Coșmarul unei femei care s-a căsătorit cu un bărbat cu 33 de ani mai mic decât ea. „Credeam că mă iubește cu adevărat dar am devenit momela unei bande criminale”

Redactor:
Gandul
Coșmarul unei femei care s-a căsătorit cu un bărbat cu 33 de ani mai mic decât ea. „Credeam că mă iubește cu adevărat dar am devenit momela unei bande criminale”
O femeie din Scoția s-a căsătorit cu un bărbat cu 33 de ani mai tânăr, din Sri Lanka, crezând că este vorba despre dragoste adevărată. Experiența pe care femeia a trăit-o la vârsta de 54 de ani a fost coșmarul vieții ei.

Diane Peebles și-a dorit întotdeauna o nuntă cu bărbatul visurilor. Până la 54 de ani, ea nu a mai fost căsătorită, relatează The Mirror.

În timp ce se afla într-o vacanță în Sri Lanka s-a îndrăgostit de șoferul autocarului.

Diane, a crezut inițial că șoferul a vrut doar să fie politicos când i-a cerut numărul de telefon și adresa la care era cazată.

Au început să aibă o relație foarte apropiată, dar când Diane s-a întors în Scoția, relația lor a început să se răcească: Am încercat să vorbim la telefon, dar nu știa prea bine engleză. Așa că am preferat să ne scriem. Mi-a propus să mă căsătoresc cu el”, a povestit femeia.

După șapte luni femeia s-a întors în Sri Lanka pentru a-l vedea din nou pe Priyanjana.

Diane și iubitul ei cu 33 de ani mai tânăr au mers la un oficiu de înregistrare pentru a se căsători.

„Am fost șocată de modul în care s-a desfășurat ceremonia. Nu știu exact ce a fost. Nu aveam nici măcar inel”.

Diane, care era cu doi ani mai în vârstă decât mama soțului său se mutase în Sri Lanka pentru a locui cu Priyanjana. 

La început, tânărul se comporta frumos cu noua lui soție iar ea și-a vândut casa din Scoția pentru a-i da banii lui. Bărbatul a investit banii într-o nouă locuință și un autocar.

La scurt timp, relația lor s-a înrăutățit:

„Începuse să petrecă mai mult timp cu mama și prietenii lui decât cu mine. Începusem să ne certăm din cauza banilor. Se comporta din ce în ce mai urât cu mine. Am găsit niște cadouri de la o altă femeie. Atunci mi-am dat seama că mai avea o relație cu altcineva. M-am simțit trădată. Eu credeam că mă iubea”, a povestit Diane.

La scurt timp, vestea că soția lui Priyanjana și-a vândut casa din Scoția și banii sunt la el a început să se răspândească. Mai multe bande criminale le-au cerut taxă de protecție celor doi. Pentru că bărbatul a refuzat să ofere bani celor care îl amenințau, acesta a fost ucis.

Iar Dianne a ajuns să fie văduvă în Sri Lanka, fără să aibă vreun drept să vândă ceva din investițiile soțului său.

Cu greu a reușit să economisească bani și să se întoarcă în Scoția, spre părerea de rău a socrei sale: „Când i-am spus că plec, femeia nu a fost prea fericită. Își pierduse vaca pe care să o mulgă de bani”.

Femeia a mărturisit că perioada petrecută în Sri Lanka a fost coșmarul vieții ei

 

Inchide