Ce spune partenerul lui George Michael despre presupusele tentative de sinucidere ale superstarului

Ce spune partenerul lui George Michael despre presupusele tentative de sinucidere ale superstarului
Publicat: 03/01/2017, 14:43
Actualizat: 19/08/2017, 14:20

O serie de mesaje care au fost ulterior șterse de pe contul de Twitter al partenerului lui George Michael relatau, în numele lui Fadi Fawaz, că superstarul ar fi încercat să se sinucidă în repetate rânduri. Însă hairstylist-ul Fadi Fawaz, partenerul lui George Michael, neagă afirmațiile, adăugând că hackerii i-au spart contul de Twitter.

„Ne-am iubit nespus și eram împreună aproape 24 de ore din 24”, au scris hackerii pe contul de Twitter al lui Fadi Fawaz. „Până la urmă a reușit…a încercat de câteva ori să se sinucidă…singurul lucru pe care și-l dorea era să moară.”, se afirma în mesajul pe care hackerii l-au postat de pe contul de Twitter al partenerului lui George Michael.

Contul de Twitter – pe care Fawaz l-a folosit pentru a anunța că el a fost cel care a găsit trupul neînsuflețit al superstarului în dimineața zilei de 25 decembrie 2016 – a fost șters.

„Sunt șocat după întâmplarea legată de contul de Twitter. Contul meu a fost spart și apoi șters. E puțin înfricoșător, să fiu sincer. Nu am scris eu acele mesaje.”, a declarat Fawaz pentru Daily Mirror.

Purtătorul de cuvânt al lui Geroge Michael a anunțat că superstarul s-a stins din viață „în pace, linișitit, în reședința sa” pe 25 decembrie 2016.

Purtătorii de cuvânt ai poliției din districtul Thames Valley au declarat în 30 decembrie 2016 că autopsia inițială a superstarului s-a dovedit „neconcludentă” și că se vor face teste pentru a determina cauza exactă a morții lui George Michael.

Managerul lui George Michael declarase anterior că superstarul a murit în urma unei insuficiențe cardiace.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase