Concert Roger Waters „The Wall”. HARTA restricțiilor de circulație și a rutelor ocolitoare

Concert Roger Waters The Wall. HARTA restricțiilor de circulație și a rutelor ocolitoare
Publicat: 28/08/2013, 12:22
Actualizat: 29/09/2018, 18:19

Aproape 200 de polițiști bucureșteni asigură ordinea la concertul artistului Roger Waters, „The Wall”, care va avea loc miercuri, în Piața Constituției.

Polițiștii vor fi prezenți în zona Pieței Constituției, dar și în alte locuri în care este necesară prezența acestora, pentru a preveni actele de violență, înșelăciunile, furturile din poșete, din buzunare și din autoturisme, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Capitalei remis, marți, agenției Mediafax.

Polițiștii rutieri vor interveni pe drumurile principale unde traficul este intens, pentru fluidizarea circulației și pentru depistarea șoferilor care conduc băuți.

De asemenea, polițiștii vor asigura accesul auto al riveranilor în zonele în care a fost blocată sau deviată circulația rutieră.

Traficul rutier a fost restricționat din 22 august până pe 31 august, în zona Pieței Constituției, pentru pregătirea concertului „The Wall” susținut de Roger Waters pe 28 august.

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, până în 31 august, orele 24.00, este restricționată circulația rutieră pe banda I a bretelelor situate pe circumferința Pieței Constituției, către Bulevardul Unirii.

De asemenea, până în 30 august, orele 24.00, circulația rutieră este restricționată pe banda a IV-a a bretelelor situate pe circumferința Pieței Constituției, către Bulevardul Unirii și pe Bulevardul Libertății, benzile I și II, pe sensul de circulație Ministerul de Finanțe către bretea Ministerul Public și banda I de circulație dinspre bretea Ministerul Public către bretea Ministerul de Finanțe.

Circulația rutieră este închisă până în 29 august, orele 08.00, pe Bulevardul Unirii, între bulevardele I.C. Brătianu și Libertății, în Piața Constituției și pe Bulevardul Libertății, între Calea 13 Septembrie și Bulevardul Națiunile Unite, fiind asigurată traversarea Bulevardului Unirii către Bulevardul Regina Maria.

(Click pentru a mări)

Sursă: Brigada Rutieră București

În perioada restricțiilor de trafic se poate circula pe rutele ocolitoare Calea 13 Septembrie – Bd. Libertății – Piața George Coșbuc – Bd. Regina Maria; str. Izvor – str. Hașdeu – Splaiul Independenței; Bd. Unirii – Piața Unirii – Splaiul Independenței – str. Hașdeu – str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

Accesul publicului la concertul de miercuri, din Capitală, al artistului Roger Waters, „The Wall”, se va face începând cu ora 17.00, pe la intrările dinspre Parcul Izvor și Bulevardul Regina Maria, evenimentul fiind programat să înceapă în jurul orei 20.00, informează organizatorii, Emagic.

Organizatorii recomandă venirea cât mai devreme la eveniment pentru a evita pe cât posibil aglomerația de la porțile de acces. Biletul achiziționat pentru acest concert permite accesul o singură dată în zona de eveniment, până la finalul spectacolului. Conform cerințelor venite din partea echipei artistului, cei care părăsesc zona de concert și doresc să reintre vor fi nevoiți să cumpere un bilet nou.

De asemenea, organizatorii nu încurajează prezența copiilor la astfel de concerte, din cauza sunetului extrem de puternic, însă dacă părinții aleg să vină alături de cei mici, aceștia vor avea acces în zona de concert doar în baza unui bilet valid.

Organizatorii atenționează publicul asupra faptului că în cadrul show-ului se vor utiliza jocuri de lumini de mare intensitate și efecte pirotehnice. În zona de concert nu va fi permis accesul cu sticle (inclusiv sticlele de parfum de orice cantitate, orice alte sticle și deodorante), bidoane de plastic, cutii de băutura, conserve, artificii, bannere susținute de bețe, spray-uri, scaune, arme, băuturi și mâncare, obiecte contondente, animale de companie, lanțuri, rucsacuri, bagaje voluminoase, lasere, aparate foto de orice tip și aparate de înregistrare audio-video.

Ca urmare a regulilor foarte stricte ale artistului, agenții de pază vor percheziționa în detaliu și orice obiecte interzise descoperite în urma verificărilor vor fi oprite la porți, fără garanții. În acest context, fanii care vor participa la eveniment sunt sfătuiți să fie atenți și să lase la mașină sau acasă orice obiect aflat pe lista lucrurilor nepermise.

Totodată, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine de ploaie. În zona de concert, pentru eficientizarea accesului la bar, toate produsele vor fi comercializate în baza unor jetoane care vor putea fi procurate de la punctele special amenajate în spațiul de desfășurare al evenimentului.

Andrei Dumitrescu
Andrei Dumitrescu este un jurnalist specializat în realizarea de articole legate, în special, de activitatea Ministerului Afacerilor Interne și toate mai mult
Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
După ce a câștigat 1 milion $ la loterie, o femeie s-a gândit să mai...
Fiartă pe 700.000 de euro! Ce a putut să facă Bianca Drăgușanu, de mână cu...
FOTO. Antonia, ce apariție! Nimeni nu se gândea că o va vedea așa
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
S-a aflat motivul pentru care a murit Gabriela, micuța de 4 ani cu chip de...
Actrița celebră, la un pas de PARALIZIE! A descoperit că are o TUMORĂ pe măduvă
Mesaje de Paște 2024. Urări calde și felicitări pentru cei dragi
Ce conținea peștele mâncat de fetița de 4 ani și bunica ei, decedate după ziua...
Există români care nu și-au primit pensiile înainte de Paște: „Mi-am făcut niște calcule. Mă...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La cât timp se face verificarea uleiului? Un detaliu foarte important
China a lansat o sondă pentru a colecta eşantioane de pe faţa ascunsă a Lunii
Descoperire ULUITOARE la polii Pământului! Se întâmplă chiar acum
Bucurie imensă pentru Simona Halep. Chiar ea a făcut anunțul: Sunt recunoscătoare...
Pasca cu ciocolată, fără zahăr sau gluten. Rețetă perfectă și pentru vegani
I-a cerut soțului o fotografie cu bebelușul celui mai bun prieten al său, dar a...
Se spală rufe azi, în Joia Mare? Ce spun preoții
Mioara Velicu rememorează copilăria autentică de la sat: „Am crescut într-o familie cu 8 copii....
Ce a declarat Florin Piersic de pe patul de spital: "Asta e cel mai important"
BANCUL ZILEI. Profesorul:- Bulă, poți sa-mi spui ce înseamnă abstract?
Ruinele unui vechi oraș din Filipine au ieșit la suprafață în urma secetei