Adrian Macarie
28.02.2013
Magazin

CSID: Cine îți strică viața sexuală

CSID: Cine îți strică viața sexuală
"Nu, nu, nu mai merge, zău, nimic nu se mai leagă între noi din punct de vedere...", și până să apuce prietena mea să termine fraza telefonul începe să îi piuie

„Nu, nu, nu mai merge, zău, nimic nu se mai leagă între noi din punct de vedere…”, și până să apuce prietena mea să termine fraza telefonul începe să îi piuie semn că are mesaje pe Facebook și un e-mail nou. Iar televizorul, care trona în dormitorul ei conjugal, unde și purtam conversația, se înroșește tot pe motive de mare eveniment petrecut, dă volumul la maximum și simt că o pierd definitiv. Voi, în schimb, sper că rămâneți cu mine ca să abordăm subiectul dușmanilor moderni ai vieții intime – scrie CSID.

Cuvântul care lipsea din lamentarea ei de mai sus era „sexual”. Într-o cameră plină de tehnologii moderne, atentă la fiecare bipăit al aparatelor, mai pasionată de orice anunț al televizorului decât de ce îi spuneam eu, amica mea se plângea că viața ei sexuală bate pasul pe loc.

Nu e nici prima, nu e nici ultima, dar este încă una din masa mare de oameni atât de acaparați de tot ce mișcă pe diverse ecrane, încât nu mai au timp și de ei. Sau nu mai vor să aibă. Pentru că, așa cum am auzit pe cineva spunând de curând, tot zgomotul acesta al micilor sau marilor ecrane nu face decât să încerce să umple goluri din noi.

Preferăm să ne băgăm nasul într-un monitor și să fim la curent cu toate nimicurile planetei decât să lăsăm aparatul din mână și să ne confruntăm cu o relație tot mai înstrăinată. Mai bine urlă niște invitați într-un program TV, căci noi oricum nu mai avem de ceva vreme nimic să ne spunem cu partenerul.

Și hai să râdem la știu eu ce comedie ca să nu plângem în doi. Apoi, ne putem loga pe diverse pagini, să vedem și poze din viețile altora și să ne convingem că totuși, parcă nu ne merge atât de rău.
Vezi aici ce efecte au tehnologiile asupra vieții sexuale!

Inchide