Ce surprize ascunde pachetul de cadouri pregătit pentru nominalizaţii la Oscar

Redactor:
Razvan Tupa
Ce surprize ascunde pachetul de cadouri pregătit pentru nominalizaţii la Oscar
Premii Oscar 2020

Pachetul de cadouri în valoare de 215.000 de dolari, potrivit estimărilor Forbes, este pregătit pentru fiecare dintre nominalizaţii principalelor secţiuni ale premiilor Oscar din 2020, arată Insider

Fiecare vedetă nominalizată la secţiunile cel mai bun actor, cea mai bună actriţă, cel mai bun actor în rol secundar, cea mai bună actriţă în rol secundar sau cel mai bun regizor sunt aşteptaţi la ceremonia premiilor Oscar cu un pachet de cadouri care în 2020 a ajuns la o valoare de 215.000 de dolari.

Vedetele pot să aleagă să păstreze numai o parte dintre cadouri sau, cum s-a întâmplat în alţi ani, să doneze tot pachetul.

Printre cele mai neaşteptate cadouri se numără tratamentele cu Botox, seruri, pastile şi tehnologie medicală care foloseşte laser pentru piele, în valoare de 25.000 de dolari oferite de un cabinet din New York li o bentiţă pentru meditaţie care declanşează fond sonor potrivit cu starea mentală a persoanei care o poartă.

Neaşeptată este prezenţa printre cadouri a unui dispozitiv de colectare a urinei proiectat împortiva pericolelor de contaminare a probei ca şi un aparat pentru fumat electronic realizat din aur de 24 de karate.

În pachet se mai găsesc perne decorative, dulciuri, produse cosmetice şi textile, băuturi alcoolice, bijuterii, programe de dietă şi chiar voucere pentru vacanţe care ajung până la 78.000 de dolari.

Printre cei care vor fi întâmpinaţi cu cadouri se numătă Brad Pitt, Adam Driver, Scarlett Johansson, Joaquin Phoenix, Leonardo DiCaprio şi Charlize Theron.

Produsele sunt oferite de Distinctive Assets, o companie diferită de Academia Americană de Film care organizează gala.

Gala celei de-a 92-a ediţii a Premiilor Oscar are loc luni dimineaţă, de la ora 3.00, la Los Angeles.

Inchide