Cele mai urmărite filme din 2014, difuzate de televiziunile din România. Primul loc nu este tocmai o surpriză

Cele mai urmărite filme din 2014, difuzate de televiziunile din România. Primul loc nu este tocmai o surpriză
Publicat: 06/01/2015, 18:17

Deși lansat în urmă cu peste 20 de ani, filmul „Singur Acasă” continuă să țină în fața micilor ecrane la fel de mulți telespectatori. Pe acest lucru a mizat și ProTV care, ca și în anii precedenți, a difuzat celebra producție de sărbători.

Cea de-a doua ecranizare a peliculei și-a adjudecat titlul de cel mai urmărit film de televiziune din România în anul 2014, la nivel național. Comedia i-a adus postului ProTV un record anual de aproape trei milioane de telespectatori, în medie, pe minut, relatează paginademedia.ro.

De asemenea, primul film din seria „Singur Acasă” s-a clasat pe locul al treilea, după „Nea Mărin Miliardar”, în vreme ce „Singur Acasă 3″ s-a poziționat pe locul șapte în topul audienței anuale la nivel național.

Potrivit sursei citate, primele 26 cele mai urmărite filme ale anului au fost difuzate dePro TV. Pe de altă parte, în primele 50 de filme, Antena 1 nu a avut decât două producțiii: „Mr. Bean în vacanță” și„O poveste încâlcită”.

FOTO: paginademedia.ro

La nivel urban, cele mai urmărite filme la televiziunile românești au fost: „Singur Acasă 2: Pierdut în New York”, „Comando” și „Avatar”, toate trei difuzate de ProTV.

Cele mai urmărite filme la televiziunile românești, în 2014, la nivel comercial au fost: „Avatar”, „Nea Mărin Miliardar” și „Escape plan: Testul suprem”, de asemena, difuzate de ProTV.

Cât privește topul celor mai urmărite filme difuzate de fiecare post TV în parte, clasamentul este următorul:

ProTV: „Singur Acasă 2: Pierdut în New York”, „Nea Mărin Miliardar”, „Singur Acasă”

Antena 1: „Mr. Bean în vacanță”, „O poveste încâlcită”, „Acasă la Coana Mare”

Kanal D: „Răzbunându-l pe Angelo”, „Iancu Jianu: Zapciul”, „Fracul Magic”

Prima TV: „Alvin și Veverițele”, „Eraser”, „Să moară Romeo”

TVR 1: „Ultimul asfințit”, „Trecătoarea blestemată”, „Piedone în Egipt”