTINĂ în România, din decembrie?! Vestea venită chiar în această seară
Klaus Iohannis, ANUNȚ ȘOC! Toți românii sunt vizați
15 semne că femeia te înșală. Una dintre cele mai mari „minciuni” pe care mulți...
SITUAŢIA ALARMANTĂ pe judeţe. Bucureştiul rămâne pe PRIMUL la numărul de infectări. Lista completă cu...
„Suntem două mame cu trei copii.” Când banii câştigaţi în corporaţie nu au mai fost...
Motivul neașteptat pentru care trebuie să începi să mănânci dintr-o farfurie albastră!
Inchide