Ce a descoperit un client McDonald’s în băutura sa: „Mi-a fost fizic rău tot weekend-ul”

Ce a descoperit un client McDonald's în băutura sa: Mi-a fost fizic rău tot weekend-ul
Publicat: 16/11/2013, 20:55
Actualizat: 03/09/2019, 05:01

Un client McDonanld’s din Marea Britanie a descoperit că în paharul de milkshake pe care îl comandase de la un drive-thru se afla sare, scrie Metro.

Ron Luffman susține că s-a simțit „fizic rău” tot weekend-ul din cauza băuturii cu sare.

„Am tras tare din paiul din milkshake pentru că aceste băuturi sunt de obicei destul de groase și aveam în jur de patru lingurițe de sare în gură”, a explicat bărbatul în vârstă de 49 de ani.

„Am fost atât de bolnav pentru că am înghițit toată sarea aia. Mi-a ajuns în partea din spate a gâtului și nu am avut altă variantă decât să o înghit. Mi s-a făcut rău pe loc”, a povestit Luffman.

După ce și-a dat seamă că în pahar se afla sare, bărbatul a intrat în restaurant pentru a le arăta angajaților.

„Eram atât de nervos încât am turnat paharul pe tejghea. Băiatul care m-a servit era acolo. S-a uitat la mine și mi-a spus doar că nu este el vinovat”, a povestit Luffman.

În opinia sa, incidentul nu a fost unul accidental. Un purtător de cuvânt al companiei a precizat că a fost lansată o anchetă internă.

„Calitatea produselor noastre și bunăstarea clienților noștri sunt prioritățile noastre. Îi cerem scuze domnului Luffman pentru această eroare și pentru orice supărare i-ar fi cauzat”, se arată într-un comunicat.

„Restaurantul va fi nevoie să își revizuiască procedurile pentru a se preveni orice incident similar”, au mai adăugat reprezentanții companiei.