• Publicat:
Magazin

Apariție bizară a cuplului Ceaușescu în metrou. Imaginile fac parte dintr-o colecție inedită / Pasageră: „Ieri m-am urcat pentru prima dată în trenul Sănătate…” – FOTO

Metroul din Moscova folosește mai multe trenuri tematice dedicate istoriei, culturii și progresului tehnologic, iar într-o fotografie apar Nicolae și Elena Ceaușescu, îmbrăcați sumar.

18 trenuri circulă prin Moscova, iar unul din ele, „Moscova Sănătoasă”, găzduiește o imagine bizară cu Nicolae și Elena Ceaușescu, la plajă, în costume de baie, scrie digi24.ro.

O pasageră a fotografiat imaginea și a distribuit-o pe rețelele de socializare. „Ieri m-am urcat pentru prima dată în trenul „Sănătate”. Pe pereți sunt sportivi, campioni și dintr-un motiv oarecare Brejnev și Hrușciov și…Ceaușescu!”, a scris femeia pe Facebook.

Site-ul historia.ro a publicat mai multe fotorafii în care cuplul Nicolae și Elena Ceaușescu se află pe malul Mării Negre, în 1976.

Costumul de baie retro era în vogă la acea vreme, iar Elena Ceaușescu prefera acest tip de ținută pentru a „masca” kilogramele în plus.

Dictatoarea prefera să poarte imitații Chanel făcute la APACA, haine de blană veritabile și bijuterii de lux, aduse de peste hotare.

Inchide