Avanpremieră #Selfie69 în București. Spectator: Hai la film! În sfârșit se fac comedii în România. GALERIE FOTO

Publicat: 09/09/2016, 17:39

„Filmul nu e doar pentru adolescenți. Partea a două e mai mult despre iubire, despre evoluție, despre ce faci atunci când conștientizezi că ai greșit, cum rezolvi o problemă. Și cred că e o chestie foarte importantă de privit – din punctul de vedere al părinților. Pentru că îți dai seamă că tu îți vezi copilul foarte mult timp ca pe un copil, indiferent de ce vârstă ar avea. Dar el crește și are nevoie, la un moment dat, ca părintele să se transforme într-un prieten, să-l înțeleagă, să-l ajute, să-l îndrume. Și astfel cred că filmul e o lecție de viață, și pentru adolescenți, și pentru părinți”, spune actrița Crina Semciuc, cea care dă viață personajului Yasmine.

Comedia #Selfie69 a fost proiectată joi, 8 septembrie, în avanpremieră specială pentru echipă și invitați la Cinema City. Când îi întrebi pe actori ce părere au despre #Selfie69, toți spun: E musai de văzut, e comedie, e love story.

„Partea mișto a fost că a trebui să ne reîntâlnim după doi ani și să luăm personajele de unde au rămas”, a spus Alex Călin (Brain), adăugând că personajul din această producție l-a trecut prin diverse alte situații pe care nu și le imagina pentru personajul din primul „Selfie” – „Și a fost foarte mișto pentru că am descoperit o grămadă de alte noi valențe”.

Iar reacția spectatorilor care au avut ocazia să vadă filmul anunță deja că „#Selfie69” va fi un succes. „Mi-a plăcut, a fost amuzant. Mă bucur că în sfârșit se fac comedii și în România”, a declarat un spectator, în timp ce altul spune care e starea de spirit cu care ieși din sala de cinema: „Pleci fericit. Îți dă o stare foarte bună. Hai la film!”

„Primul film a avut succes, dar cumva cu frână, pentru că publicul nu e obișnuit să vină la filme românești. Au fost făcute filme triste. Fiind cumva sătui de acest gen, filmul asta a venit și a creat un buzz și a adus peste 100.000 de spectatori. Acum cred că au prins ceva mai multă încredere că merită să mergi la un astfel de film și da, cred că va avea mai mult succes”, a declarat, pentru MEDIAFAX, Cristina Iacob, regizorul filmului #Selfie69.

Cristina recunoaște că are și o parte preferată din noua producție: „E secvența tango-ului la care s-a muncit două luni de zile. Și la muzică s-a muncit mult: au fost două sute și ceva de variante la acea piesă”.

La evenimentul de joi seara au fost prezenți, printre alții, Sore, Smiley, Virgil Ianțu (una dintre vedetele care apare in film, ca invitat special al producției), Andreea Marin, Oana Sârbu, Giulia Anghelescu, Cornel Ilie (solistul trupei Vunk), Gabi Jugaru, Malvina Cervenski și Bogdan Cervenski, Giulia Anghelescu sau Cristina Spătar.

Supradoza de comedie „#Selfie69” (2016), sequel-ul succesului de public „#Selfie” (2014), va fi lansat în cinematografe în 16 septembrie, distribuit de Zazu Film.

Până atunci, sâmbătă, 10 septembrie, într-un spectacol cu actorii și echipa, „#Selfie69” va fi proiectat în avanpremieră la Grand Cinema & More (Băneasa), iar bilete pot fi cumpărate de pe site-ul cinematografului: http://grandentertainment.ro/grand-cinema-more/filme/selfie-69#day0709.

Trailerul filmului poate fi vizionat pe YouTube la acest link https://www.youtube.com/watch?v=B3I0f7kBooc. Iar pagina de Facebook a lungmetrajului poate fi accesata aici: https://www.facebook.com/SelfieYourMovie.

După aventura din „#Selfie”, de dinainte de bacalaureat, „#Selfie69” spulberă mitul urban potrivit căruia căsnicia nu aduce fericirea. Lungmetrajul spune povestea celor trei protagoniste din prima parte care pun un pariu absolut nebun, ce devine viral pe facebook – care dintre ele se marită prima în trei zile. Astfel, Roxi (Olimpia Melinte), Yasmine (Crina Semciuc) și Ana (Flavia Hojda) trec astfel prin capcanele, tentațiile și pericolele ce apar în urma acestei provocări. Așa că, plecate-de-acasă (atât la propriu cât și la figurat) ele caută cu înverșunare inelul mult visat. După câteva tentative absolut imprevizibile, cele trei vor descoperi iubirea acolo unde nici nu se așteptau.

Din distribuție fac parte: Olimpia Melinte (Roxi), Vlad Logigan (Magi), Crina Semciuc (Yasmine), Flavia Hojda (Ana), Alex Călin (Brain), Levent Sali (Mihai), alături de Alina Chivulescu (Cecilia) și Răzvan Vasilescu (Nea Ceaușu).

Roluri inedite au Maia Morgenstern, Dorina Chiriac, Silvia Busuioc, Marian Râlea, Alex Bogdan, Andrei Huțuleac, alături de actori consacrați sau debutanți, printre care Maria Dinulescu, Mihaela Mihuț, Radu Gabriel, Emilian Oprea, Raluca Aprodu, Tudor Aaron Istodor, Sergiu Costache, George Piștereanu, Rudi Rosenfeld, Camelia Zorlescu, Con Horgan.

Artiștii Loredana Groza, Antonia, Răzvan Fodor, Lidia Buble, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Virgil Ianțu, Speak, Codin Maticiuc sunt câțiva dintre invitații speciali ai filmului.

Scenariul este semnat de Cristina Iacob, Maria Spirache și Tudor Potra, iar imaginea îi aparține lui Barbu Bălășoiu. De muzica filmului s-au ocupat producătorii HaHaHa Production. „#Selfie69” este produs si distribuit de Zazu Film.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Bucurie mare în showbiz ❤️ ❤️ Fosta asistentă de la Acces Direct este însărcinată pentru...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
BOMBĂ la Survivor! Cum a TRIŞAT Iancu Sterp cu ajutorul fratelui său! Descalificat înainte de...
Cum a rămas, de fapt, Gina Pistol însărcinată. Nu mai avea nicio speranță: „Smiley mi-a...
Românul care a cumpărat un avion de pasageri şi-l transformă în restaurant. Momentul în care...
Tragedie în România! A MURIT
Irinuca Columbeanu se întoarce în România! Ce spune Irinel Columbeanu despre vizita fiicei sale: „Nu...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Rezervor URIAȘ de apă, găsit ADÂNC sub suprafața Pământului
Se stabilește chiar mâine, 30 aprilie. Decizia care este obligatorie în România
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Astronomii au descoperit cum s-a format „inima” de pe Pluto