CONCERTE 2015. André Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony și OneRepublic vin la București

CONCERTE 2015. André Rieu, Robbie Williams, Marc Anthony și OneRepublic vin la București
Publicat: 01/01/2015, 10:08

Cântărețul britanic Robbie Williams va susține un concert în România în 2015, potrivit Sorinei Burlacu, proprietarul companiei Events, unul dintre organizatorii de concerte și spectacole de anvergură din țara noastră. Până în acest moment nu se știe cine va organiza concertul, însă show-ul va avea loc în Piața Constituției din București, aceasta fiind solicitarea făcută de managementul artistului.

De asemenea, Thomas Anders, fost membru al duoului pop german Modern Talking, va susține un concert la Sala Palatului din București, pe 24 ianuarie 2015. Thomas Anders va veni la București alături de formația sa, aceasta fiind pentru a doua oară când cântărețul va concerta pentru fanii români. „Cheri, Cheri Lady”, „You’re my heart, you’re my soul”, „Sexy sexy lover”, „You are not alone”, „No face, no name, no number”, „Brother Louie” și alte hituri vor putea fi ascultate live la București.

Pe de altă parte, formația suedeză Sabaton, una dintre cele mai populare trupe din noul val de power metal și heavy metal, va concerta, pe 27 ianuarie 2015, la Turbohalle din București, cu ocazia lansării noului ei album, „Heroes”. Concertul trupei Sabaton este un warm up party oficial pentru Metalhead Meeting 2015. Cei prezenți la concert vor afla, în premieră, ce trupe vor participa la ediția din 2015 a festivalului și vor avea parte de reduceri la bilete, dar și de alte surprize.

Tot în 2015, Toto Cutugno, cunoscutul interpret al melodiilor „L’Italiano”, „Serenata” și „Insieme: 1992”, va concerta, pe 27 februarie, la Sala Palatului din Capitală, într-un show unic, alături de Orchestra Simfonică București, care va oferi evenimentului un plus de valoare, exuberanță și energie.

Joaquín Cortés, considerat „regele flamencoului”, va prezenta „Gitano”, „cel mai intim spectacol de până acum”, pe 15 martie 2015, la Sala Palatului din București. Alături de opt dintre cei mai buni dansatori ai Spaniei, doi dansatori de flamenco, 17 muzicieni și opt soliști de flamenco, Joaquín Cortés va reaprinde inimile fanilor săi, într-un spectacol îmbogățit cu efecte audiovizuale, iar José Feliciano, cunoscut în întreaga lume pentru piesa „Feliz Navidad” („Crăciun Fericit!”), va susține un concert la Sala Palatului din București, pe 16 martie 2015.

În urmă cu doi ani, cântărețul spaniol David Bisbal le-a promis celor peste 4.000 de fani care l-au aplaudat la Sala Palatului că va reveni în România cu un nou concert. Astfel, cântărețul de muzică latino va susține un concert în România, la Sala Palatului din București, pe 18 martie 2015, iar cântăreața Mariza, supranumită „regina muzicii fado”, va concerta din nou în România, la Sala Palatului din București, pe 24 martie 2015.

De asemenea, Richard Clayderman, unul dintre cei mai faimoși pianiști la nivel internațional, revine la București, pe 26 martie 2015, cu spectacolul „From Paris with Love”, prezentat în premieră mondială, la Sala Palatului, iar cântărețul Marc Anthony va susține un concert la Sala Palatului din Capitală, pe 31 martie 2015.

Totodată, duoul suedez Roxette va concerta, pe 17 mai 2015, la Arenele Romane din București, aceasta fiind cea de-a doua vizită a trupei în capitala României, după concertul susținut în 2011, iar OneRepublic, una dintre cele mai iubite trupe pop-rock ale momentului, va concerta pentru prima dată în România, la Arenele Romane din București, pe 4 iunie 2015. Concertul de la București face parte din turneul de promovare a celui mai recent album al formației, intitulat „Native”.

Un alt concert anunțat pentru anul 2015 este cel al trupei Europe, care va avea loc pe 11 iunie, la Sala Palatului din Capitală, când fanii din România vor putea asculta piese de pe noul album, dar va include și toate hiturile formației, precum și melodii în primă audiție.

Un eveniment special al anului 2015 pe piața concertistică din România este reprezentat de seria de cinci concerte pe care violonistul André Rieu o va susține în Piața Constituției din București, datorită cererii extraordinare din partea publicului din România. Primele patru concerte sunt programate în perioada 11 – 14 iunie, iar cel de-al cincilea va avea loc pe 6 iunie.

Pe de altă parte, trupa germană de gothic metal Lacrimas Profundere va concerta la cea de-a patra ediție a festivalului Metalhead Meeting, care va avea loc în perioada 12 – 14 iunie 2015, în București. Alături de formația germană vor mai cânta trupele Amorphis, Bloodbath, The Sirens, Triptykon, Primordial, Dew Scented, Antimatter, Demonical și Centinex.

De asemenea, trupa Toto va concerta în premieră în România, la Sala Palatului din București, pe 27 iunie 2015, publicul având ocazia să asculte piese celebre ale formației, precum „Hold the Line” și „Africa”. În aceeași zi, tot în premieră în România va concerta și Godsmack, una dintre cele mai celebre trupe de heavy metal din Statele Unite ale Americii, evenimentul urmând să aibă loc la Arenele Romane din București.

Trupa de heavy metal americană Black Label Society va susține un concert, pe 27 iulie 2015, la Arenele Romane din București. Titanii metalului vor încânta publicul de la București atât cu piesele care i-au consacrat, precum „Stillborn”, „Suicide Messiah” și „In This River”, cât și cu melodii de pe cel mai nou album, „Catacombs of the Black Vatican”.

De asemenea, trupa olandeză Epica este primul headliner confirmat pentru ediția din 2015 a Maximum Rock Festival, care va avea loc pe 16 și 17 octombrie, în București. În ultimii ani, Maximum Rock Festival a fost unul dintre cele mai așteptate evenimente rock/metal din România, prezentând publicului concerte ale celor mai în vogă formații ale momentului.

Belgienii de la Triggerfinger, Șuie Paparude, Coma, Grimus și Toulouse Lautrec se numără printre formațiile care vor concerta la cea de-a doua ediție a Festivalului Shine, un eveniment care se va desfășura pe 4 și 5 iulie 2015, la Arenele Romane din București.

De asemenea, trupa olandeză BZN va susține un concert, la Sala Palatului din București, pe 10 octombrie 2015, acesta fiind ultimul show pe care formația îl va susține în România, potrivit organizatorilor evenimentului.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
6 sfaturi pentru o viață cât mai lungă de la un bărbat de 110 ani....
Tatuajul ireal care a produs controverse în mediul online. Bărbatul de 60 de ani nu...
FOTO. Cât de bine arată cea mai frumoasă hocheistă din lume!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Cea mai „nebună” ofertă vine de la Lidl! Ce o să găsiți în supermarketuri de...
I-a ÎNNEBUNIT pe toți bărbații! Imagini de vis cu vedeta! Are trup de zeiță la...
De ce este bine să mănânci pește de Florii. Conform tradiţiei, îţi poate aduce un...
VIDEO. Viteza l-a ucis pe Florin de ziua numelui său. Drama tulburătoare a tânărului de...
Sâmbătă a început distribuirea pensiilor pentru luna mai. Anunțul a fost dat de directorul Poștei...
Wow sau Bau? Cât de mult le-au schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
S-a realizat al doilea transplant de rinichi de porc către un pacient uman
Omul care a spus ADEVĂRUL despre Zona 51 și Farfuriile Zburătoare
ORDINUL s-a dat deja de la primărie. Se întâmplă în FIECARE NOAPTE, începând cu ora...
Românii caută aceste zone de 1 Mai. A fost bătaie pe rezervări
Femeile din aceste zodii vor fi marcate de succes în viața profesională. La ce vor...
Vestea tristă a momentului pentru Prințul Paul de România. Momente grele pentru descendentul familiei regale
Momente pline de emoție în familia Sterp. Getuța a făcut mărturisiri înduioșătoare despre regretata ei...
Secretul Laurei Cosoi în timpul sarcinii! Cum reușește să se mențină într-o formă de zile...
BANCUL ZILEI. Un dinamovist merge împreună cu câinele său într-un bar: - Dom’le, incredibil ce...
O femeie din India a inhalat un ac decorativ care i-a ajuns în plămâni