Cele mai ciudate cereri în căsătorie: De la inelul din scutec la marea întrebare pe wc – FOTO

Redactor:
Gandul
Cererea în căsătorie este unul dintre cele mai importante momente din viața cuiva, însă unii vor să transforme momentul într-unul atât de inedit încât ajung la extreme.

1. Inelul din tabacheră

Un bărbat și-a cerut iubita în căsătorie printr-o metodă mai puțin obișnuită: a așezat inelul într-o tabacheră plină de tutun și a a adresat marea întrebarea.

2. Surprinderea iubitei într-un moment delicat

Tânărul a „optat” pentru alegerea unui moment nu tocmai obișnuit pentru o cererea în căsătorie: iubita, surprinsă în timp ce își „rezolva” anumite probleme fiziologice.

3. Marea întrebare „portabilă”

Probabil rămas fără idei, partenerul a găsit un loc cam ciudat în care să afișeze posterul cu marea întrebare – toaletele publice. Oare este vorba despre un mesaj subtil?

4. Postarea publică pe rețelele de socializare

În epoca internetului, unde altundeva să îți ceri iubita în căsătorie decât pe rețelele de socializare? Însă bărbatul a ales varianta simplă și directă postând marea întrebare pe profilul de Facebook al partenerei. „Îmi oferi onoarea de a deveni soția mea? A doua zi după ce divorțul tău este finalizat.”

Deși la început femeia pare sceptică și crede că partenerul se ține de glume, ulterior îi oferă răspunsul mult visat „Da”.

5. Pizza la pachet cu căsătoria

Se pare că în acest caz dragostea trece prin stomac și în cazul femeii, căci partenerul a găsit soluția ideală.

6. Inelul din scutec

Probabil rămas fără idei sau pur și simplu cu un simț al umorului mai ciudat, partenerul a scris marea întrebare, schimbătoare de vieți, pe un scutec.

Foto: Reddit

Main Foto: Pixabay

 

Inchide