Bear Grylls revine la Discovery Channel cu o emisiune nouă

Bear Grylls revine la Discovery Channel cu o emisiune nouă
Publicat: 01/04/2015, 14:09

Aventurierul a decis să-și asume cea mai dificilă misiune a sa de până acum în „Dincolo de limite cu Bear Grylls”, un nou program în șase părți realizat pentru Discovery Channel, care îl urmărește întorcându-se în sălbăticie, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX.

Noua emisiune va avea premiera pe Discovery Channel, pe 5 aprilie, de la 21.00, și va fi difuzată la această televiziune în fiecare duminică, de la aceeași oră.

În fiecare episod, expertul în tehnici extreme de supraviețuire va avea o companie surprinzătoare: două persoane dornice să scape de spaime personale care le-au împovărat toată viața. Apăsați de aceste frici, ei au decis acum să le înfrunte în cel mai direct mod, în cel mai pur stil Bear Grylls.

Potrivit Discovery, „Dincolo de limite cu Bear Grylls” demonstrează că oricine poate trăi aventuri în sălbăticie, oricât de speriat sau de lipsit de experiență ar fi. Dacă se bucură de pregătirea și susținerea potrivită, va reuși nu numai să supraviețuiască, ci chiar să se simtă excelent în sălbăticie.

Astfel, douăsprezece persoane obișnuite doresc să-și învingă fobiile mai puțin obișnuite, ajungând în câteva dintre cele mai neprimitoare locuri de pe glob. Reputația lui Bear Grylls este în joc în fiecare episod, întrucât el va ajuta doi oameni să-și înfrunte fobiile și anxietățile care le-au condiționat viața. Pe parcursul unei expediții de trei zile, meticulos planificate, Bear Grylls îl aduce pe fiecare dintre însoțitorii săi în situația de a fi testat până la limită și chiar dincolo de aceasta. Filmând el însuși de multe ori, pentru a-și putea dezvălui cele mai ascunse gânduri și motive de îngrijorare, Bear Grylls apare așa cum nu a mai fost văzut până acum, potrivit Discovery.

Noul programul îi poartă pe Bear Grylls și pe însoțitorii săi îngroziți prin diverse zone sălbatice din Mexic și Italia. Înălțimile, microbii, păianjenii și șobolanii sunt doar câteva dintre fobiile cu care se luptă însoțitorii lui Bear în fiecare zi, însă toate sunt imposibil de evitat în aceste locuri deloc primitoare.

Pentru a fi convins că toți cei prezentați în această producție au lucrat în condiții de maximă siguranță și stare de bine, Bear Grylls a colaborat îndeaproape cu un specialist în terapie comportamentală și psihologie medicală, care i-a ajutat pe protagoniști să-și depășească spaimele cu ajutorul terapiei prin expunere la fobiile specifice.

„Dincolo de limite cu Bear Grylls” este un program produs pentru Discovery Networks International (DNI) de compania betty. Liz Brach este producătorul executiv pentru DNI. Tom Sheahan este producătorul executiv, iar David Harrison este producătorul seriei pentru betty. Oficialul DNI care a comandat această producție a fost Sarah Davies.

Bear Grylls este unul dintre cele mai celebre nume din domeniul aventurii și supraviețuirii în sălbăticie. Traseul lui către acest statut de vedetă a început în Marea Britanie, în Insula Wight, unde regretatul său tată l-a învățat să se cațere pe stânci și să navigheze cu ambarcațiuni cu pânze. Antrenat încă de la o vârstă fragedă în arte marțiale, Bear a petrecut trei ani ca soldat în trupele speciale britanice, SAS 21.

Deși a suferit un accident sărind cu parașuta în Africa și și-a fracturat coloana vertebrală în trei locuri, Bear a înfruntat trei luni de recuperare într-un spital militar, apoi a devenit cel mai tânăr alpinist britanic din lume care a cucerit Vârful Everest. A apărut apoi în seria Channel 4 „Escape to the Legion” și în șapte sezoane ale seriei Discovery Channel nominalizate la premiile Emmy „Tehnici esențiale de supraviețuire”, unul dintre cele mai urmărite programe TV de pe planetă, cu o cotă de audiență estimată la 1,2 miliarde de telespectatori.

În vara lui 2013, Bear a lansat o nouă serie TV, „Bear Grylls: Scapă cu viață”, difuzată de NBC și votată drept programul reality numărul 1 al televiziunii respective, pentru categoria de public 18-49 de ani. Programul a fost urmărit în întreaga lume pe Discovery Channel, în 2014, alături de alte serii ale acestuia: „Bear Grylls: Evadare din infern” și „Bear Grylls: Clipuri despre supraviețuire extremă”.

Tot în 2014, Bear și-a completat palmaresul de vedetă TV cu un nou program de aventuri de succes, „Running Wild” pe NBC, în America, dar și „Insula lui Bear Grylls” și „Un weekend sălbatic cu Bear Grylls” pentru Channel 4, în Marea Britanie.

Discovery Networks Europa Centrală & de Est, Orientul Mijlociu & Africa (CEEMEA) este o divizie a Discovery Communications, lider mondial pe segmentul televiziunilor cu plată, care ajunge la aproape 3 miliarde de abonați în peste 220 de țări și teritorii. De peste 30 de ani, Discovery le oferă oamenilor posibilitatea de a-și explora universul și de a-și satisface curiozitatea, prin intermediul brandurilor sale globale de televiziune, în frunte cu Discovery Channel, TLC, Animal Planet, Investigation Discovery, ID Xtra și Discovery Science, dar și prin intermediul unor produse și servicii comerciale și educaționale.

De asemenea, din 2014, Discovery a preluat pachetul majoritar al Eurosport, liderul pan-regional în conținut sportiv din Europa, Asia Pacific, Orientul Mijlociu și Africa.

În Europa Centrală și de Est, Orientul Mijlociu și Africa, 16 branduri Discovery ajung la peste 504 de milioane de abonați din 109 de țări și teritorii, fiind difuzate în 20 de limbi.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O fetiță de 4 ani a murit după ce ar fi mâncat macrou congelat. Bunica...
Florin Piersic, internat în stare gravă la Terapie Intensivă! Infecția s-a extins, iar actorul ar...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Digi RCS-RDS, cadou de Paște pentru toți abonații din România: toate facturile la jumătate de...
Dieta biochimică a lui Ion Iliescu | Ce mănâncă, de fapt, fostul președinte la 94...
ANIMAŢIE. Accidentul teribil din Mangalia. Şoferul a murit, iar pasagerul şi-a pierdut o mână: "Mamă,...
Florin Piersic, în stare gravă! Breaking news!
Sicriu în formă de mașină, trandafiri albi și dedicații pe bandă rulantă! Imaginile durerii de...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
Cum poți stinge martorul pentru sonda Lambda? Ce alte probleme indică „check engine”?
Ursula von der Leyen întinde mâna extremei drepte pentru o colaborare după alegerile europarlamentare
Simbolul ASCUNS în logo-ul NASA! Spune TOTUL despre adevăratul scop al agenției
Este obligatoriu până pe 25 iunie. Regulile oficiale au fost anunțate chiar acum
Viața la bloc. Reguli legate de folosirea spațiilor comune
Program magazine 1 mai 2024. Orarul Lidl, Kaufland, Auchan, Penny, Carrefour, Profi, Mega Image și...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"Zici că era la sala de fitness". Iulia Vântur, concert live! Blondina a fost criticată...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ziua în care a apărut Marea Britanie. Cea mai frecventă greşeală pe care o fac...