Concertul lui JULIO IGLESIAS. Accesul este permis de la ora 17.00

Concertul lui JULIO IGLESIAS. Accesul este permis de la ora 17.00
Publicat: 29/06/2012, 17:58
Actualizat: 29/06/2012, 19:00

Accesul la concertul pe care cântărețul spaniol Julio Iglesias îl va susține la Zone Arena din București, sâmbătă, se va face începând cu ora 17.00, informează organizatorii, Project Events.

Accesul la acest concert se va face pe baza biletului intact și valid – ce trebuie păstrat pe toată durata evenimentului -, începând cu ora 17.00. Concertul va începe la ora 20.00 și va dura aproximativ două ore.

Pentru evitarea aglomerației, organizatorii recomandă publicului să vină din timp la spectacol și să folosească transportul în comun. Accesul se va face prin două intrări, ambele din Barbu Văcărescu, fiecare dintre ele deservind câteva zone, după cum urmează: intrarea 1 – VIP (sectoarele A, B), Diamond (sectoarele C, D, G, H), Platinum (sectoarele E, F, I, J, K) și Intrarea 2 – Golden (sectoarele M, N, O, R, S), Gazon A, Gazon B, presă.

Copiii cu vârsta sub 6 ani au acces gratuit, iar tinerii sub 18 ani vor avea acces în locul desfășurării concertului numai pe baza unui bilet valid și numai în compania unui adult.

Este interzis accesul cu mâncare, băutură, aparate foto sau aparate de înregistrare audio-video profesionale sau semi-profesionale, sticle, bidoane de plastic, obiecte contondente, conserve, cuțite, arme, artificii, bannere susținute de bețe, scaune, lanțuri, animale de companie. De asemenea, în caz de ploaie, accesul cu umbrele nu va fi permis, spectatorilor fiindu-le recomandat să-și aducă pelerine speciale. Participanții la eveniment sunt obligați să se supună atât controlului corporal, cât și controlului altor bagaje deținute (genți, borsete etc.), făcut la intrările în zona de concert de către organele de securitate abilitate.

Toate produsele vor fi comercializate doar în baza unor jetoane valorice, ce vor putea fi procurate de la punctele special amenajate.

Julio Jose Iglesias De La Cueva, cunoscut lumii întregi ca Julio Iglesias, s-a născut în Madrid, pe 23 septembrie 1943. Dacă în 1960, Julio Iglesias studia dreptul și juca fotbal pentru Real Madrid, trei ani mai târziu, cele două posibile cariere creionate au devenit imposibile din cauza unui accident de mașină în urma căruia a rămas paralizat pentru o lungă perioadă de timp. Fulminanta carieră muzicală a artistului a început în spital, când a primit o chitară de la medicul care îl îngrijea. Cu ajutorul muzicii și al familiei, Julio Iglesias a reușit să se recupereze fizic, iar în 1968 a câștigat Benidorm International Song Festival, cu melodia „La vida sigue igual”, care mai târziu a fost folosită în filmul cu același titlu, bazat pe povestea vieții artistului. După ce în 1970 a reprezentat Spania la Eurovision, unde a câștigat locul al patrulea, cariera lui Julio Iglesias a luat amploare.

În cei peste 40 de ani de carieră, Julio Iglesias a reușit să vândă peste 300 milioane de discuri în întreaga lume, înregistrate în peste 14 limbi străine. Potrivit Sony Music Entertainment, Julio Iglesias se află în topul celor mai bine vânduți 15 artiști din istorie.

Palmaresul artistului include un premiu Grammy (1998), numeroase albume răsplătite cu discuri de platină și aur, precum și numeroase distincții uneori unice în lume.

Pe 16 decembrie 2011, Julio Iglesias a primit două premii istorice de la Sony Music: cel pentru cel mai bine vândut artist latino din istorie (cu peste 300 de milioane de albume vândute) și cel pentru cel mai bine vândut artist în Spania (23 de milioane albume). Ambele premii i-au fost înmânate artistului, într-o ceremonie care a avut loc la Institutul Cervantes din Madrid, de către Rafael Nadal.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Una dintre celebrele gemene siameze Abby și Brittany s-a căsătorit. De ce nu au făcut...
Este incredibil ce le-a spus Mirel părinților săi! Au ieșit înmărmuriți după dialogul cu fiul...
FOTO. Ea este cea mai sexy sportivă din culturismul românesc! Are un singur vis: „Asta...
Andreea Bălan a recunoscut tot despre certurile cu Victor Cornea: „Nu există împăcare”
Un bărbat din Ploiești a fost ucis de un individ nemulțumit de cum parcase mașina
Imaginile durerii! Mama Andreei a clacat la înmormântarea fetiței sale. Scene îngrozitor de dureroase pe...
Actriţele din filmele pentru adulţi fără pic de machiaj. Galerie foto FABULOASĂ!
Tatăl criminalului Mirel, în lacrimi după ce şi-a vizitat fiul. "Ne pare rău şi de...
Imagini tulburătoare de la înmormântarea Andreei! Tânăra ucisă Mirel Dragomir va fi condusă astăzi pe...
Mama Andreei Morega, studenta ucisă la Timișoara, a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce...
S-au despărţit cu scandal! Cele mai scurte căsnicii ale vedetelor din România
Inspectorii RAR au ieșit la control în trafic. Ce au descoperit? GALERIE FOTO
Actorul Steven Seagal le-a vizitat pe victimele atacului terorist de la Moscova
Boala CIUDATĂ care apare DOAR în creierul oamenilor SĂRACI
Vouchere de 1.900 DE EURO pentru cei care au CASĂ LA CURTE. Anunțul venit chiar...
Vești proaste de la Casa de Pensii. Peste 1,5 milioane pensionari nu vor mai primi...
Geamăna siameză Abby Hensel s-a căsătorit. Imagini cu ea și sora Brittany în rochie de mireasă....
Mama Andreei, prăbușită de durere la înmormântarea fiicei sale, ucise fără milă de studentul la...
Cum a petrecut mama Geta ziua ei de naștere și ce cadouri a primit? „N-am...
Apropiații criminalului din Timișoara, detalii de-a dreptul șocante. Mirel Dragomir și-a agresat și fosta iubită....
BANCUL ZILEI. Tatăl către Bulă: Ce mai e nou pe la școală, băiete?
Topirea calotelor glaciare modifică forma Pământului și îi accelerează rotația