Chitaristul Joe Satriani concertează luni în premieră la București. Toate biletele s-au vândut

Chitaristul Joe Satriani concertează luni în premieră la București. Toate biletele s-au vândut
Publicat: 20/05/2013, 14:20
Actualizat: 28/09/2018, 06:07

Chitaristul american Joe Satriani concertează pentru prima dată în România, luni, la Sala Palatului, în cadrul turneului „Joe Satriani Europe Tour 2013”.

Fanii artistului american vor avea ocazia să asculte în premieră live, la București, piese precum „Devil’s Slide”, „Flying in a Blue Dream”, „Unstoppable Momentum”, „The Weight of the World”, „A Door into Summer”, „A Celebration” ori „Surfing with the Alien”.

Început pe 18 mai la Istanbul, turneul include pe lângă București și alte capitale europene precum Zagreb, Belgrad, Roma, Paris, Bruxelles.

Joe Satriani, chitarist de rock instrumental, a devenit un nume sonor la nivel mondial odată cu albumul său din 1987 „Surfing with the Alien”. După lansarea albumului care i-a adus succesul comercial și l-a propulsat în lumina reflectoarelor, lucrurile s-au schimbat și Satriani a fost votat de numeroase ori cel mai bun chitarist de cititorii celor mai prestigioase reviste muzicale din lume.

După 10 milioane de albume vândute, 14 nominalizări la premiile Grammy și numeroase alte premii, artistul continuă să fie iubit de fanii săi din întreaga lume.

Satriani l-a însoțit pe Mick Jagger în primul său turneu solo internațional și a cântat alături de Deep Purple în turneele din Japonia și Europa.

Spectacolul de la București va fi deschis de Nicu Patoi&Platonic Band ce vor urca pe scenă să încălzească audiența cu piese de pe cel mai nou album al lor, „Sweet Little 6String”.

Potrivit comunicatului citat, Nicu Patoi este cotat drept unul dintre cei mai buni chitariști ai României la momentul actual.

Albumul „Sweet Little 6String” conține compoziții Nicu Patoi intercalate cu teme blues și rock.

Accesul în sala va fi permis începând cu ora 19,00, iar spectacolul va începe la ora 20,00.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase