Clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume | Elon Musk l-a depăşit pe Warren Buffett

Redactor:
Alisa Ioana
Clasamentul celor mai bogaţi oameni din lume | Elon Musk l-a depăşit pe Warren Buffett

Averea antreprenorului Elon Musk a depăşit-o pe cea a investitorului Warren Buffett, CEO-ul Tesla  devenind a şaptea cea mai bogată persoană din lume, potrivit Indexului Bloomberg Billionaires, citat de Reuters.

Averea lui Musk a crescut cu 6,07 miliarde de dolari, a declarat Bloomberg News, în urma unei creşteri cu 10,8% a acţiunilor producătorului de maşini electrice.

Averea a lui Buffett a scăzut la începutul acestei săptămâni, când a donat 2,9 miliarde de dolari în acţiuni de caritate, a adăugat raportul.

Acţiunile Tesla au crescut cu 500% în ultimul an, pe măsură ce compania a înregistrat creşteri ale vânzărilor maşinii Model 3.

Creşterea acţiunilor îi poateaduce lui Musk o potenţială plată de 1,8 miliarde dolari.

Acţiunile Tesla cunt cu 38% peste închiderea din 1 iulie, cu o zi înainte ca firma să anunţe vânzările trimestriale. Vânzările în creştere ale companiei au sporit aşteptările pentru un trimestru II profitabil, ceea ce ar marca, pentru prima dată în istoria, patru trimestre consecutive cu profit.

O angajată a celui mai bogat om din lume, concediată în 30 de secunde după ce s-a plâns de teama noului coronavirus

O angajată a gigantului Amazon, deținut de cel mai bogat om din lume, Jeff Bezos, susține că a fost concediată în câteva secunde, după ce șefii au redus-o „la tăcere”, în urma manifestării unei îngrijorări legate de coronavirus și siguranța la locul de muncă.

Cea mai mare frică a celor de la Amazon este că angajații s-ar putea uni, s-ar putea organiza, ar putea discuta între ei și s-ar putea mobiliza”, a declarat, miercuri, femeia concediată. „De aceea eu și Emily am fost concediate.

Inchide