Ce numere îți aduc noroc în funcție de luna în care te-ai născut

Ce numere îți aduc  noroc în funcție de luna în care te-ai născut
Publicat: 28/12/2013, 18:13
Actualizat: 21/10/2014, 21:04

Numerologii spun că momentul nașterii este mai determinant pentru fiecare om în parte decât am crede mulți dintre noi, scrie lyla.ro. De la trăsături de personalitate la predispoziții la afecțiuni, luna în care ne-am născut ne influențează multe aspecte ale vieții, inclusiv câștiguri prin numere norocoase.

Ianuarie

Cooperanți și grijulii, oamenii născuți în luna ianuarie își pot spori șansele de noroc mizând pe cifrele 1 si 7. Fie capricorni, fie vărsători, persoanele născute în prima luna a anului sunt, totodată, favorizate miercurea, aceasta fiind considerată ziua norocoasă a săptămânilor din luna Gerar.

Februarie

2 și 6 sunt numerele norocoase ale oamenilor născuți în februarie, fie aceștia vărsători, fie pești. Atente la cei din jur, dar și cu tendințe de autoimpunere, persoanele născute în luna „Făurar” sau „Luna Lupilor”, după cum i se mai spune lunii februarie în tradiția populară, sunt favorizate în ziua lor norocoasă, adică vinerea.

Martie

Luna martie, care găzduiește în prima parte zodia peștilor și în a doua parte zodia berbecului, este aferentă definitorie pentru cei născuti în ea. Acestea sunt persoane cu inteligență ridicată, adesea pasionale, dar pot fi și nerăbdătoare și egocentrice. Numerele norocoase ale lunii martie sunt 1, 2, 6 și 9, iar ziua norocoasă a săptămânii este marțea.

Aprilie

Berbeci și tauri deopotrivă sunt născuți în aprilie, iar trăsătura specifică pe care această lună o răsfrânge asupra celor veniți pe lume în această perioadă, indiferent de semnul zodiacal, este atitudinea predominantă de indulgență față de propria persoană. Poate și din acest motiv ziua norocoasă a celor născuți în aprilie este vinerea, căci este ziua de dinainte de weekend în care începem să ne relaxăm cu adevărat și să ne facem poftele. Totodată, numerele norocoase ale lunii aprilie sunt 1, 4 și 6.

Mai

Dacă te-ai născut în mai, ești fie taur, fie gemeni. Ambele zodii sunt specifice persoanelor agreabile ca personalitate, dar și capricioase și schimbătoare. Ziua de miercuri poartă noroc celor născuți în mai, iar dacă aceștia vor să-și sporească șansele de noroc atunci trebuie să mizeze pe cifrele 5 și 9.

Iunie

3, 5 și 7 sunt numerele norocoase ale celor născuți în luna iunie, parte gemeni, parte rac. Caracterul activ și puternic al persoanelor născute în iunie face ca ziua lor norocoasă fie chiar luni.

Iulie

Cei veniți pe lume în iulie sunt, în cele mai multe cazuri, lăudăroși. Nici nu-i de mirare dat fiind că discutăm de raci și de lei, ambele zodii fiind marcate de trăsături puternice aferente iubirii de sine și supraaprecierii persoanele. Numerele norocoase ale celor născuți în iulie sunt 8 și 9 – bineînțeles, căci sunt cele mai mari din rândul celor de-o singură cifră. Ziua norocoasă este duminică.

August

3 și 5 sunt numerele norocoase ale celor născuți în august, parte lei, parte fecioare, iar ziua în care toate astrele lucrează parcă pentru realizarea obiectivelor lor este miercurea.

Septembrie

O lună mai domoală din punct de vedere al temperaturilor, mai ales când ne gândim că înaintea ei este augustul călduros, septembrie este luna persoanelor mai calme, mai echilibrate, trăsături specifice fecioarelor și balantelor născute în această perioadă. Numerele norocoase ale acestora sunt 6 și 9, în timp ce ziua care-i încântă cel mai mult este vinerea.

Octombrie

2 și 4 sunt numerele norocoase ale celor născuți în octombrie, parte balanțe, parte scorpioni. Deși ca trăsături principale zodiacale cei doi diferă, există totuși o caracteristica care se regăsește la toți cei născuți în octombrie, indiferent de semnul care le guvernează venirea pe lume: buna comunicare cu ceilălalt. Marțea este ziua săptămânii care le poarta cel mai mult noroc.

Noiembrie

Optimiști și cu un nivel ridicat de mulțumire de sine, după cum se știe că sunt scorpionii și săgetătorii, oamenii născuți în luna noiembrie pot avea șanse sporite de noroc dacă mizează pe numerele 5 și 7, în timp ce ziua norocoasă a săptămanii in care toate par să le meargă ca pe roate este joia.

Decembrie

Numerele norocoase ale persoanelor născute în ultima lună a anului sunt 2 și 8, iar ziua în care au șanse mari ca toate dorințele lor să li se îndeplinească după cum vor este sâmbăta.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie și-a reclamat soțul pentru ce a forțat-o să facă în dormitor. Dar un...
BREAKING | Medicul care l-a operat de urgență pe Florin Piersic, în ziua de Paște,...
FOTO. Serena Williams și Maria Sharapova, rivalele Simonei Halep, apariții fenomenale la MET Gala! Imagini...
El este fotbalistul român care a murit în accidentul cumplit de la Băița. Denis nu...
A plecat în vacanță în Spania și a dispărut fără urmă. Ana Maria i-a trimis...
Meteorologii Accuweather anunță o vară ciudată în România. Temperaturi anormale în București
Absolut ȘOCANT! Ce au arătat ultimele analize în cazul Gabrielei, fetița de 4 ani moartă...
Meteorologii anunţă o "schimbare majoră" a vremii. Vom avea fenomene extreme în ţară toată săptămâna
Se spală în a treia zi de Paște? Ce spun preoţii
Accident sau sinucidere? Un bărbat a decedat în a treia zi de Paște, după ce...
Ce bust, ce posterioare! Divele sunt bine tare din cap până în picioare
Dacia Duster 2024: „Poate chiar e o problemă că arată atât de futurist”
Vladimir Putin a fost învestit azi într-un nou mandat la conducerea Rusiei. Ce declaraţii a...
Adevărul despre FIOROȘII T-REX! S-a aflat ABIA ACUM
BANCNOTELE cu care nu mai poți plăti. Decizia ESTE FINALĂ. Avertisment pentru cei cu bani...
Scandal uriaș la Eurovision. Fanii au fost oripilați
Gabriela Cristea, prima reacție după problemele de la afacerea cu cozonaci. Cum a explicat situația:...
Georgiana Lobonț a izbucnit în plâns! "Bebelușii mei..."
Suferința prin care a trecut Mihai Onilă când a auzit că fiica lui se va...
Pepe, mesaj cu subînțeles pentru Raluca Pastramă? Artistul stârnește controverse cu noua piesă „Pasăre de...
BANCUL ZILEI. De Paște, soțul e la bucătărie și face de mâncare. Soția, care e...
Cui va preda Warren Buffett imperiul de 400 de miliarde de dolari?