Clasament Forbes: cine este cel mai bine plătit artist din lume

Clasament Forbes: cine este cel mai bine plătit artist din lume
Publicat: 30/06/2015, 09:49

Cântăreața în vârstă de 30 de ani, care este și personalitatea cea mai urmărită pe Twitter, cu peste 71 milioane de abonați, deține primul loc în acest clasament datorită unui an prolific pe scenă, scrie France Presse.

Cu un turneu mondial și 150 de date de concert pentru albumul său „Prism”, Katy Perry depășește ca venituri grupul One Direction care a câștigat 130 de milioane de dolari în aceeași perioadă. Trupa de băieți britanică este în ușor recul de la plecarea în luna martie a solistului său Zayn Malik. Pe locul al treilea se află vedeta muzicii country Garth Brooks, cu 90 milioane dolari.

Taylor Swift, marea rivală a lui Katy Perry, se află la baza podiumului, cu 80 de milioane de dolari. Începând abia în luna mai turneul albumului său de succes ‘1989’, Swift este dezavantajată întrucât clasamentul ia în considerare veniturile obținute din iunie 2014 până în iunie 2015, comentează agenția franceză de presă.

Situația este și mai proastă pentru Beyoncé, care și-a încheiat turneul mondial în martie 2014 și a coborât pe poziția a 29-a după ce anul trecut a ocupat primul loc în acest top realizat de Forbes.

Luând în considerație toate categoriile de celebrități, Katy Perry ocupă locul al treilea pe podium în urma boxerilor Floyd Mayweather Jr. și Manny Pacquiao, scrie Agerpres.