Cine este și cu ce se ocupă Mirabela Grădinaru, partenera de viață a lui Nicușor Dan. S-au cunoscut în urmă cu 12 ani și au împreună o fetiță de 4 ani

Redactor:
Ana Matei

Partenera de viață a lui Nicușor Dan, Mirabela Grădinaru este manager al unei companii auto. Aceasta l-a cunoscut pe noul primar al Capitalei în urmă cu 12 ani, când au format împreună Asociația Salvați Bucureștiul. 

Nicușor Dan a câștigat cursa pentru funcția de primar general al Capitalei, învingând-o pe Gabriela Firea. Pe tot parcursul campaniei, alături de Nicușor Dan a fost soția lui Mirabela Grădinaru, manager al companiei Dacia Renault și absolventă a Universității din București.

Nicușor și Mirabela s-a cunoscut în urmă cu 12 ani, când au fondat împreună Asociația Salvați Bucureștiul, care își propunea să desconspire abuzurile din primării, la acea vreme. Așadar, cei doi s-au îndrăgostit în 2008, iar în 2016 au devenit părinții unei fetițe pe nume Aheea. 

La acel moment, Nicușor Dan a simțit nevoia să-și împărtășească sentimentele pe rețelele sociale:

„Trăiesc cea mai fericită zi din viață. Am devenit tatăl unei fetite minunate și sănătoase. Mulțumesc, Mirabela, pentru bucuria uriașă pe care mi-ai făcut-o”scria Nicușor Dan atunci, pe contul său de Facebook. La vremea aceea, Dan era în campanie, lupta pentru funcția de primar al Capitalei, dar atunci a fost învins de Gabriela Firea. Acum, situația s-a schimbat și Gabriela FIrea va trebui să părăsească biroul de primar.

În timpul campaniei electorale, Mirabela a vorbit despre omul Nicușor, iubit de toți membrii familiei, pentru calitățile lui. „M-a învățat « iubirea necondiționată » și, fără să exagerez, îl consider echilibrul căminului nostru”, a scris Mirabela Grădinaru despre partenerul ei de viață.

Mirabela, despre Nicușor Dan: Este un partener de încredere și pe care mă pot baza tot timpul, fie că vorbesc despre mine sau despre fetiță noastră

„S-au scris multe despre Nicușor și totuși prea puține, dacă este să mă gândesc la ce reprezintă Nicușor pentru România. Nu voi face lista realizărilor lui, va las pe voi să o faceți, dar voi scrie câteva rânduri despre ce înseamnă Nicușor pentru familia noastră, despre bucuria de a-l avea că partener de viață și tată al fetiței noastre

Cu Nicușor fiecare zi este una deosebită, pentru că reușește să ne surprindă plăcut în fiecare moment pe care-l petrecem împreună: povestind întâmplări din copilărie și adolescență atunci când stăm la masă, citindu-ne poezii în serile în care nu este la TV, jucând șah și cărți, cu câte o floare, un film proiectat pe perete sau la cinema, o plimbare în parc sau prin cartier, când ne întreabă dacă avem bagajele pregătite și ne urcăm în mășînă, fără să știm destinația finală.

Nicușor m-a învățat « iubirea necondiționată » și, fără să exagerez, îl consider echilibrul căminului nostru. Este un partener de încredere și pe care mă pot baza tot timpul, fie că vorbesc despre mine sau despre fetiță noastră. Nicușor își respectă tot timpul promisiunile, dar asta o știm cu toții, nu este nevoie să detaliez

Cu Nicușor am căutat stațiuni mai puțin cunoscute turiștilor, în Grecia, până la 4 dimineață, am făcut matematică pe plajă în Vama Veche și am mers la meciuri pe stadion, stand la peluza. Dar tot cu Nicușor am căutat locuința, grădiniță și bonă pentru Aheea, sau medici, atunci când a fost cazul.

Nicușor este acel membru al familiei pe care toată lumea îl iubește, îl respectă și-l apreciază, și asta nu pentru ceea ce face el în viață publică, ci pentru iubirea cu care ne-nconjoară și pentru modul în care relaționează că fiu, frate, nepot, verișor, prieten, tată și partener.

Tot el ne reamintește, zi de zi, să fim recunoscători pentru șansa de a fi sănătoși și de a fi împreună, să nu uităm să ne bucurăm de viață și de tot ce ne oferă ea.

În ceea ce privește proiectul București, l-am susținut pe Nicușor încă de când a înființat “Asociația Salvați Bucureștiul” și, ulterior, când a decis să între în politică. Astăzi, eu și fiica noastră continuăm să-l susținem, chiar dacă asta se traduce în « mai puțin timp petrecut în familie », pentru că nu este doar proiectul lui, este proiectul tuturor celor care-și doresc o schimbare. Pentru mine, Nicușor este un învingător”.

Ce obiect a furat din Casa Albă un român care se afla în vizită la...
Doliu mare în showbiz-ul românesc. Primul nume celebru ucis de Covid
FOTO. Gabriela Cristea, goală în cadă! Vedeta TV a lăsat la vedere prea mult
FOTO. Cum a ajuns să arate fosta campioană mondială la gimnastică! Românca s-a retras și...
BCR, decizia care îi vizează pe toți clienții. Este interzis cu desăvârșire
Pandemia COVID-19 îngreunează perspectivele legate de pensii pentru miliarde de oameni
Prima țară europeană în lockdown total. Cetățenii pot ieși din case doar dacă au un...
Doliu mare în showbiz-ul românesc. Primul nume celebru ucis de Covid
Cine a fost prima iubită a lui Klaus Iohannis? Președintele a recunoscut asta de față...
După aproape 2.000 de ani, o descoperire INCREDIBILĂ despre impunătorul împărat TRAIAN, care l-a învins...
Iată cum poți economisi 200 de lei pe lună la factura de gaz natural
Ludovic Orban a luat decizia momentului. L-a demis chiar în această dimineață
Se întoarce România la starea de urgenţă şi carantină? Răspunsul dat de Nelu Tătaru
Cazul influencerului bolnav de COVID-19, care nu credea în coronavirus și a murit la 33...
Un business care explodează în România. Nimeni nu credea că se va schimba atât de...
Oraşul din România care explodează total şi pregăteşte o dezvoltare fabuloasă. Primăria are în plan...
Inchide