Cine sunt concurenții de la VOCEA ROMÂNIEI care au trecut și de a doua etapă a CONFRUNTĂRILOR

Publicat: 14/11/2012, 16:08
Actualizat: 23/08/2014, 16:41

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI difuzată aseară la ProTv a fost una de dueluri spectaculoase, dar și de tensiuni între antrenori. Odată cu apropierea audițiilor live, bătălia a devenit din ce în ce mai aprigă, iar presiunea de pe umerii juraților și ambiția fiecăruia de a-și pune în valoare cât mai bine concurenții a stârnit conflicte.

Duetul dintre David Bryan și Marcel Roșca, elevii lui Marius Moga, a dat naștere la discuții lungi și aprinse între membrii juriului, vorba cântecului interpretat de aceștia – „To the Moon and Back”. Loredana i-a reproșat lui David că a cântat fals, Horia l-a mustrat pentru faptul că s-a intimidat atunci când nu l-a mai ajutat casca, iar antrenorul Moga i-a ținut partea cu argumente înțepătoare: „Mie nu mi s-a părut ca David a cântat fals, ar trebui să dea replay la ea ( n.r. făcând referire la Loredana) la vreo două dueluri”. Cat despre rivalul Brenciu, Marius a ridicat garda: „Atunci când cântă cineva din echipa mea care pare că ar avea șanse să câștige VOCEA ROMÂNIEI, nu scapă ocazia extremă dreaptă să-mi calce în picioare un pic ce am muncit, am înțeles, așa e jocul”. Cu toate că jurații „au dat în David”, așa cum a subliniat Randi, și au înclinat balanța către Marcel, Marius a hotărât să meargă mai departe cu „englezul” David Bryan datorită potențialului acestuia de a ajunge până în finala emisiunii VOCEA ROMÂNIEI.

Duetul „dinamită” al lui Smiley alcătuit din ardeleanul Eduard Buday și moldoveanul George Liliac, poreclit Batman, a zguduit scena pe piesa „Dancing în the Street” a celebrilor Mick Jagger și David Bowie. Apreciați de către antrenor pentru energia și forța pe care au arătat-o, Smiley s-a declarat mulțumit de faptul că cei doi concurenți și-au dat frâu liber trăirilor pe scenă. „Oamenii ăștia sunt ca niște armăsari sălbatici, nu are rost să le pui șaua, farmecul lor e să-i vezi în libertate””, a punctat Smiley. Deși a fost pus în dificultate de asemanarea evidentă între vocile celor doi, observată de către toți jurații, Smiley a decis să meargă mai departe în concurs cu Batman.

Rap-ul și gospel-ul, două stiluri total opuse, s-au îmbinat perfect pe melodia „Begging”, cântată de duetul format de către antrenorul Smiley din Silviu Pașca și Dragoș Cristiu. Plăcut surprins de cum dau cei doi împreună, Smiley le-a promis că le va face o piesă pe care să o cânte în aceeași formație. Lui Moga i-au plăcut ritmica și „flow-ul” lui Silviu, lui Cristi Minculescu, „cadența genului rap”, iar Smiley a ales să îl păstreze în echipa sa pe acesta pentru că este „unic”: un rapper care a dovedit că știe să și cânte, nu doar să vorbească în rime.

Experimentata Elena Vasile, fostă concurentă la Eurovision, s-a duelat cu Loredana Ciobotaru pe ritmuri de rock, mai exact pe piesa „Crying” a celor de la Aerosmith. Cele două au fost aproape să „spargă difuzaorele”, așa cum bine a anticipat antrenorul lor, Smiley, și au scos artileria grea din dotare către finalul piesei. „La un moment dat am avut impresia că vă duelați cu săbiile, aceasta este o rundă a respectului și iubirii reciproce”, le-a spus Brenciu, moment în care Moga nu a pierdut ocazia să îl tachineze: „Iubește-mă și pe mine reciproc, poți?”.

„Dacă ar fi vocea uneia în corpul celeilalte, ar fi perfect” a concluzionat maestrul muzicii rock, Cristi Minculescu. Asemănată de către Monica Anghel cu Cher, Elena a fost, însă, cea eliminată, Smiley fiind cucerit de această dată de atitudinea și vitalitate Loredanei.

Maria Mirabela și Claudiu Zamfira au făcut și ei show pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. Deși decizia nu a fost deloc ușoara, Marius a ales să meargă în etapele „Live” alături de Maria Mirabela.

Au ridicat publicul în picioare pe melodia Antoniei și a celor de la Vunk, iar pe Horia l-au făcut să regrete că i-a adus la duel pe „cei mai silitori elevi” ai săi. „Pleacă” și-au cântat unul altuia Laurian Manta și Maria Alexievici, duetul brencian caracterizat prin „tinerețea, copilaria și bucuria scenică”, așa cum a spus chiar antrenorul lor.”Ați fost adorabili”, i-a felicitat Loredana, „iar tu ai o obraznicie care îmi place foarte mult și care îți dă un aer rebel”, i-a spus Mariei. În cele din urma Hăria Brenciu a ales să meargă mai departe în show-ul de la VOCEA ROMÂNIEI alături de Laurian.

Gheorghe Vijai „Daddy” și Ricardo Caria au format duetul de latino-loveri ai Loredanei care l-a făcut pe Brenciu să râdă cu lacrimi și pe Monica Anghel să dea cea mai dură replică a serii: „Am avut senzația că îmi curge sânge din urechi la un moment dat”. Gheorghe și Ricardo n-au atins-o la „corazon” pe frumoasa antrenoare când i-au căzut în genunchi la finalul piesei, aceasta a fost nemulțumită de prestația amândurora și i-a certat pentru lipsa de comunicare. Dezamăgită mai ales de lipsa de evoluție a lui Gheorghe, Loredana a ales să mearga mai departe cu „portughezul nebun”, Ricardo.

Robert Nicolae și Ioana Cristea din echipa maestrului Brenciu au oferit un moment plin de romantism, transformându-se în” Frumoasa și bestia” pe melodia din coloana sonoră a celebrului film animat cu același nume. Copleșită de emoții pe parcursul piesei, Ioana nu a fost prima opțiune a juraților, însă Horia a surprins din nou cu un final neașteptat al acestui episod din „Brenciana” și a ales-o pe „Frumoasa” cu ochii în lacrimi.

Dovedind că îi plac și contrastele, nu doar asemenările dintre învățăceii săi, Loredana a uimit pe toată lumea când i-a adus împreună la duel pe Ana Maria Alexie, adolescenta de numai 17 ani, și Ștefan Gheorghiu, de 39 de ani – cel mai în vârstă concurent din echipa sa. Interpretarea celor doi a piesei „I got you, babe” a fost primită cu aprecieri din partea întregului juriu, iar Monica Anghel s-a declarat impresionată de faptul că Ștefan s-a apucat de muzică de numai doi ani: „Niciodată nu este prea târziu, să ai încredere”, l-a încurajat cântăreața pe tenor. Mulțumit de prestația ambilor concurenți, co-antrenorul Cristi Minculescu a decis să se abțină, greutatea deciziei căzând în întregime pe umerii antrenoarei, care a ales să își joace următoarea carte pe Ana Maria în drumul către câștigărea emisiunii VOCEA ROM|NIEI.

Critici, controverse și replici usturătoare – toate au venit în avalanșă după ce Horia Brenciu a alcătuit duetul Marius Balan – Dalma Kovacs și i-a pus să interpreteze în maniera proprie hitul „Somebody that I used to know” . O piesa „incomodă”, conform antrenorului Brenciu, „stranie, complicată”, dupa opinia Monicai Anghel, aceasta i-a solicitat la maximum din punct de vedere vocal pe Marius și Dalma. Moga l-a amendat pe tizul său pentru faptul că a cântat fals pe alocuri – „floricele pe câmpii” -, spre indignarea lui Horia, care i-a luat apărarea concurentului său și i-a replicat sec lui Moga : „Mă văd nevoit să vă spun că sunteți tineri!”. ” N-au studiat bel canto, așa cum am făcut-o eu”, a continuat Brenciu seria ironiilor la adresa lui Moga și a lui Randi, declarându-se mulțumit de evoluția pe scena a celor doi interpreți, dar fiind nevoit să renunte la Marius deoarece Dalma s-a arătat mai stăpână pe propriile forțe.

Săptămâna viitoare VOCEA ROMÂNIEI continuă etapa Confruntărilor. Ce noi echipe vor forma antrenorii de la VOCEA ROMÂNIEI, telespectatorii vor putea vedea marți, 20 noiembrie, la ProTv, începând cu ora 20.15.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Trupul unei tinere a fost turnat în beton în urmă cu peste 50 de ani....
Polițista care a luat mită de la Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
SUA au cumpărat 81 de avioane sovietice de la un aliat al lui Putin cu...
Reghe cere sprijinul instanței: 'Trebuie să înceteze această hărțuire!' Poliția nu confirmă urmărirea penală împotriva...
Detalii tabu din viața intimă a unei actrițe: și-a pierdut virginitatea la 35 de ani
Momentul în care strada din Cluj s-a surpat și s-a format un crater uriaș. Un...
Tragedie în România! A MURIT
Polițista mituită de Lidia Buble, condamnată definitiv! Ce pedeapsă a primit femeia din partea judecătorilor
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
Filtru de particule înfundat se REPARĂ sau se ARUNCĂ? Ce durată de viață are DPF?
Gorghiu: Ministerul Justiţiei depune eforturi ca prinţul Paul să-şi execute pedeapsa în România
Cea mai BOGATĂ actriță de la Hollywood! „Puțină lume știe despre mine că...
Interdicție în România, din aprilie. E ILEGAL peste tot. Te lasă fără bani și fără...
Artist internațional, filmat într-o ipostază neașteptată, la Costinești. Este urmarit de zeci de milioane de...
Vlăduța Lupău, imagini ireale! Cum arăta cântăreața. Adevărul despre operațiile ei
Robi, hotărât să lupte pentru Roberta! Concurentul nu este impresionat de chimia dintre Roberta și...
"M-am săturat". David Pușcaș a ajuns la capătul puterilor. Ce piedici întâmpină fiul adoptiv al...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Câți dintre părinții români care muncesc în alte țări vin acasă de Paște?