Cântărețul George Michael a fost externat, în urma accidentului de mașină suferit pe 16 mai

Cântărețul George Michael a fost externat, în urma accidentului de mașină suferit pe 16 mai
Publicat: 29/05/2013, 18:23
Actualizat: 26/03/2019, 09:55

Cântărețul britanic George Michael a fost externat miercuri, la aproape două săptămâni după accidentul de automobil produs pe o autostradă din apropiere de Londra, în urma căruia artistul britanic s-a ales cu o serie de răni la nivelul craniului, informează bbc.co.uk.

Starul britanic, în vârstă de 49 de ani, ocupa locul pasagerului din dreapta șoferului într-un automobil Range Rover implicat în acel accident, produs pe 16 mai.

George Michael, al cărui nume real este Georgios Panayiotou, a fost transportat pe calea aerului la un centru medical din Londra.

Potrivit unui comunicat postat miercuri pe site-ul artistului, acesta a fost externat și continuă „să se odihnească și să se recupereze”.

„Se simte bine și le mulțumește tuturor pentru mesajele de sprijin”, se afirmă în același comunicat.

Presa britanică a afirmat că artistul în vârstă de 49 de ani a căzut din automobilul cu care circula pe o autostradă din apropiere de Londra, la o oră de vârf, acesta fiind cel mai recent incident dintr-o serie de accidente în care a fost implicat artistul britanic în ultimii ani.

Tabloidul The Sun a intervievat o femeie care a spus că a fost nevoită să oprească pe autostradă după ce cântărețul a căzut din vehiculul care circula chiar în fața ei și că s-a folosit de automobilul ei pentru a-l proteja pe artist de celelalte automobile.

„Avea o tăietură urâtă pe frunte și o alta în partea din spate a craniului. Avea sânge pe toată fața și pe dinți”, a declarat acea femeie, al cărei nume este Katherine Fox.

Potrivit serviciului de Ambulanță din Marea Britanie, George Michael a fost conștient pe durata tratamentului primit în drumul spre clinica din Londra.

Poliția din Hertfordshire afirmă că automobilul Range Rover nu a suferit pagube și că în acest accident nu a fost implicat un alt autovehicul.

Potrivit contactmusic.com, starul britanic a căzut din automobilul în care se afla – un model Range Rover argintiu -, care circula pe autostrada M1 cu viteza de aproximativ 110 kilometri pe oră, în momentul în care a încercat să închidă una dintre ușile vehiculului.

Anul trecut, George Michael și-a anulat turneul din Australia din cauza unei „crize majore de anxietate”, despre care a spus că a fost cauzată de pneumonia severă cu care a fost diagnosticat în 2011 și din cauza căreia a fost tratat timp de o lună la secția de terapie intensivă a unui spital din Viena.

George Michael a ținut prima pagină a presei internaționale în 2007 și în 2010 din cauza unor incidente similare. În ambele cazuri, cântărețul și-a avariat automobilul pe care îl conducea, după ce fumase canabis.

George Michael a vândut peste 80 de milioane de albume pe plan internațional, iar printre piesele sale se numără hituri precum „Careless Whisper”, „Faith ” și „Last Christmas”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase