Ce tarif percepe Nicolae Furdui-Iancu pentru a cânta la o nuntă

Ce tarif percepe Nicolae Furdui-Iancu pentru a cânta la o nuntă
Publicat: 27/02/2014, 09:00
Actualizat: 31/01/2019, 19:57

Orice cuplu care dorește ca Nicolae Furdui-Iancu să îi cânte la nuntă poate să-și vadă visul împlinit contra unui onorariu de câteva mii de euro. Cel puțin așa susține o firmă din București, care promite că interpretul de muzică populară poate susține un recital la petrecerea de căsătorie dacă proaspeții însurăței sunt dispuși să achite 3.000 de euro.

„Se semnează un contract, iar atunci trebuie achitat un avans de 15 la sută. Restul se plătește în noaptea nunții, după recital”, a explicat un reprezentant al firmei respective, contactat de gândul, sub pretextul unei nunți viitoare.

Chiar dacă oferta poate fi tentantă pentru unii, există o problemă: Nicolae Furdui-Iancu nici măcar nu știe că numele său apare într-o astfel de ofertă.

„Sunt oameni care se folosesc de numele nostru pentru a atrage clienți”, a precizat interpretul de muzică populară pentru gândul „Eu nici măcar nu am impresar, îmi programez singur totul. Vin cu ansamblul meu, cu echipamentul meu de sonorizare, transportul mi-l plătesc singur”, a afirmat acesta, arătând că, pentru aproape două ore de cântat solicită 4.500 de euro, și nu 3.000 de euro (pentru 50 de minute), așa cum se arată pe pliantul distribuit de firma respectivă.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase