Cântărețul american Justin Timberlake va lansa o carte autobiografică

Redactor:
Ana Obretin
Cântărețul american Justin Timberlake va lansa o carte autobiografică
Cântărețul și actorul american Justin Timberlake a anunțat că va lansa prima sa carte, "Hindsight". Află ce va include cartea în următorul articol

Cântărețul a anunțat lansarea cărții pe contul său de Instagram, evenimentul urmând să aibă loc pe 30 octombrie.

Volumul a fost scris în colaborare cu scriitoarea Sandra Bark.

În această carte, Timberlake va vorbi și despre perioada petrecută în trupa ‘N Sync, dar și despre ce înseamnă să produci show-uri live.

Cântărețul, compozitorul și actorul Justin Timberlake, în vârstă de 37 de ani, a devenit celebru ca membru fondator al formației ‘N Sync și a fost recompensat cu nouă premii Grammy și patru premii Emmy. În 2002, el a lansat primul său album solo, „Justified”, urmat de „FutureSex/ LoveSounds”, în 2006. Cu primele două albume solo, Timberlake a vândut peste 18 milioane de copii în toată lumea, iar alături de ‘N Sync – 50 de milioane de unități. Justin Timberlake a jucat și în filme, precum „The Social Network/ Rețeaua de socializare”, „Bad Teacher” și „Prietenie cu folos/ Friends With Benefits”.

Justin Timberlake este căsătorit cu actrița Jessica Biel, din octombrie 2012, cu care are un copil, Silas Randall, născut în 2015.

Foto: Hepta

Inchide