Crina Abrudan și Geanina Ilieș, pe coperta noului număr PRO TV Magazin

Crina Abrudan și Geanina Ilieș, pe coperta noului număr PRO TV Magazin
Publicat: 05/08/2013, 17:37
Actualizat: 01/08/2014, 15:16

Noul număr al săptămânalului PRO TV Magazin le prezintă pe Crina Abrudan și Geanina Ilieș, două dintre cele mai atrăgătoare prezentatoare TV, într-un pictorial de vară. Mai mult, cele două vedete au vorbit despre cum își petrec timpul pe perioada verii, dar și despre rivalitatea dintre ele.

Astfel, Crina Abrudan mărturisește în paginile PRO TV Magazin că anotimpul ei preferat este vara: „Îmi plac atât de mult nopțile de vară încât uneori am senzația că e păcat să dormi și să nu te bucuri de ele. Și dacă aș putea, aș dormi sub cerul liber.”

Despre activitățile preferate pe timpul verii, Crina afirmă tot în PRO TV Magazin că „îndeletnicirea ideală pe timp de vară este să stau la plajă și să înot.” Pentru acest lucru, vedeta folosește des cremele hidratante, atât pentru față cât și pentru corp, se hidratează corespunzător și recunoaște că se mai răcoreste și cu băuturi carbogazoase.

Despre vacanță, Crina declară pentru PRO TV Magazin: „Săptămâna aceasta este prima săptămână de vacanță și plec acasă la părinți la Oradea. De acolo voi pleca împreună cu ei câteva zile în Ungaria, unde sunt câteva locuri minunate de plajă, câteva aquapark-uri la care merită să mergi. Apoi o să vă anunț unde mi-am petrecut și a doua săptămână de concediu, pentru că încă nu știu unde o să ajung.”

Intrebată despre speculațiile apărute în presă că nu se înțelege prea bine cu Geanina, Crina mărturisește în PRO TV Magazin: „Presa speculează asta ori de câte ori este vorba despre două femei care împart același job. E loc pentru toată lumea, jurnale de știri sportive există o grămadă, împărțite în mod egal pentru fiecare, așa că, ce am mai avea de împărțit? Tot presa a speculat despre fiecare dintre noi că am fost retrogradate, scoase de pe sticlă și așa mai departe. Și iată-ne tot acolo, la știrile sportive ale Antenei 1. Suntem colege, ne respectăm, ne vorbim politicos atunci când ne întâlnim, ceea ce din păcate se întâmplă însă destul de rar, din cauza programului. Suntem patru prezentatoare, dar programul ne face să ne întâlnim rar în redacție.”

Crina își dorește ca peste zece ani să fie o mămică fericită care își duce copiii la școală sau la grădiniță. Și mai adaugă că își dorește să fie mândră de viața ei și de tot ceea ce va fi în jurul ei.

Despre Geanina, cititorii PRO TV Magazin pot afla din paginile săptămânalului, despre cum se protejează pe timp de caniculă, care este răsfățul ei suprem.

Geanina a acceptat să vorbească în PRO TV Magazin și despre felul în care a marcat-o experiența nefericită prin care a trecut cu mama ei, care s-a vindecat de cancer la piele: „De cele mai multe ori mi-a fost greu să vorbesc despre aceea perioadă însă am înțeles un singur lucru, sănătatea înseamnă totul.”

Geanina povestește în PRO TV Magazin cum se distrează vara: „Îmi place să mă bălăcesc și să înot mai mult. Plajă mai puțin, pentru că nu am răbdare iar dacă sunt și cu Patrick, stăm numai în apă. Răsfățul suprem: înghețată de pepene galben.”

Iar când vine vorba despre vacanță, Geanina mărturisește: „Am fost în câteva weekend-uri la mare, pe litoralul românesc, însă un concediu mai mare îl voi avea la începutul lui septembrie, să mai treacă din caniculă. Pentru Patrick prefer Turcia, acolo el se simte cel mai bine.”

Intrebată dacă mai este loc de iubire în viața ei, Geanina afirmă: „Bineînțeles, azi sunt o femeie fericită, împlinită și o mamă mândră de copilul ei. Cel mai plăcut lucru e că există o relație frumoasă bazată pe iubire iar unde e iubire exsită automat înțelegere, respect și încredere.”

În încheierea interviului, PRO TV Magazin a aflat de la Geanina că peste zece ani se vede alături de alți doi copii.

CITEȘTE MAI MULT ÎN NOUL NUMĂR PRO TV MAGAZIN

Urmărește Gândul.ro pe Google News și Google Showcase
Niște români s-au instalat confortabil în casa unei spaniole plecate la copii, în Canada, și...
Împăcarea anului la înmormântarea lui Costel Corduneanu! Ce jurământ i-au făcut Adrian și Petronel Corduneanu...
FOTO. Grațiela e văduva lui Costel Corduneanu. Femeia e cu 20 de ani mai tânără...
Simona Halep revine în Spania! Sportiva din România va evolua la Madrid Open
Marele absent de la înmormântarea lui Costel Corduneanu. Toți s-au mirat că nu l-au văzut:...
A văzut că ia brusc în greutate și a mers la medic. Ce avea femeia...
Investiţia de peste 1 miliard de euro pe care o fac arabii în România. Suma...
"Mă simt ciudat să spun cu voce tare: Am cancer la creier". Reacția tulburătoare a...
Au apărut primele imagini cu fiica lui Paris Hilton! „Nu m-am putut abține”. Ce anunț...
ProTV vs. Antena 1! Vedetele care au trădat şi s-au mutat de la un post...
Poți radia mașina dacă n-o mai folosești, fără s-o casezi?
UE are nevoie de gaz natural lichefiat rusesc pentru a evita un şoc energetic -...
L-au CREAT pe Dumnezeu! Inteligența Artificială Supremă este AICI?!
ITP 2024. OBLIGATORIU pentru toți șoferii care trebuie să facă inspecția tehnică periodică
Restricții la o mare bancă din România. Cum vor fi afectați clienții
„Nu mai e de trăit” O româncă stabilită în Italia este stupefiată de un nou...
Vreme ANORMALĂ în weekend! Ce se întâmplă în TOATĂ România!
Virginia, dezvăluiri despre o posibilă relație cu Patrick! Se simte Robi deranjat de apropierea dintre...
Reacția furibundă a lui Alexandru Ciucu după ce s-a scris ca ar avea o amantă...
BANCUL ZILEI. Ștrulă: - Bulă, care este poziția ta preferată în timp ce faci amor?
Hugh Grant a renunțat la procesul împotriva tabloidului The Sun