„Big Lebowski” se întoarce? Jeff Bridges postează un video ENIGMATIC

Redactor:
Sorin Bogdan
„Big Lebowski” se întoarce? Jeff Bridges postează un video ENIGMATIC
Jeff Bridges postează un video care sugerează întoarcerea lui Big Lebowski. Vezi de ce cred analiștii că va fi mai degrabă lansarea unei noi campanii publicitare

Joi, actorul Jeff Bridges a aruncat bomba pe Twitter: un videoclip de 15 secunde, în care apare îmbrăcat la fel ca în „Big Lebovski”, filmul-cult de acum 20 de ani, doar arătând mai îmbătrânit. Se întoarce către cameră, privește pe sub ochelarii de soare, chicotește, dar nu spune nimic. Pe fundal, se aude – fanii filmului au recunoscut-o imediat – melodia „The Man in Me” a lui Bob Dylan. Imaginile se termină cu un rotocol de iarbă uscată care se rostogolește și descoperă data de 3 februarie 2019.

Videoclipul este însoțit de un mesaj al lui Jeff Bridges care aprinde imaginația fanilor peliculei fraților Coen de acum două decenii: „Nu putem trăi în trecut,” scrie The Dude. „Fiți pe fază!”

Singurul indiciu care ar putea sugera ce urmează este data din final, care corespunde finalei Super Bowl din SUA, unul din evenimentele de vârf din lumea publicității, urmărit de zeci de milioane de oameni, scrie comicbook.com. Deși cinefilii și-ar dori o continuare a lui „Big Lebowski”, specialiștii speculează că va fi mai degrabă lansarea unei campanii publicitare. Anul trecut, în pauza de la Super Bowl, a fost difuzat un trailer despre o pseudo-continuare a filmului „Crocodile Dundee”, ca o reclamă pentru a îmbia turiștii să viziteze Australia.

 

Inchide