Boala secretă de care suferea jurnalista Cristina Țopescu! Medicul Monica Pop a făcut dezvăluirea

Boala secretă de care suferea jurnalista Cristina Țopescu! Medicul Monica Pop a făcut dezvăluirea
Publicat: 13/01/2020, 09:28

Jurnalista Cristina Țopescu, fiica fostului comentator sportiv Cristian Țopescu, a fost găsită moartă pe 12 ianuarie în locuința sa din Otopeni.

Încă nu se cunoaște cauza morții jurnalistei, dar medicul Monica Pop a dezvăluit că prietena ei suferea de depresie, boală pe care o trata.

Medicul a precizat că jurnalista a fost afectată de boala secolului, imediat după moartea tatălui său.

„Am înțeles că au fost găsite animalele în jurul ei. Întrebarea este ce i-a generat stopul. Mi se pare…Nu pot să cred așa ceva!

V-aș ruga să nu mai spuneți despre trupul ei că era nu știu cum…Vreau să se gândească toată lumea la ce fată era. Suferea de depresie, dar se trata.

Am fost împreună cu ea la tatăl ei, a fost un șoc moartea lui, ea a sperat până în ultima clipă și totul a fost un mare șoc pentru ea”, a spus Monica Pop la România TV.

Cristina Țopescu s-a născut la Oradea, în 1960 (avea 59 de ani). A fost fiica lui Cristian Țopescu, celebru comentator sportiv. A intrat în lumea televiziunii în perioada 1970-1979, când a apărut în emisiuni pentru copii. A absolvit facultatea de Limbi Străine din București.

Cunoscută ca prezentatoare de televiziune, în 2013 a devenit membră a PSD, în acel moment a încetat colaborarea cu televiziunea Prima Tv pentru care prezenta „Focus”, principala emisiune de știri a televiziunii. În 1989 a încercat să fugă din România și a fost arestată primind trei luni de închisoare. A fost eliberată din arest pe 19 decembrie 1989.

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult