Ascunde un mesaj SINISTRU! Secretul unei MELODII celebre, dezvăluit după 24 de ani

Ascunde un mesaj SINISTRU! Secretul unei MELODII celebre, dezvăluit după 24 de ani
Publicat: 20/02/2019, 09:53

Hitul „You Are Not Alone” a devenit celebru și pentru videoclipul în care Michael apare alături de fosta lui soție, Lisa Marie Presley, scrie presa britanică. Cântecul de pe al nouălea album al lui Jackson, „HIStory: Past, Present and Future, Book I”, nu a fost scris însă de regele muzicii pop, ci de cântărețul de muzică R&B R Kelly, care ulterior a înregistrat propria versiune.

Se pare că hitul a fost compus de R Kelly pentru o elevă pe care ar fi lăsat-o gravidă și are o poveste sinistră. R Kelly a compus melodia după ce prietena lui de atunci, Lizette Martinez, din Florida, a avortat în timpul anilor de liceu.

Potrivit lui Lizette, care are acum 41 de ani, pe când avea 17 ani l-a întâlnit pe Kelly la un mall. Femeia susține că starul R&B a dus-o la cină, i-a dat să bea alcool și apoi a dezvirginat-o.

Lizette face mărturisirile șocante în documentarul „Surviving R Kelly”: „A fost prima mea experiență sexuală și nu credeam că va fi așa. Sexul cu el nu a părut firesc”.

Potrivit acesteia, relația cu R Kelly a devenit una violentă. R Kelly, pe numele real Robert, ar fi tratat-o ca pe un obiect sexual și ar fi obligat-o să-i spună „tati”. Mai mult, femeia a spus că R Kelly nu o lăsa să folosească nimic din casă fără acordul lui.

„Nu auzeam de el zile în șir, apoi revenea și totul se rezuma la sex și abuz”, a povestit Lizette. „Am salutat persoana greșită, m-am uitat la cineva, iar el mă trăgea într-un loc retras și mă bătea, spunându-mi: „Ar trebui să te uiți la mine!”. Eu plângeam și îi ziceam: „Bine!”, deoarece nu doream să mă bată iar. Simțeam că este stăpânul meu”.

După ce a aflat că Lizette a rămas gravidă și a suferit un avort, Kelly i-a scris că îi pregătește „ceva special”, un cântec intitulat „You Are Not Alone”. Starul era căsătorit cu Andrea Kelly.

„A scris melodia cu gândul la mine. I-a zis „You Are Not Alone”, a spus Lizette.

Lizette a păstrat legătura cu Kelly, care a îmbolnăvit-o însă de mononucleoză, o boală ce a evoluat în sindromul Guillan-Barre. „Am fost complet paralizată și era să mor„, a povestit femeia, amintindu-și că a fost dusă la Urgență.

Pentru a o ajuta pe Lizette cu cheltuielile spitalicești, Kelly i-a scris un cec de 1.000 de dolari, dar nu a venit în vizită. Adolescenta bolnavă a hotărât să pună capăt relației.

„Am devenit tot ce nu mi-am dorit vreodată să fiu. Mi-a răpit viața. Am decis să plec. Nu mai doream să fiu victimă”, a spus femeia.

R Kelly neagă în continuare toate acuzațiile de abuz sexual care i se aduc.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase