Anunțul făcut de Rihanna. „Nu am permis ca părerile celorlalți să îmi stea în cale”

Anunțul făcut de Rihanna. Nu am permis ca părerile celorlalți să îmi stea în cale
Publicat: 31/01/2013, 13:05
Actualizat: 04/02/2019, 04:04

Cântăreața Rihanna a confirmat că s-a împăcat cu fostul ei iubit, rapperul Chris Brown – aflat în regim de libertate condiționată după ce a bătut-o pe artista născută în Barbados, în februarie 2009 -, și a declarat că „situația este diferită, acum”, informează Reuters.

„Am decis că pentru mine este mai important să fiu fericită”, a declarat Rihanna pentru revista Rolling Stone, într-un interviu care a fost publicat miercuri pe site-ul acesteia.

„Nu am permis ca părerile celorlalți să îmi stea în cale. Chiar dacă va fi o greșeală, va fi greșeala mea”, a precizat cântăreața, referindu-se la faptul că decizia ei de a se împăca cu rapperul Chris Brown, în vârstă de 23 de ani, a stârnit consternare în rândul fanilor lor și în presa specializată în informații despre vedete, din cauza incidentului tragic dintre ei, petrecut în 2009.

„După ce m-am simțit torturată atâția ani, în care am fost furioasă și întunecată, prefer să trăiesc acum în conformitate cu simțirile mele reale și să mă orientez spre lucrurile pozitive”, a declarat Rihanna. „Pot să fac asta”, a adăugat artista în vârstă de 24 de ani.

Zvonurile despre reconcilierea cuplului au apărut în presă de mai multe luni, chiar dinainte ca ei să lanseze piesa interpretată în duet „Nobody’s Business”, în noiembrie. Acest single a fost inclus pe cel mai recent album al Rihannei, „Unapologetic”.

Chris Brown a pledat vinovat în 2009, la tribunal, în momentul în care procuratura l-a acuzat că a lovit-o și bătut-o pe Rihanna. Rapperul a fost condamnat la muncă în folosul comunității, a fost obligat să urmeze cursuri de controlare a acceselor de furie, a primit un ordin de restricție și se află încă în perioada de libertate condiționată.

Cântăreața născută în Barbados i-a mărturisit realizatoarei americane Oprah Winfrey, într-un interviu emoționant acordat în luna august 2012, că ea și Chris Brown au acum „o relație de prietenie foarte apropiată” și că ea încă îl iubește.

„Atunci când aduni piesele, din afară, nu îți iese cel mai drăguț puzzle din lume”, a recunoscut cântăreața în interviul pentru revista Rolling Stone. Noul număr al revistei apare la standurile de presă în această săptămână și o are pe Rihanna pe copertă, pozând sub titlul „Rihanna Crazy In Love”.

„Oamenii ne văd când mergem împreună prin oraș… și cred că ei cunosc situația noastră. Dar situația este diferită, acum. Nu ne mai certăm ca în trecut. Stăm de vorbă. Ne prețuim unul pe celălalt”, a declarat artista.

Rihanna a recunoscut însă faptul că regimul de libertate condiționată în care a fost plasat Chris Brown poate avea o anumită influență: „El nu mai are acum luxul de a putea să greșească din nou. Acest lucru nu mai e o opțiune. Iar eu nu aș fi mers atât de departe cu el, dacă aș fi crezut că asta ar fi posibil”.

Interviul a fost publicat la trei zile după cel mai recent scandal în care a fost implicat Chris Brown, care s-a bătut cu rapperul Frank Ocean pentru un loc de parcare în fața unui studio de înregistrări din cartierul West Hollywood din Los Angeles. Frank Ocean a declarat că dorește să îl dea în judecată pe Chris Brown după incidentul de duminică.

În 2012, Rihanna a fost inclusă în topurile celor mai puternici oameni din lume alcătuite atât de revista Time, cât și de revista Forbes.

Potrivit revistei Forbes, Rihanna ocupă locul al treilea în topul celor mai bine plătite cântărețe din lume, obținând în 2012 venituri de 53 de milioane de dolari.

Chris Brown este autorul pieselor de succes „Kiss Kiss” și „Run It”. Cel mai recent album al său se intitulează „Fortune” și a fost lansat în iunie 2012.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Temu şi Shein sunt verificate în România de ANPC. Ce trebuie să facă clienții înainte...
Ultimele cuvinte pe care Ana-Maria a reușit să le rostească mamei sale, înainte să fie...
FOTO. Ioana Țiriac a făcut ravagii într-un costum de baie spectaculos!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Ultimele ore de viață ale Corinnei, femeia găsită moartă în dulapul din dormitor. Poliția l-a...
Detalii explozive! Ce s-a întâmplat în apartamentul lui Mititelu jr, după miezul nopții. Beinur a...
Dieta lui Lili Sandu la 44 de ani | Alimentul la care a renunțat definitiv....
EXPERIMENT. Cum deosebim vopseaua naturală pentru ouă de cea clasică, plină de E-uri
Veste extraordinară despre pensiile românilor! Marcel Ciolacu a făcut anunțul
Ce au descoperit anchetatorii în mașina presupusului criminal din Orhei. Polițiștii au luat în calcul...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La ce viteză sar airbag-urile mașinii în caz de impact?
Vicepreşedintele Comisiei de Apărare: Rusia a urlat din toţi şoşocii în Parlamentul României
ANUL în care Pământul NU a avut VARĂ! Cum a fost posibil?
Decizie pentru cei care nu locuiesc la adresa din buletin. E OBLIGATORIU în 15 zile
Scandal uriaș în showbizul românesc. Protagoniști, Smiley, Damian Drăghici și Dinu Maxer
Luna plină din 24 aprilie influențează anumite zodii. Cine va cunoaște succesul după acest fenomen
Amenzi de 2900 de lei pentru ȘOFERII care fac această greșeală în trafic
Cum era Corneliu Vadim Tudor în rolul de părinte? Cum se impunea fostul politician în...
”Petrecere Hawaii de 38 de ani” Ce surprinză i-a pregătit Dinu Maxer Magdalenei Chihaia de...
BANCUL ZILEI. Bula îsi întreabă dirigintele: - Dom’ profesor, care e diferența dintre bărbați și...
Patru sulițe aborigene, returnate Australiei după 250 de ani