Controversatul „The Interview”, nominalizat la „Zmeura de Aur”, inclusiv pentru premiul de cel mai prost film al anului

Controversatul The Interview, nominalizat la Zmeura de Aur, inclusiv pentru premiul de cel  mai prost film al anului
Publicat: 04/01/2015, 14:43

Cu aproximativ două săptămâni înainte de anunțul oficial al nominalizărilor pentru premiile Zmeura de Aur (Golden Raspberry Awards), site-ul GoldDerby.com a publicat listele scurte cu posibilii nominalizați la categoriile cel mai prost film, cel mai prost remake, cel mai prost scenariu, cel mai prost cuplu sau distribuție, cel mai prost regizor, cel mai prost actor și cea mai proastă actriță, în rol principal și secundar.

Filmul „Transformers: Exterminarea/ Transformers: Age of Extinction”, are nouă nominalizări, inclusiv la categoriile cel mai prost film, cel mai prost regizor (Michael Bay), cel mai prost sequel (continuare a unui film, n.r.), cel mai prost scenariu și cel mai prost actor în rol secundar și cea mai proastă actriță în rol secundar (Kelsey Grammer, Nicola Peltz și Sophie Miles).

Pe locul al doilea privind numărul de nominalizări se află pelicula „Urma scapă turma/ A Million Ways to Die in the West”, regizată de Seth MacFarlane. Filmul, care a fost prost primit de critici, are opt nominalizări la Zmeura de Aur, inclusiv la categoriile cel mai prost film, cel mai prost regizor și cea mai proastă actriță (Charlize Theron).

Filmele „Saving Christmas”, „Sex Tape”, „Legenda lui Hercule/ The Legend of Hercules” și „A Haunted House 2” au câte șase nominalizări, potrivit listei publicate pe internet, în timp ce „Pompeii”, „The Expendables 3: Eroi de sacrificiu” și „Transcendence: Viață după moarte”, în care joacă Johnny Depp, au câte cinci nominalizări.

Cameron Diaz se află pe lista cu potențialele nominalizate la categoria cea mai proastă actriță cu două filme, prin prestațiile sale în filmele „Sex Tape” și „Cealaltă femeie/ The Other Woman”.

Diaz se află și pe lista pentru cea mai proastă actriță în rol secundar, pentru prestația din filmul „Annie”.

Controversata comedie „The Interview”, regizată de Seth Rogen, are patru nominalizări, inclusiv pentru cel mai prost film și cel mai prost actor, cu doi candidați, Seth Rogen și James Franco.

Celebra Jane Fonda ar putea primi un premiu Zmeura de Aur pentru rolul său de lesbiană bătrână din filmul „This is Where I Leave You”, în timp ce Kelsey Grammer, Mel Gibson și Arnold Schwarzenegger sunt pe lista pentru cel mai prost actor în rol secundar, pentru prestațiile lor din filmul „The Expendables 3: Eroi de sacrificiu”.

Anunțul oficial al nominalizărilor la premiile Zmeura de Aur va fi făcut pe 14 ianuarie, cu o zi înainte de anunțul nominalizărilor pentru premiile Oscar 2015.

Premiile Zmeura de Aur, care valorează fiecare doar câțiva dolari și au formă de zmeură aurie, așezată pe o rolă de film de 8 mm, au fost create în 1980, la inițiativa lui John Wilson, un cinefil împătimit, ca „antidot” la frenezia care cuprinde Hollywoodul în sezonul premiilor cinematografice, ce culminează în fiecare an cu gala premiilor Oscar.

Câștigătorii premiilor Zmeura de Aur sunt selectați de cei aproape 800 de membri ai Golden Raspberry Award Foundation, care pot achiziționa un statut de membru pentru a putea vota online pentru filmele nominalizate anual la aceste premii. Câștigătorii la opt din cele nouă categorii sunt votați de membri, iar la a noua categorie, pentru cel mai prost cuplu/distribuție de pe marele ecran, câștigătorii sunt desemnați de cei peste 80.000 de votanți de pe site-ul specializat în recenzii de film RottenTomatoes.com.

Premiații cu Zmeura de Aur vin rareori să își ridice premiile, o excepție notabilă fiind Sandra Bullock, care a primit titlul de „cea mai proastă actriță” în 2010, pentru „All About Steve”, cu o zi înainte de a lua premiul Oscar pentru „Povestea unui campion/ The Blind Side”.

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
O femeie de 60 de ani, cu un aspect uluitor de tânăr, a câștigat un...
Gestul făcut de Alexandru Ciucu față de Alina Sorescu, după ce și-a ascuns relația paralelă...
FOTO. Face o avere din imaginile cu ea: apariție controversată a jucătoarei de fotbal!
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Replica ironică a unui general finlandez, după ce Rusia a amenințat că va trimite rachete...
Umilită din cauza listei de cumpărături! Ce a pățit Lili din Iași, după ce a...
Alimentul pe care Nadia Comăneci îl mănâncă zilnic, imediat cum se trezește. Dieta de nota...
Românii care se pot pensiona cu 5 ani mai devreme, din toamnă. Noua lege aduce...
Știrea momentului despre Iliescu! Breaking news!
Inter Milano a sărbătorit titlul “Made in Romania”. Imaginile cu fotbaliștii care dansează pe piesa...
Wow sau Bau? Cât de mult le-a schimbat operaţiile estetice pe vedetele din România
China ne bate și la diesel! A creat un motor REVOLUȚIONAR
USR a depus plângere pentru grup infracţional organizat împotriva „caracatiţei lui Piedone”
Semnal CIUDAT de la o galaxie DIN APROPIERE! Cercetătorii din toată lumea l-au primit
Ungaria a luat fața României. Ungurii ne-au umilit din nou
Cât costă cea mai ieftină înmormântare organizată de „Regina Întunericului”. Suma este accesibilă pentru toate...
Turistă sfârtecată de urs pe Transfăgărășan! Scosese mâna pe geam ca să...
Getuța Sterp, mesaj pentru urmăritorii care spun că prețurile produselor de la stână sunt scumpe....
Cansu Dere, motivul pentru care a luat o pauză de la aparițiile pe micile ecrane
BANCUL ZILEI. Polițistul la stomatolog: - Măseaua este moartă! Îi punem coroană?
Oamenii de știință din domeniul energiei dezleagă misterul strălucirii aurului