Confruntări și REGULI NOI la VOCEA ROMÂNIEI. Reacții neașteptate de la concurenții eliminați.

Publicat: 18/11/2013, 12:48
Actualizat: 29/07/2014, 20:51

VOCEA ROMÂNIEI a dat startul etapei CONFRUNTĂRILOR, în această seară, la Pro TV. Astfel, cei patru jurații: Loredana, Smiley, Marius Moga și Horia Brenciu și-au aruncat în ringul de la VOCEA ROMÂNIEI primele echipe.

Duelurile nu au avut loc numai pe scenă, ci și între antrenori. Atacurile „muzicale” au culminat intre Moga si Brenciu, insa impacarea a fost mai dulce ca niciodata: Horia l-a imbratisat pe Marius dupa ce acesta i-a declarat ca „si-ar dori el sa fie fiul lui”.

gândul a transmis LIVE TEXT. Mai jos regăsiți cele mai importante momente din această ediție.

UPDATE 23. 20 Dana Torop și Bogdan Olaru sunt următorii doi elevi pe care Marius Moga îi aruncă în ringul de la VOCEA ROMÂNIEI. „If you don”t Know Me by Now” este piesa pe care se vor duela.

„M-am bucurat, a fost o chestie waw”, a spus Dana Torop atunci când a aflat cu cine se va duela. Aceasta a recunoscut că are emoții, dar promite că va da tot ce are mai bun pentru a merge mai departe în show.

„De la duelul ăsta îmi doresc să dau tot ce e mai bun. Pentru mine să trec mai departe înseamnă viitorul”, a spus și Bogdan Olaru.

Cei doi au fost aclamați de publicul prezent în sală încă de la primele note.

„Dana a fost implicată mult mai mult, dar Bogdan a fost mult mai corect. Per total ați sunat bine”, a spus Smiley la finalul momentului celor doi.

„A fost evidentă emoția bună pe care ați transmis-o”, i-a felicitat Cornel pe cei doi. Motivată de experiența primei ediții a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, în care nu a reușit să treacă de prima etapă, Dana s-a întrecut pe sine de această dată.

„Mi se pare că Dana a fost mult mai implicată decât Bogdan, dar el a fost mai corect”, a apreciat Smiley momentul. De aceasta dată, Dana a fost cea care l-a convins pe Moga că merită să treacă mai departe, aceasta și din cauza atitudinii lui Bogdan, care parcă „a plecat dezamăgit din prima”.

Cu toate acestea, nici Bogdan nu a ieșit din competiție, el fiind „furat” imediat de Smiley.

UPDATE 23.00 „Nobody what’s to be lonely” este piesa pe care s-au duelat Mihai Băjinaru și Alina Dorobantu, din echipa Loredanei.

„S-a întâmplat ceva. Ați început nesiguri și așa ai rămas toată piesa”, a spus Monica Anghel. Loredana a contrazis-o pe co-antrenorarea lui Horia Brenciu.

„E printre puținele dueluri care a devenit duete. Felicitări”, le-a spus Cornel celor doi.

Loredana a ales să meargă mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI alături de Alina. „Cred că are șanse să fie una dintre cele mai bune voi feminine, dacă nu chiar cea mai bună voce”, și-a justificat Loredana alegerea făcută la finalul duelului.

„E un examen al vieții pe care nu ai cum să îl uiți, iar emoțiile nu se compară”, a spus Alina după ce a coborât de pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI.

„Poate am fost prea sigur pe mine. Mă așteptam la cu totul și cu totul altceva”, a spus Mihai Băjinaru înainte de a părăsi emisiunea.

UPDATE 22.35 „Următorul duet este o piesă rock”, a spus Smiley înainte de a-și alege concurenții care se vor duela. George Secioreanu și Elena Sălaru au fost următorii concurenți din echipa lui SMiley care au urcat pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI și au da tot ce e mai bun pentru a-și convinge mentorul că merită să meargă mai departe în show.

Între cei doi concurenți s-a putut simți o chimie, lucru recunoscut inclusiv de Elena. Amândoi au iubiți. Cei doi au cântat melodia „Creep” de la Radiohead.

„Va fi un duel foarte frumos. Ne potrivim și fizic”, a spus Elena cu câteva momente înainte de a urca pe scenă și de a cânta alături de George single-ul de la Radiohead.

„Nu aș ști pe cine să aleg”, a spus Horia Brenciu. Elena a fost preferată atât de Marius Moga, cât și de Cornel, co-antrenorul Loredanei. Șerban Cazan, co-antrenorul lui Smiley s-a declarat dezamăgit de prestația lor

„Oricare dintre voi ar merita să meargă mai departe. Din păcate eu trebuie să merg doar cu unul. Voi merge mai departe cu George”, a spus Smiley, care a precizat că l-a ales pe acest concurent pentru că este „mai spectaculos din punct de vedere vocal”.

Elena va merge și ea mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI. Marius Moga și Horia Brenciu o vor în echipa lor. Concurenta a trebuit să aleagă cu cine să meargă mai departe în emisiune.

Brenciu și Moga s-au „înghesuit” să o „fure”, iar de aici a pornit un duel în toată regula între cei doi. Moga i-a aplicat lui Brenciu o „lovitură „directă: „Ai câștigat al doilea sezon cu Julie și n-o văd nicăieri, nici pe radio, nici pe tv”, iar replica a venit imediat: „Tu vorbești despre radio de parcă le dai la fiecare câte unul”. După „croseuri” verbale aprinse, Elena a decis: noul său antrenor va fi Marius. „Oricum îl voiam pe Moga de la început”.

UPDATE 22.21 Mihai Chițu și Ruxandra Măcărescu este cel de-al doilea cuplu pe care Horia Brenciu îl aruncă în ringul de la VOCEA ROMÂNIEI. Cei doi au cântat piesa „Kids”, a lui Kylie Minogue. „Vreau și dans”, le-a spus Horia Brenciu care sunt aștepările lui de la cei doi elevi ai săi.

„Pentru mine este o seară foarte importantă. Ar fi o decepție pentru mine să nu trec duelul”, a spus Ruxandra înainte de a urca pe scenă și de a se duela cu Mihai Chițu.

Horia Brenciu nu s-a putut abține și a început să danseze atunci când și-a auzit elevii cântând.

„Foarte frumos. Energie, bucurie. Vă potriviți perfect. Nu știu care va fi decizia, dar va fi foarte grea”, a spus Loredana la finalul prestației celor doi. Smiley a ținut să precizeze că Ruxandra a avut mici scăpări, lucru susținut și de Monica Anghel, co-antrenorul lui Brenciu.

Antrenorul a decis să meargă mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI alături de Mihai Chițu.

Ruxandra Măcărescu părăsește concursul după ce niciun alt antrenor nu a vrut-o la el în echipă. „M-am mișcat foarte mult, probabil din acest motiv am avut mici scăpări”, a spus concurenta la finalul prestației ei din etapa CONFRUNTĂRILOR de la VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 22.00 Moga și-a pregătit cel de-al doilea duel: Angelo Simonică și Eliss Opriș. Cei doi au cântat piesa Papa Was a Rolling Stone.

Romeo și Julieta, așa cum au fost porecliți de Pavel Bartoș, au ridicat publicul în picioare cu prestația lor. Pe parcursul prestației, mentorului lor s-a arătat destul de încântat de felul în care au cântat.

„Nu cred că li s-a potrivit această piesă lor”, a spus Horia Brenciu la finalul prestației, care a fost completat de Monica Anghel care a spus: „Ați țipat la noi”.

„Voi sunteți foarte tineri și foarte talentați. Sunt de acord cu Brenciu. Întradevăr ați țipat la noi”, a spus și Smiley. Auzind reacția celorlalți antrenori și co-antrenori, Marius Moga a cerut un avocat al poporului. „Drmul vostru nu se opreștze aici. Lumea de abia v-a văzut. O să merg mai departe cu Anghelo”, a spus Moga.

„Pe scenă e fantastic. M-am simțit foarte bine. Apoi au venit criticile”, a spus Eliss Opriș înainted e a părăsi competiția VOCEA ROMÂNIEI.

UPDATE 21. 50 Gabriel Onilă și Iolanda Moldoveanu sunt următorii doi concurenți din echipa lui Smiley care se vor duela pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI. „Another Day in Paradise” este piesa pe care cei doi concurenți se vor confrunta și vor da cei mai bun din ei pentru a putea rămâne pe mai departe în show.

„Eu cu băiatul ăsta și cu trupa lui Onilă am luat un premiu la Mamaia”, a spus Randi la sfârșitul prestației celor doi. Concurentul a fost considerat prea timid. „Acesta a fost un moment care nu mi-a transmis nimic. Tu ai stat acolo în locușorul ăla, ea s-a învârtit pe lângă tine”, i-a criticat Monica Anghel pentru prestația din această seară pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI.

„Aici sunteți deja în liga celor mari. În seara asta m-a convins mult mai tare Iolanda”, a punctat antrenorul celor doi.

Emoțiile i-au jucat feste lui Gabriel Onilă. Acesta s-a confruntat cu grave probleme stomacale din cauza emoțiilor. Acesta fiind și motivul pentru care nu s-a putut ridica la înălțime.

UPDATE 21. 28 A venit și rândul Loredanei să își arunce primii concurenți în ringul de la VOCEA ROMÂNIEI. „Primul duet va fi format dintre Aurel Niamțu și Romeo Zaharia”, a spus Loredana, care le-a ales o piesă de-a lui Dan Spătaru: „Nu m-am gândit la despărțire”.

Spiritele între cei doi concurenți s-au încins chiar înainte de a urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI în etapa confruntărilor. „Pentru mine a merge mai departe înseană mult. Vreau să arăt publicului că încă mai am posibilități vocale până la 75 de ani”, a spus Aurel Niamțu înainte de a se duela cu Romeo Zaharia, care spune despre el că este „surpriza loredanei, asul din mânecă”.

Ajunși în ringul confruntărilor cei doi elevi ai Loredanei au făcut spectacol. Aceștia nu doar că au cântat, dar s-au folosit de momentul muzical pentru a face o scenă de teatru.

„Bine! Fantastic!”, a exclamat Loredana la finalul duelului dintre Aurel Miamțu și Romeo Zaharia. „parcă i-am văzut pe domnul Brenciu și pe domnul Moga care se împungeau”, a spus Monica Anghel, care a fost completată de Randi care a spus că tată lui e în delir.

„În primul rând vreau să vă felicit pentru prestația voastră. Nu m-am gândit la despărțire. În această seară voi merge mai departe cu Bicu (Aurel Niamțu)”, a spus Loredana. Motivul pentru care antrenoarea l-am păstrat pe Niamțu este faptul că a fost sigur pe forțele sale.

Romeo Zaharia a fost nemulțumit de decizia pe care a luat-o antrenoarea sa de la VOCEA ROMÂNIEI și dezamăgit de faptul că niciun alt jurat nu a vrut să îl ia la el în echipă. „Nu cred că s-a mers în acest show pe calitatea vocală”, a ținut să spună Romeo înainte de a părăsi show-ul. Mai mult, el și-a trecut în revistă premiile obținute la concursurile de profil și faptul că și-a încercat de trei ori norocul și la Eurovision. Romeo Zaharia a fost susținut din public de către Nico. De altfel, aceasta, imediat după ce anunțul eliminării a fost făcut, a spus că Romeo este dezamăgit și că vrea să se arunce de la etaj. „Cum să facă asta. E doar un concurs”, a mai spus artista.

UPDATE 21. 14 Jovanna Milovanovic și Mădălinei Omania sunt primele eleve ale lui Marius Moga pe care antrenorul a decis să le arunge în ringul de la VOCEA ROMÂNIEI. Cele două vor cânta „The World is Not Enough” de la Garbage.

Publicul le-a aclamat pe cele duă concurente în timp ce au cântat. „O să râdeți, dar mie mi-a plăcut momentul. E greu”, a spus Horia Brenciu la finalul prestației celor două. Mădălina Omania a fost mai mult pe placul lui Smiley. „Mi s-a părut că a fost mai bine ca la repetiții. Nu am văzut flirtul ălă. E o piesă sexuală. Vroiam mai mult joc. În rest mi-a plăcut”, a spus și Randy, co-antrenorul lui Marius Moga.

În tot acest timp, „mogului muzicii”, așa cum a fost numit Moga de Pavel Bartoș s-a tot gândit pe cine să păstreze în echipa sa. „O să merg mai departe cu Jovanna”, a spus Moga, care a precizat că i-am atras atenția Mădălinei să nu folosească „vocea dragonului” atât de mult.

Mădălina a părăsit scena și show-ul VOCEA ROMÂNIEI nemulțumită de decizia mentorului său, Marius Moga.

UPDATE 20.50 Horia Brenciu este cel de-al doilea antrenor care își aruncă concurenții în ringul confruntărilor. Diana Arvinte și Gabriel Kisczuk sunt primii elevi ai lui Horia Brenciu care vor urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI în această etapă a show-ului. Cei doi vor cânta melodia „Dance, dance, dance”. „Dacă voi găsiți la ceilalți un cuplu mai special, mai original, atunci eu îmi dau demisia”, a declarat Horia înainte ca cei doi elevi ai săi să cânte.

Vocile celor doi concurenți au ridicat publicul în picioare. Foarte echilibrat duetul, dar mi se pare că mai mult s-a evidențiat el (nr. Gabriel)”, a spus Smiley la finalul prestației celor doi. „Mi-a plăcut ideea de cuplu ciudat. Mi s-a părut că Gabi a surclasat-o pe Diana”, a completat și Loredana. Nu de aceași părere a fost și Monica Anghel, co-antrenoare din partea lui Horia Brenciu, care s-a arătat dezamăgită de prestația lor. „Ați cântat fals, mă așteptam la mai mult din partea voastră. Mă așteptam din partea voastră”, a spus Monica Angel.

Nici Horia Brenciu nu a fost mulțumit de prestația celor doi. „La ultima repetiție ați fost mai buni”, le-a spus antrenorul celor doi. În cele din urmă Horia Brenciu a decis să meargă mai departe în show alături de Diana, însă nici Gabriel nu a rămas pe dinafară. Moga a pus ochii pe el și l-a „furat” din echipa lui Horia.

UPDATE 20.40 Gabriel Burduja și Claudia Iuga sunt primii concurenți care vor urca pe scena de la VOCEA ROMÂNIEI și se vor confrunta. Numit și duelului dintre „big bad boy cu big bad mamma”, după cum a spus Claudiua Iuga promite a fi unul spectaculos. Cei doi fac parte din echipa lui Smiley.

Cei doi au cântat au cântat piesa „When You”re Gone” a lui Bryan Adams.

„Bravo felicitări sunteți superbi”, le-a spus Horia Brenciu. Cei doi au fost apreciați și de Monica Anghel și Loredana. „Voi sunteți foarte simpatici pe scenă”, a adăugat și Marius Moga.

„Bucuria cu care ați cântat e molipsitoare. Mă bucur că v-a ieșit așa de bine. Îmi pare rău că unul dintre voi doi va trebui să plece în această seară”, a spus antrenorul celor doi SMiley înainte de a decide care dintre cei doi va merge mai departe în show-ul VOCEA ROMÂNIEI. După câteva momente de meditație, Smiley a decis că va merge alături de Claudia. Tracul a fost motivul pentru care Gabriel nu a fost ales de Smiley.

În cadrul acestei etape a emisiunii VOCEA ROMÂNIEI, fiecare antrenor va stabili duete între membrii echipei sale, în urma cărora unul dintre ei va fi eliminat. Regulile jocului se schimbă însă din acest sezon la VOCEA ROMÂNIEI. După fiecare duet, concurentul eliminat de către propriul antrenor poate fi „furat” și adus în altă echipa de oricare dintre ceilalți trei prin apăsarea butonului verde. Dacă se întâmplă ca mai mulți antrenori să își dorească vocea aflată pe scenă, alegerea va aparține concurentului, la fel ca în etapa audițiilor pe nevăzute. Moga, Brenciu, Loredana și Smiley au dreptul să „fure” fiecare câte doi concurenți din echipele colegilor.

Confruntările continuă și săptămâna viitoare la VOCEA ROMÂNIEI, iar lupta pentru titlul de cea mai bună voce a țării se ascute mai mult ca niciodata, sambata seara, de la 20:30, numai la Pro Tv.

Emisiunea VOCEA ROMÂNIEI este susținută de Cosmote.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune...
Pensia uriașă pe care o are Iohannis! A răbufnit și a aruncat pe „masă” o...
FOTO. Viciul lui sunt femeile! S-a logodit cu o actriță din filmele pentru adulți, iar...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Un fost ministru a fost filmat omorându-și în bătaie soția, într-un restaurant. Imaginile au stârnit...
Ce s-a putut observa de 1 mai în blestematul loc de la 2 Mai, unde...
Ai cumpărat mici de mangaliță din supermarketurile Lidl? Ce ingrediente conțin, de fapt
Un tânăr din Suceava a omorât un om cu maşina, apoi a fugit. Poliţia l-a...
Adevărul despre starea gravă a lui Florin Piersic! Breaking news!
Câți mici a cumpărat un român de 1 Mai! Oamenilor nu le-a venit să creadă:...
Poveştile de iubire care au rămas doar o amintire! Imagini tari cu Gina Pistol, Răzvan...
La câți KM se schimbă ambreiajul mașinii? Primele semne al ambreiajului uzat
Rusia a recucerit oraşul Robotyne, principala aşezare eliberată de Ucraina în 2023
RISC MAJOR în spațiul cosmic! Un cercetător avertizează că „suntem LA LIMITĂ”
Lege pentru cei care au telefoane mobile. Persoanele care ar putea avea interzis să aibă...
Pensiile care ar putea fi dublate. Românii vizați
Cum arăta Gabriela Lucuțar, Regina Întunericului de la Chefi la cuțite, înainte de intervențiile estetice....
Ce plantă poate preveni cancerul? Are proprietăți miraculoase: elimină pietrele de la rinichi și tratează...
Florin Piersic, ajuns de urgență pe masa de operație! Care este starea de sănătate a...
"A făcut o mare greșeală că a renunțat la profesia de actor". Carmen Tănase, declarații...
BANCUL ZILEI. Doctorul către Bulă: - Am o singură nelămurire… Dacă te-ai duce seara acasă,...
Ce mai înseamnă Paștele pentru români și cum vor petrece cei mai mulți sărbătorile pascale?