Câinii actorului Johnny Depp, amenințați cu eutanasierea după ce au fost introduși ilegal în Australia

Publicat: 14/05/2015, 10:48

Johnny Depp se află în prezent în Australia cu ocazia filmărilor de la cel de-al cincilea lungmetraj din franciza „Pirații din Caraibe”. Deși este un actor cunoscut în lumea întreagă, starul hollywoodian a fost prevenit de ministrul Agriculturii, Barnaby Joyce, în felul următor: „Nu înseamnă că dacă este vorba de Johnny Depp el poate să se sustragă legii”.

Australia a impus în ultimii ani o politică de carantină foarte strictă în ceea ce privește animalele care intră pe teritoriul său, cu scopul de a evita propagarea bolilor. Se pare că Johnny Depp, nevoit să revină în Statele Unite în luna martie pentru o operație la mână, nu a ținut cont de aceste reglementări atunci când a revenit în orașul australian Brisbane, în aprilie, aducând cu el cele două animale de companie, pe care nu le-a declarat la vamă.

„Există o procedură pentru aceia care vor să vină (în Australia, n.r.) însoțiți de animale: trebuie să obțină autorizațiile necesare, animalele sunt plasate în carantină și apoi stăpânii pot să îi ia de acolo”, a adăugat ministrul australian.

El a lansat cu această ocazie un avertisment oficial la adresa starului hollywoodian, spunând că autoritățile vamale îi vor confisca pe Pistol și Boo în curând și această procedură este iminentă. Animalele de companie ale actorului american au fost fotografiate de presa australiană în momentul în care erau duse la un cabinet de coafură pentru câini.

„A venit timpul ca Pistol și Boo să o șteargă de aici și să plece în Statele Unite. Johnny poate să îi trimită el însuși acolo, altfel vom fi obligați să îi eutanasiem”, a declarat ministrul australian, miercuri, pentru cotidianul Sydney Morning Herald.

Invitat de jurnaliști să comenteze reacția pe care starul hollywoodian o va avea atunci când va afla despre aceste cerințe, ministrul Barnaby Joyce a răspuns într-un mod ironic: „Nu cred că domnul Depp mă va invita la premiera următorului film din seria «Pirații din Caraibe»”.

Filmările de la lungmetrajul „Pirații din Caraibe 5/ Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales” au debutat în luna februarie.

Johnny Depp va reveni pe ecrane în rolul Căpitanului Jack Sparrow, alături de Geoffrey Rush, care interpretează rolul lui Barbossa. În acest moment, cei doi sunt singurii actori confimați din vechea distribuție ca parte a noului lungmetraj din franciză. Orlando Bloom, care l-a interpretat în primele trei filme pe Will Turner, a declarat anterior că se află „în discuții” pentru reluarea rolului.

Rolul principal feminin va fi interpretat de actrița Kaya Scodelario. Pe de altă parte, personajul negativ din noua peliculă va fi interpretat de spaniolul Javier Bardem, iar australianul Brenton Thwaites, care a apărut recent în „Maleficent”, va figura și el printre noii actori din distribuție.

„Pirates Of The Caribbean: Dead Men Tell No Tales” va fi regizat de Joachim Ronning și Espen Sandberg, iar premiera este programată pentru iulie 2017.

Cele patru filme din franciza „Pirații din Caraibe” au avut încasări totale, la nivel mondial, de circa 3,7 miliarde de dolari.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
GALERIE FOTO. Cum arată Cernobîl și Pripiat la 38 de ani de la dezastrul nuclear...
Indicatorul rutier pe care puțini șoferi îl cunosc. Ce trebuie să faci și unde poate...
FOTO. Ce frumoasă e iubita celebrului fotbalist! Poze hot cu manechinul
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au...
27 aprilie aduce cea mai bună veste pentru pensionarii din România
Românca care a ajuns la 100 de ani. SECRETUL ei pentru o viață mai lungă!...
Judeţele care se vor dezvolta puternic. Proiectul de infrastructură care va transforma estul României
EXCLUSIV: 50 de lei o porție de hamsie la malul mării! Ce prețuri au restaurantele...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
„Este foarte bolnav”. Îngrijorările cu privire la Regele Charles sunt din ce în ce mai...
RUINELE unui ORAȘ imens, găsite pe planeta Marte? Cercetătorii, ULUIȚI!
3.500 DE LEI în fiecare lună pentru aceşti români. KLAUS IOHANNIS a promulgat legea deja
Un restaurant românesc, extindere fără precedent. Se bate cu marile fast food-uri
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Leo de la Roșiori a făcut mărturisiri emoționante despre momentele de marginalizare pe care le-a...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
Bob Lazar: Zona 51 și Farfuriile Zburătoare