Cel mai modificat om din lume, la Sibiu: „Am vrut să fiu medic. Am 87% din corp modificat”

Publicat: 02/07/2016, 21:30

Emilio Gonzalez a declarat sâmbătă corespondentului MEDIAFAX că, la Sibiu, nu va face modificări corporale, ci doar show-uri prin care se agață în cârlige și își dă drumul pe scripeți, deoarece pentru a face modificări corporale este nevoie de un spațiu steril.

„Am venit la Sibiu pentru că m-au invitat. M-am mutat în România acum două luni. Am venit de câteva ori cu prietenul meu, Costi, acum patru ani. Oamenilor le place cum lucrez, fac lucruri nebunești, modificări corporale. Acestea le plac foarte mult. Ovidiu (n.red. Ovidiu Popârțan, organizatorul Transilvania Tattoo Expo) m-a invitat aici, la Sibiu. Avem un poriect foarte mare la București, o Școală de Tatuaje unde să vină oamenii să se specializeze. Sunt parte din acest proiect. Am făcut deja un show aici, m-am legat în cârlige am fpcut body suspension. Azi, sâmbătă, voi avea un alt show”, a declarat corespondentului MEDIAFAX Emilio Gonzalez.

Gozalez a precizat că nu face modificare corporală la expoziția de la Sibiu.

„Pentru modificare corporală e nevoie de un spațiu foarte steril. Aici am venit doar să vorbesc cu oamenii, să fac show-urile de body suspension”, a spus Emilio Gonzalez.

Întrebat dacă la școala deschisă în București va face modificări corporale, venezueleanul a spus că modificărle se fac în timp, iar la școală se va începe cu tatuaje și piercing-uri.

„În școală nu facem modificare. Începem cu tatuaje, piercing. Modificarea corporală este un next level. Eu fac asta de 20 de ani. E ceva ce durează mulți ani. Eu sunt Emilio Gonzalez, din Caracas, Venezuela și am 87 la sută din corp modificat. Am doar spații mici unde nu am modificări pe corp”, a declarat cel mai tatuat și modificat om din lume.

Emilio Gonzalez spune că și-a dorit să devină medic chirurg, dar a renunțat pentru că și-a găsit altceva care să îl pasioneze – modificarea corporală.

„Mama și tata sunt din Venezuela. În familia mea nu are nimeni tatuaje. Nu am făcut asta pentru că am văzut la cineva, ci pentru că am vrut să fiu așa. E ca și cum ai avea o pasiune și nu știi care e și dintr-odată devii cum vrei să fii. De fapt, am studiat medicina. Am vrut să fiu doctor chirurg, dar mi-am schimbat opțiunea pentru că ceea ce fac acum îmi place și mai mult. Ceea ce fac e ca un fel de doctor”, a povestit Emilio Gonzalez.

Cei mai recunoscuți artiști tatuatori din lume sunt în weekend la Sibiu, unde au venit deja zeci de persoane din țară și din străinătate pentru a se tatua la un artist recunsocut mondial.

„Avem aici artiști din Statele Unite, care sunt cap de afiș la marile evenimente din Los Angeles sau din capitalele Europei: Copenhaga, Londra, Milano, Roma și noi avem mai mutl de unul. Avem 10 artiști de elită. Acești artiști sunt urmați de clienții lor, care sunt oameni ce îi urmăresc în toată lumea, își fac tatuaje sau au o colecție de tatuaje de la vârfurile de lance, de la artiștii reprezentantivi. Sunt artiști care lucrează după fotografii realiste, alții lucrează după niște stiluri proprii, alb-negru, color, old school și sunt colecționari de tatuaje care își doresc să aibă un exemplar din fiecare stil. Cei care vin să se tatueze aici călătoresc prin lume după acești artiști”, a declarat organizatorul Transilvania Tattoo Expo, Ovidiu Popârțan.

Întrebat cum reușește să aducă vârfuri de lance în arta tatuajelor, la Sibiu, Ovidiu Popârțan spune că totul vine la pachet cu orașul Sibiu și cu Transilvania, în general.

„Și noi participăm la astfel de evenimente în lume, unde ne întâlnim cu oamenii, le spunem de ediția noastră, care vine la pachet cu Sibiul, cu Transilvania, cu împrejurimile și facem în așa fel încât să le expunem ceea ce îi așteaptă aici fără să exagerăm, adică oamenii să nu vină cu alte așteptări decât cele reale. Sunt mulți cărora le place ideea noastră. În afară de noi, ambasadorii noștri sunt participanții care vin o dată. Ei se duc și duc vorba. Ei postează pe rețelele lor de socializare unde au un număr mare de fani și discută între ei, fac schimb de informații și fiecare alege să meargă unde crede că va avea o experiență cât mai plăcută”, a mai spus Popârțan, care de două săptămâni, a deschis, în București, alături de Emilio Gonzalez, o școală de Tatuaje.

Dovadă că artiștii tatuatori vin la Sibiu pentru Transilvania și mitul Dracula este reliefat și de Stephano, un artist din Peru, stabilit în New York.

„Știam Transilvania din poveștile cu vampirii. Mi-a trezit interesul să vin în lumea lui Dracula. Am venit să găsesc aceste povești cu vampiri, care cred că mă inspiră. Nu l-am găsit încă pe Dracula, am venit puțin cam târziu, dar sper că dacă îl caut mai bine, o să-l găsesc”, a spus Stephano.

Tags:
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Cazul ciudat al miliardarului german care și-ar fi înscenat moartea ca să fie împreună cu...
Grațiela Corduneanu, la un pas să înfunde închisoarea. Scandal uriaș produs de nevasta interlopului din...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
După ce a recrutat pușcăriași să lupte pe front, Rusia se confruntă cu un număr...
Câți bani au primit Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu ca să revină la MasterChef. Suma este...
A fost la un pas să moară din cauza unui produs de slăbit popular la...
Vremea 22 aprilie - 20 mai 2024. Prognoza meteorologilor de 1 Mai şi de Paşte;...
Ce sport practică fiica lui Corduneanu? Elisa îi calcă pe urme, deși are 12 ani
EXCLUSIV: Cât plătesc românii pentru o sticlă de apă plată în restaurantele din București. Prețurile...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
CE a propus stabilirea în acest an a datei de eliminare a controalelor la frontierele...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
Viorica de la Clejani este în doliu: Mereu mi-a fost frică, parcă a presimțit...
Va fi obligatoriu în toată România. Încălcarea legii se pedepsește cu amenzi uriașe
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Gestul disperat făcut de David Pușcaș pentru a avea bani de chirie: "Eram în momente...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
O nouă specie de dinozauri este printre cele mai mici descoperite vreodată