Caz cutremurător: Și-a lăsat copil la ușa unor necunoscuți alături de un mesaj îngrijorător: „Tatăl lui a încercat să ne omoare” – FOTO

Caz cutremurător: Și-a lăsat copil la ușa unor necunoscuți alături de un mesaj îngrijorător: „Tatăl lui a încercat să ne omoare - FOTO
Publicat: 25/07/2019, 15:58

Autoritățile locale au declarat că bebelușul în vârstă de doar o zi a fost lăsat la ușa unui complex din Orlando, Florida, iar proprietarii l-au găst în jurul orei 10 dimineața, sâmbătă.

Ulterior, copilul a fost dus la spital unde s-a constatat că are o stare de sănătate bună.

Polițiștii, care o caută pe femeia necunoscută, au declarat că aceasta riscă să fie acuzată deoarece nu a lăsat copilul la spital sau la o stație de pompieri, potrivit legii locale.

Clive Petgrave, proprietarul casei unde a fost lăsat copilul, nu știa ce se întâmplă întrucât vecinii au alertat autoritățile.

În biletul lăsat alături de bebeluș, mama acestuia își explică situația spunând că a suferit abuzuri domestice.

„Născut la 5:45 p.m ieri, 19 iulie 2019. L-am născut singură, în baie. Tatăl lui a încercat să ne omoare. Vărog, păstrați secretul și duceți-l la spital. Tatăl este un om foarte periculos. Îmi pare foarte rău. Am încercat să îl hrnesc și să îl spăl cât m-am priceput”, a scris mama pe bilet.

Althea Brown, care locuiește în același complex de case, a fost sunată de un alt vecin și a fost anunțată că se află un bebeluș în fața ușii, relatează Daily Mail.

Foto: Captură Daily Mail