Care sunt cele mai infidele 5 zodii din horoscop. Își înșală partenerii de viață și știu să ascundă foarte bine acest lucru!

Care sunt cele mai infidele 5 zodii din horoscop. Își înșală partenerii de viață și știu să ascundă foarte bine acest lucru!
Publicat: 11/06/2022, 10:24

Persoanele care s-au născut în unele semne zodiacale sunt mai predispuse să își înșele partenerii, din diferite motive. Sunt și nativi care este posibil să nu trădeze în relațiile lor, dar atunci când o fac, știu să ascundă bine această greșeală.

Trădarea în relațiile intime este mai „la îndemână” nativilor din unele semne zodiacale. Fie că o fac din pasiune sau din dragoste, anumitor zodii le este mai greu să reziste, potrivit publicației Știri diaspora.

Potrivit sursei citate, acest grup de zodii este de temut de cei care își dăruiesc sufletul într-o relație. Este recomandată atenție pentru persoanele care devin un cuplu cu aceștia, pentru că trădează ușor și uneori fără să-ți dai seama.

Este evident că acest aspect nu trebuie generalizat, nu se pune problema că toate persoanele născute sub un anumit semn să fie infidele. Totul ține de decizia fiecăruia, de creștere și context, așa că semnul zodiacal nu poate fi folosit ca scuză sau justificare pentru greșelile făcute.

Zodiile care știu să ascundă o infidelitate

Nativul Rac poate fi foarte loial. Se poate întâmpla însă ca atunci când simte că nimic nu mai este la fel, să se lase dus de val și să trăiască într-un triunghi amoros. Această zodie este specializată în ascunderea a ceea ce se întâmplă în forul interior, creând o barieră care este depășită de foarte puține persoane.

Potrivit sursei citate, Balanțele își pierd cu ușurință concentrarea și pot avea interese intense în alți parteneri. Astfel, a fi deschis și a face noi conexiuni face parte din viața lui, dar îl ajută și să-și ascundă infidelitatea, astfel încât să poată fi convingător.

Scorpionul poate fi foarte loial atunci când iubește. Totuși, atunci când decide să trădeze, o va face încercând să-și ascundă greșeala cât mai mult posibil. Este ușor să ascunzi ceea ce simți și ești obișnuit să-ți ții în frâu emoțiile. Asta te ajută să menții minciuna fără a atrage atenția sau a cădea în contradicții. În general, cel mai mare dușman al tău este o a treia persoană.

Oricât de mult iubește profund persoana, Peștii știu că pot păstra multe secrete în sine, fără a lăsa indicii care să fie arătate chiar și celor mai apropiați. Poți fi infidel când te lași purtat de emoțiile și senzațiile momentului, mai ales dacă simți că sentimentele tale nu mai sunt prețuite ca înainte.

Prin natura lor, Săgetătorii sunt atrași de tentații. Dacă acest lucru este combinat cu o relație în care persoanele acestui semn zodiacal simt că libertatea lor este un alibi, cel mai probabil că se vor lăsa purtați de pasiune și vor căuta pe cineva mai apropiat de personalitatea lor.

Cele mai credincioase zodii

Conform sursei citate, Berbecul este în general fidel până când se simte retrogradat în relație și atunci s-ar putea să caute pe altcineva.

Și nativii Taur sunt credincioși din fire, le place stabilitatea. Dacă li se zdruncină încrederea, rana va fi greu de vindecat.

În ciuda faptului că are o mare capacitate seducătoare, nativii din Leu sunt printre cele mai puțin infidele zodii. Păstrarea intactă a imaginii și mândriei lor este mult mai importantă pentru acești oameni decât să experimenteze relații periculoase.

Și Fecioara este fidelă prin natură. Tentația nu poate învinge oamenii acestui semn zodiacal pentru că ei știu că fidelitatea este baza unei relații. Desigur, așteptați să fiți plătit cu aceeași monedă.

Vărsătorii consideră că este dificil să fie necredincios. Fiind îndrăgostit de fidelitate și dragoste, nu este în planurile lor să înșele partenerul, pentru că nu ar putea trăi cu vinovăția și sigur va mărturisi totul, arată sursa citată

https://www.stiridiaspora.ro/horoscop–zodiile-care-stiu-sa-ascunda-o-infidelitate–trebuie-sa-fii-foarte-atent–deoarece-tradeaza-usor-si-fara-sa-ti-dai-seama_477266.html

SURSA FOTO: Pixabay

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Mister în Slănic Prahova, după ce o stradă s-a surpat din senin. Craterul se măreşte...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Devine INTERZIS în statele UE! Intră în vigoare și în România
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului