CRISTIAN GOG – ROMÂNII AU TALENT. El e CÂȘTIGĂTORUL din SEZONUL 2. Interviul GÂNDUL cu MENTALISTUL

Redactor:
Diana Marcu
Mentalistul CRISTIAN GOG a câștigat finala de la ROMÂNII AU TALENT 2012.
Mentalistul CRISTIAN GOG a câștigat finala de la ROMÂNII AU TALENT 2012. Omul care a făcut-o pe Andra să spună „Îmi e frică de tine” după ce i-a văzut numărul la preselecțiile de la „Românii au talent” este un clujean de 30 de ani, Cristian Simion Gog, mentalist. Vineri noapte, CRISTIAN GOG a urcat tensiunea în sală după ce a reușit să-și oprească inima.

Bărbatul consideră ceea ce face „o formă de divertisment de calitate, ce are drept scop atingerea planului emoțional”. Deși i-a lăsat pe milioanele de români care i-au urmărit prestația cu gura căscată atunci când a îndoit linguri ori când i-a arătat lui Andi Moisescu citatul lipsă dintr-un articol de ziar, Gog susține că tot ceea ce face are un simplu scop – divertismentul.

Ce îi cer oamenii lui Cristian Gog

Recunoaște însă că mulți sunt cei care-l caută ca să le spună numerele la loto sau să le aducă înapoi partenerii de viață rătăciți: „Numerele la loto sunt cel mai cerut lucru, dar primesc destule mesaje cu diferite solicitari mai „altfel”: de la simple întrebări privind viitorul cuiva până la ciudățenii de genul: „soțul meu a fugit cu o călugăriță. Vreau să mi-l aduci înapoi acasă”. Unii vor să devină irezistibili pentru persoana X”, declară mentalistul român.

„Cea mai ciudată solicitare a fost din partea unui bărbat care mi-a cerut să îi spun dacă vecinul lui doarme noaptea. Era chiar dispus să plătească o sumă frumușică pentru asta”, povestește Gog. Despre cei care-l abordează cu astfel de cereri, clujeanul spune că „sunt oameni care, în anumite momente ale vieții, sunt foarte vulnerabili. Încerc să le explic că ceea ce fac eu nu are nicio legătură cu vrăjitoria, misticismul sau orice altceva și să îi previn în legătură cu acele persoane care nu vor ezita să profite de pe urma vulnerabilității lor. Eu sunt un simplu entertainer și atât”.

Ce vor politicienii de la mentalistul din Cluj

Întrebat dacă a primit solicitări de la partide sau de la politicieni pentru a le influența electoratul sau a-I proteja energetic, Cristian Gog mărturisește că a primit „o solicitare de a-și „aduce aportul” la transmiterea unui anumit mesaj într-o campanie electrorală”: ” Am refuzat! Însă am reușit să prezic cu exactitate rezultatul alegerilor prezidențiale în condiții de test”, declară acesta.

„Nu vreau să demonstrez nimic”

Invitat să creeze iluzii la anumite evenimente, clujanul spune că se poate trăi din divertisment în România. Cu o condiție însă: „dacă ești serios în ceea ce faci și dacă îți respecți audiența”. Cu toate astea, se ferește de concursuri și competiții de gen pentru că, spune el, nu îl interesează să demonstreze nimic altor magicieni.

FOTO: În FINALA ROMÂNII AU TALENT 2012, vineri seara, CRISTIAN GOG a reușit „să-și oprească inima”. SURSA: PROTV

Inchide