Angelina Jolie, „suprinsă” că încă e în viață: „Trăiesc fiecare zi ca și cum ar fi ultima”

Angelina Jolie, „suprinsă că încă e în viață: Trăiesc fiecare zi ca și cum ar fi ultima
Publicat: 17/10/2015, 18:52

Angelina Jolie și familia sa sunt vedetele ediției din luna noiembrie a versiunii americane a revistei Vogue, o fotografie cu celebra actriță americană apărând pe coperta acestui număr special al publicației.

Totodată, într-un interviu publicat în acest număr al revistei Vogue SUA, Angelina Jolie vorbește despre cel mai personal proiect cinematografic al său, filmul „By the Sea”, în care actrița joacă alături de actualul său soț, actorul Brad Pitt, cu care are o relație de aproape zece ani și pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Domnul și doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”.

„By the Sea”, primul film din ultimii zece ani în care apare cuplul Angelina Jolie – Brad Pitt și primul lungmetraj în care cei doi actori americani joacă împreună după ce s-au căsătorit, în 2014, va fi lansat pe marile ecrane nord-americane pe 13 noiembrie.

De asemenea, în interviul acordat Vogue SUA, Angelina Jolie vorbește despre problemele de sănătate cu care s-a confruntat în ultimii ani.

Astfel, Angelina Jolie, care a afirmat în mai multe rânduri că este surprinsă că este încă în viață, spune că trăiește în fiecare zi ca și cum aceasta ar fi ultima. „Amândouă femeile din familia mea, mama mea și bunica mea (care au decedat de cancer ovarian, n.r.), au început să moară pe vremea când aveau 40 de ani. Eu am acum 40 de ani. Aștept cu nerăbdare să ajung la 50 de ani și știu că voi reuși”, spune Angelina Jolie.

Angelina Jolie, mamă a șase copii, a luat măsuri drastice după ce a aflat că este purtătoare a unei gene (BRCA) care crește considerabil riscul de cancer și a suportat două intervenții chirurgicale. În luna martie, actrița a anunțat, într-un editorial apărut în The New York Times, că a suportat o operație de extirpare a ovarelor și a trompelor uterine, la doi ani după ce a suportat o dublă mastectomie.

Mama Angelinei Jolie, Marcheline Bertrand, a murit de cancer ovarian în 2007, la vârsta de 56 de ani, iar bunica Angelinei Jolie, Lois, a murit de cancer ovarian la vârsta de 45 de ani.

Actrița a mai spus în interviul publicat în Vogue SUA că faptul că a dezvăluit public problemele de sănătate cu care se confruntă a ajutat-o să se simtă foarte conectată cu alte femei. Actrița a precizat însă că aceste intervenții chirurgicale au făcut parte dintr-un proces foarte dificil, având în vedere schimbările de natură hormonală cu care s-a confruntat apoi.

Pe de altă parte, în interviul acordat pentru ediția din luna noiembrie a Vogue SUA, Angelina Jolie vorbește și despre relația sa cu actorul Brad Pitt, precizând că filmul „By the Sea”, în care cei doi joacă, nu este unul autobiografic.

„Brad și cu mine avem problemele noastre (în relație, n.r.)”, a spus Angelina Jolie. Ea precizează însă că, dacă problemele cu care se confruntă personajele din filmul „By the Sea” ar fi fost asemănătoare cu cele din relația ei cu Brad Pitt, nu ar fi putut să facă acest film, pentru care Angelina Jolie semnează atât regia, cât și scenariul.

„Acesta este singurul film care se bazează în întregime pe mintea mea nebună”, a glumit Angelina Jolie.

Angelina Jolie, care a câștigat premiul Oscar pentru rol secundar, în 2000, cu rolul din „Tinerețe furată/ Girl, Interrupted”, a fost nominalizată pentru a doua oară la premiile Oscar în februarie 2009, pentru rolul din „Schimbul/ Changeling”, regizat de Clint Eastwood. Angelina Jolie a devenit celebră grație rolului principal din franciza „Lara Croft” și a jucat în multe producții cu succes la public, precum „Domnul și doamna Smith”, „Speranța moare ultima/ A Mighty Heart”, „Gia”, „Dispari în 60 de secunde”, „Alexandru”, „Beowulf”, „Wanted”, „Kung Fu Panda” și „Maleficent”.

Ea a debutat ca regizor în 2011, cu lungmetrajul „In the Land of Blood and Honey”, nominalizat la Globurile de Aur din 2012, la categoria „cel mai bun film străin”. Al doilea lungmetraj regizat de actrița americană, „De neînvins/ Unbroken”, a fost inclus pe prestigioasa listă a celor mai bune 10 pelicule ale anului 2014 întocmită de Institutul de Film American (American Film Institute/ AFI).

Angelina Jolie are o relație de aproape zece ani cu Brad Pitt, pe care l-a cunoscut pe platoul de filmare al peliculei „Domnul și doamna Smith/ Mr. & Mrs. Smith”, unde interpretează un cuplu de asasini profesioniști. Atracția dintre cele două staruri, atât de palpabilă pe marele ecran, s-a transpus în scurt timp și în viața reală. Brad Pitt a divorțat de actrița Jennifer Aniston în 2005, după patru ani și jumătate de căsnicie, pentru a fi împreună cu Jolie.

Cei doi actori, botezați de presa de la Hollywood „Brangelina”, s-au căsătorit în vara anului 2014 și au șase copii: trei adoptați – Maddox, născut în august 2001, în Cambodgia, Zahara, născută în ianuarie 2005, în Etiopia, și Pax, născut în noiembrie 2003, în Vietnam – și trei biologici, Shiloh, născută în mai 2006, și gemenii Knox și Vivienne, născuți în iulie 2008.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O profesoară s-a dus în Dubai ca să mediteze copiii miliardarilor. Un băiat i-a făcut...
Când și unde va fi înmormântat Costel Corduneanu. Familia interlopului a stabilit toate detaliile
FOTO. Imagini incendiare cu Cristina ICH! S-a răzbunat pe Piți jr. și s-a pozat într-un...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Misterul unei crime a fost elucidat după 56 de ani. Cum s-a dat de gol...
Doi papagali au fost chemați ca martori într-un proces de divorț! Fabulos ce au repetat...
S-a iubit cu Giani Kiriță, iar acum la 56 de ani arată fantastic! Sacrificiile pe...
Gestul unei femei din Neamţ, care a găsit pe stradă 4.100 de lei. Ai cui...
"Avea dureri crunte" - Pacient din Timișoara cu cancer, mort după o operație REUȘITĂ! Uluitor...
O nouă problemă de sănătate pentru Kate Middleton după anunțul cancerului! Ce diagnostic a primit
Amante celebre din showbiz-ul românesc! Unele au ajuns în faţa altarului, altele au rămas doar...
Poate fi anulat permisul auto dacă nu ai condus mașina mai mult de 2 ani?
Sutienele sunt o necesitate de bază care ar trebui să fie scutite de TVA, spun...
Cea mai MASIVĂ gaură neagră din galaxie este INCREDIBIL de aproape de noi
Traian Băsescu a așteptat ani de zile acest moment. DECIZIE DEFINITIVĂ: Nu e nimic la...
Gina Pistol, schimbare în carieră. Vedeta TV a pregătit totul în mare secret
Ramore și soția lui divorțează la doar 2 luni de la nuntă. Câștigătorul sezonului 13...
Cine este tânărul de 23 de ani care a încetat din viață într-un cumplit accident...
Patrick nu crede în atracția lui Robi față de Julia! Ce au spus Virginia și...
"Mie nu îmi place să ling, după ce am scuipat o dată". Gheorghe Turda, despre...
BANCUL ZILEI. Polițistul către Bulă: - De ce mergeți cu 160 km la oră?
NASA bate în retragere! Aducerea mostrelor de pe Marte costă prea mult