Banca Națională caută femeie de serviciu, la „Serviciul Român de Comedie”

Banca Națională caută femeie de serviciu, la Serviciul Român de Comedie
Publicat: 12/12/2012, 10:07
Actualizat: 29/07/2014, 18:24

Banca Națională a României caută femeie de serviciu specializată în măturarea banilor, în ultima ediție a sitcomului „Serviciul Român de Comedie” (SRC).

Miercuri seara, în ultima ediție a SRC din acest sezon, telespectatorii ProTv vor vedea de la 20.30 cum se desfășoară interviul de angajare pentru postul de femeie de serviciu a Băncii Naționale a României, în care candidatele vor trebui sa îl impresioneze cu abilitățile lor de curățare pe nimeni altul decât guvernatorul Mugur Isărescu, interpretat de Cosmin Natanticu.

Acesta va face o selecție riguroasă în funcție de competența-cheie necesară angajării: femeia de serviciu trebuie să știe să măture de pe jos cardurile și fișicurile cu bani.

Tot în ultima ediție a SRC, telespectatorii vor putea vedea la ProTv cum filmarea unei reclame la chipsuri se transformă într-o lecție de publicitate comică, atunci când regizorul frenetic (Mihai Bobonete) nu reușește cu niciun chip să-i facă pe actorii derutați să îi înțeleagă indicațiile scenice.

Familia Pompa se întoarce miercuri seara la „Serviciul Român de Comedie”, când Miki (Jojo) urmează să fie petiță de un fotbalist de la FC Vaslui. Nici nu apucă bine blonda să se bucure că se mărită, că tot aranjamentul se duce de râpă atunci când află că fotbalistul a fugit la Vaslui cu maseuza filipineză.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase