Cei care au vrut să folosească o toaletă din Lituania au avut o surpriză de proporții. Ce s-a întâmplat când au aprins lumina

Cei care au vrut să folosească o toaletă din Lituania au avut o surpriză de proporții. Ce s-a întâmplat când au aprins lumina
Publicat: 16/03/2018, 18:10

Un restaurant denumit „Galeria Urbana” i-a rugat pe designeri să redecoreze o baie veche, fără să dea jos faianța, scrie Bored Panda.

Ei bine, artiștii au fotografiat blocurile din Kaunas și au imprimat o serie de abțibilduri, pe care le-au lipit pe faianța din baie.

Rezultatul este o experiență interactivă neobișnuită, mai ales pentru cei pudici din fire. „Lituania neglijează de multe ori spațiile publice”, au declarat cei de la agenția Gyva Grafika.

„Mulți cetățeni locuiesc în cele mai curate apartamente, dar odată ce ies afară, situația se schimbă radical. Scările, curțile, alte spații publice sunt murdare, abandonate, ignorate. Din acest motiv, am decis să echilibrăm împrejurimile și să prezentăm exteriorul în interior”.

A luat naștere astfel „WC-ul pentru arhitecți”. După acest succes, „Gyva Grafika” a început să vândă faianță imprimată cu ferestrele oamenilor din blocurile gri, care parcă se uită la cei care vin la baie.

foto: Gyva Grafika

Silviu Bănilă
Silviu Bănilă are o experiență de 14 ani, cu precădere în presa online. A absolvit Facultatea de Jurnalism din cadrul Universității Hyperion în anul 2006. Între 2007-2009 a lucrat la revista și site-ul „4TuningRo”, ambele produse dedicate citeste mai mult