BUSU prezintă Meteo doar seara. Am niște coaste RUPTE în urma resuscitării! O oră am mirosit florile la rădăcină!

Redactor:
Silviu Bănilă
Florin Busuioc, îndrăgitul prezentator de la meteo, în vârstă de 56 de ani, a vorbit recent despre viața după infarctul care era să-i curme viața.

Busuioc a păcălit moartea, dar va fi mult mai atent cu sănătatea sa. Prezentatorul de la știrile meteo Pro TV va prezenta doar seara buletinul despre vreme.

„Firească (n.r.: Răspunsul prezentatorului când a fost întrebat: «Cum e revenirea?») Am avut o revenire normală, fără eforturi prea mari, pentru că nu mai fac și știrile de dimineață, doar pe cele de seară. Da, dar deocamdată nu am voie să fac atât de mult efort. Dimineața e puțin mai complicat: sunt multe intervenții de-ale mele și e un timp îndelungat pe care trebuie să-l petrec acolo, sunt patru ore și jumătate, iar pentru asta va trebui să-mi mai revin puțin cu coastele. Am niște coaste rupte în urma resuscitării, așa că nu pot să respir complet, iar asta mă ține departe de programul de dimineață și de teatru”, a mărturisit Florin Busuioc pentru OK! Magazine.

 

„Măi, eu am avut noroc. Pentru că o oră am mirosit florile la rădăcină, cum mi-a spus doctorul. Timp de o oră n-am existat. Nimic. Am uitat complet acea zi”, a mai spus Busu.

„Îmi reproșez că am fumat ca un turc dement, nu ca unul normal. Am avut o viață cam dezorganizată, în sensul că mă culcam pe la 2 noaptea și mă trezeam la 5. Acum mă culc la 22:30-23:00, sunt mult mai potolit. Și nu mai simt deloc nevoia să fumez. Mi s-a luat. Nu neapărat că m-am speriat. N-am mai simțit nevoia să fumez. Sunt mai calm”, a declarat vedeta tv.

 

„Da, teatrul e în pauză până în aprilie. Dar când voi reveni la același ritm nu va mai fi la fel. Dacă voi avea spectacol seara în țară, a doua zi îmi iau liber dimineață. Pentru că programul ăsta nenorocit m-a terminat pe mine. Mi s-a întâmplat, de exemplu, să am spectacol la Petroșani, să ajung înapoi la București la 5 dimineață și să intru direct la Știri. Păi, nu se poate așa. Cât să duci treaba asta?!”, a mărturisit Busu.

 

Inchide