Cea mai cunoscută jucătoare de poker din Rusia a murit la 26 de ani, după ce s-ar fi electrocutat în baie / Tânăra, un geniu al matematicii, a refuzat să lucreze pentru companii celebre

Publicat: 13/06/2019, 10:30

Liliya Novikova era singură acasă și corpul ei neînsuflețit a fost găsit în baia locuinței din Moscova, scrie mirror.co.uk.

Un geniu al matematicii, având o diplomă în inginerie la o universitate de top din Rusia, Novikova a respins ofertele de muncă ale unor companii uriașe, pentru a deveni jucătoare profesionistă de poker, cu o carieră incredibilă.

Aceasta era celebră atât în mediul online, cât și la masa reală de poker, deținând mai multe canale dedicate acestui sport.

Liliya a vea contract cu site-ul PokerStars. Channel 5, o televiziune rusească, a deplâns moartea fetei, considerată „cea mai sexy jucătoare de poker” din țară.

Părinții lui Novikova s-au îngrijorat după ce tânăra nu le-a mai răspuns la telefon, apartamentul acesteia fiind situat în cartierul luxos Kutuzovsky Prospekt.

Ei i-au rugat pe vecini să verifice locuința și cadavrul fetei a fost găsit în baie.

„După primele examinări ale trupului neînsuflețit al femeii, am descoperit semnele electrocutării”, au declarat legiștii ruși.

Se pare că tânăra își încărca telefonul în baie când s-a produs accidentul bizar.

Unele surse au precizat că încărcătorul ar fi fost „defect” și a rezultat șocul electric, în urma căruia victima s-a lovit la cap. Medicii vor efectua o autopsie, pentru a stabili cauza exactă a decesului frumoasei jucătoare de poker.

În clipurile sale, aceasta îi învață poker și îi felicită pe soldații ruși, cu ocazia Zilei Apărătorului Patriei, scene filmate în februarie 2019.

Novikova a fost o practicantă avidă de ciclism, box și alte sporturi. De asemenea, tânăra avea un magazni online unde vindea haine cu tematică poker.

Administratorul grupului ei oficial de pe rețeaua socială rusă Vkontakte a prezentat cu greu vestea morții fetei: „Nu știu cum să vă furnizez o asemenea informație, m-am gândit mult și mi-e foarte greu.

Liliya a murit. Ieri, într-un accident. Nu mai este cu noi. Ne-a părăsit”, a scrie acesta pe pagina respectivă.

Foto: Captură YouTube.com

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult