Apariție ciudată: Un băiat de 4 ani pretinde că este reîncarnarea Prințesei Diana

Apariție ciudată: Un băiat de 4 ani pretinde că este reîncarnarea Prințesei Diana
Publicat: 16/07/2019, 14:43

Tatăl de 45 de ani a dezvăluit ciudata poveste în Stellar Magazine, și și-a descris textul drept cea mai „ciudată” chestie pe care a scris-o, relatează Daily Star.

Relatarea lui începe cu menționarea primelor momente în care fiul lui a vorbit despre Prințesa Diana atunci când avea 2 ani și găsise o fotografie cu ea. Când i-a arătat-o tatălui, Billy i-a spus: „Uite, sunt eu când eram prințesă”.

„Totul a început când cineva i-a dat soției mele un card cu Lady Di pe el. Billy (în vârstă de 2 ani atunci) a arătat spre el și a zis: Uite, sunt eu când eram prințesă”.

Și atunci, în ciuda faptului că nu știa nimic despre familia regală, comentariile ciudate ale lui Billy au devenit încă și mai neobișnuite atunci când a început să vorbească despre familia apropiată a Dianei.

Se pare că micuțul povestea familiei despre fratele lui John – fratele prințesei Diana, John, a murit înainte ca aceasta să se nască – și îi menționa pe cei doi fii, Prințul William și Harry.

Însă, ce este și mai ciudat este că băiețelul a început să descrie Balmoral, reședința de Crăciun a Reginei.

Intrând în jocul băiețelului și neștiind ce să creadă, prezentatorul TV, s-a hotărât să încerce ceva mai neobișnuit.

„Lisa i-a arătat o altă fotografie cu Diana”, a scris David. Iar Billy a reacționat imediat: „Asta sunt eu prințesă. Și într-o zi sinerele au sosit și nu am mai fost”.

În încheierea relatării, David a scris: „Oare Billy va crește și nu își va aminti niciodată despre asta? Ar putea fi cu adevărat reîncarnarea Prințesei oamenilor?”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase